Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

.

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä. 

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

.

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet. 

.

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

.

Tule mukaan rentouttavaan ja syvästi rakkauden värähtelyihin muuntavaan yhteisölliseen piiriin naisen kanssa. Luomme yhdessä pyhän seremoniallisen tunnelman ja turvallisen rakkauden piirin. Lämpimästi tervetuloa kauniiseen hoitavaan läsnäoloon. 

.

Kutsun mukaan

.

 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin.  

.

Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat? 

.

Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista. 

Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta. 

.

Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

.

Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on. 

.  

Päivä antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

 

Honor the Woman – You are masterpiece workshopin kulku: 

.

💋 Laskeudumme yhteisen pyhän piirin äärelle, jossa kaikilla on hyvä olla. Asetamme intention omalle sisäiselle matkalle ja avaamme energeettisesti yhteisen tilan.

💋 Herättelemme kundaliini shakti energiaa muutamalla lämmittävällä liikkeellä. 

.

💋 Sukellamme sisäiselle parantavalle ja muuntavalle matkalle Breathe&Release vapauttavan hengityksen myötä, jota siivittää sinun matkaasi tukeva musiikki. Katri ylläpitää aivan uskomattoman korkeaa rakkaudellista värähtelyä jokaiselle osallistujalle synnyttää itsensä kehoon. Katri on toiminut myös doulana ja auttanut ihmisiä kuoleman portilla siirtymään valomaailmaan. Hän on intuitiivinen sielukuiskaaja eri maailmojen välillä. Sinun on täysin turvallista antautua Katrin ohjaukseen. Voit lukea lisää Breathe & Release harjoituksesta täältä, se on Katrin ja Mikan pitkään harjoittama hengitysharjoitus, johon he myös kouluttavat ihmisiä: https://www.truebeing.fi/breatherelease-hengitysharjoitus/ 

.

💋 Hengityksen päätteeksi saat nauttia Katrin syvärentouttavasta sekä hengitysmatkaa integroivasta äänihoidosta. Yhteinen meditaatio päättää pyhän seremoniallisen piirin, jonka jälkeen on myös mahdollisuus yhteiselle jakamiselle. 

.

Ota mukaan:

oma vesipullo.

Joogamatto, viltti ja tyyny jos kaipaat. Joogakoululta myös löytyy, mutta usein omat ovat kotoisammat.

Päälle mukavat, lämpimät ja rennot vaatteet. 

Ilmoittaumiset ja kysymykset: katri.truebeing@gmail.com 

Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. 

.

Haluaisitko osallistua, mutta aika ja paikka ei kohtaa elämäntilannettasi. Ole yhteydessä, kerää joukko naisystäviäsi ja luodaan sinun aikatauluun sopiva päivä. 

.

Honor the Woman – You are the Masterpiece on Katrin luoma yhteisö naisille, jonka alla on yhden päivän tapahtumia, retriittejä, sekä Online valmennusta.

Yhden päivän tapahtumat ovat aivan ihania ja upeita, ja niille, jotka haluavat syventää työskentelyä kanssani, suosittelen henkilökohtaisia valmennuksia, sekä pidempi aikaisia kursseja.

Kurkkaa Itsensä Rakastamisen Mestariksi Online valmennus: https://www.truebeing.fi/itsensa-rakastamisen-mestariksi/

.