Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

.

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä.

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

.

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet.

.

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

.

Tule mukaan rentouttavaan ja syvästi rakkauden värähtelyihin muuntavaan retriittipäivään. Päivän aikana on pyhä seremoniallinen tunnelma ja turvallinen rakkauden piiri. Lämpimästi tervetuloa kotini kauniiseen hoitavaan läsnäoloon.

.

Tampere, syksyllä 2023. Pyhäjärven rannassa Ranta-Kaarilassa.

Kello: 12-19. 133€

.

Päivä sisältää ohjelman lisäksi kasviskeittolounaan, herkullisen jälkiruuan ja saunan. Henkilökohtainen valmennus kanssani maksaa 144€, joten saat todella edullisen kokonaisuuden täynnä parantavaa valmennusta sekä hoitoa. Kaiken lisäksi huippu laadukasta ruokaa! Hinnaltaan päivä on siis todella huokea.

.

.

 

Kutsun mukaan

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin.  

.

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat?

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta.

.

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on.

.  

Päivä antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

Honor the Woman – You are masterpiece retriittipäivän kulku: 

.

💋 Laskeudumme yhteisen pyhän piirin äärelle, jossa kaikilla on hyvä olla. Asetamme intention omalle sisäiselle matkalle ja avaamme energeettisesti yhteisen tilan. 

.

💋 Päivän tapahtumassa herättelemme kundaliini shakti energiaa lämmittävillä liikkeillä. 

.

💋 Sukellamme sisäiselle parantavalle ja muuntavalle matkalle Breathe&Release vapauttavan hengityksen myötä, jota siivittää sinun matkaasi tukeva musiikki. Katri ylläpitää aivan uskomattoman korkeaa rakkaudellista värähtelyä jokaiselle osallistujalle synnyttää itsensä kehoon. Katri on toiminut myös doulana ja auttanut ihmisiä kuoleman portilla siirtymään valomaailmaan. Hän on intuitiivinen sielukuiskaaja eri maailmojen välillä. Sinun on täysin turvallista antautua Katrin ohjaukseen. Voit lukea lisää Breathe & Release harjoituksesta täältä, se on Katrin ja Mikan pitkään harjoittama hengitysharjoitus, johon he myös kouluttavat ihmisiä: https://www.truebeing.fi/breatherelease-hengitysharjoitus/ 

.

💋 Hengityksen päätteeksi saat nauttia Katrin syvärentouttavasta sekä hengitysmatkaa integroivasta äänihoidosta. Yhteinen meditaatio päättää pyhän seremoniallisen piirin ja valmistaudumme lounaalle. 

.

💋 Nautimme ja iloitsemme yhteisestä lounaasta. Ennen lounasta sinulla on aikaa olla itsekseni hiljaisuudessa ja pidämme pienen tauon, jonka aikana voit käydä vaikka järven jäällä kävelemässä.  

.

💋 Kokoonnumme pyhään piiriin ja jaamme tunnelmia, jonka jälkeen luvassa hemmotteleva Spa-hetki. Halukkaat voivat käydä myös avannossa. Pidämme aromaterapeuttisen saunan, jos kaikille tuoksut sopivat. Saunomme ja hoivaamme kehoamme erilaisten jalkakylpyjen sekä kuorintojen ja kasvonaamioiden jne.parissa. Pidämme itsestämme oikein hyvää huolta. Virkistävää saunaboolia tarjolla pitämässä nestetasapainosta huolen. Saunaluksus-spa tuotteet kuuluvat päivän hintaan.  

.

💋 Saunan jälkeen nautimme vielä yhdessä teetä ja päätämme kauniin päivän yhteiseen meditaatioon. 

.

Mukaan tarvitset:

Oma vesipullo. 

Saunomiseen pyyhe ja jos käyt avannossa, niin croksit ja uikkarit. 

Joogamatto, viltti ja tyyny. 

Päälle mukavat ja rennot vaatteet. 

.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: katri.truebeing@gmail.com 

Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. 

.

Haluaisitko osallistua, mutta aika ja paikka ei kohtaa elämäntilannettasi. Ole yhteydessä, kerää joukko naisystäviäsi ja luodaan sinun aikatauluun sopiva päivä. 

.

Ihanaa kohdata juuri sinut rakas sisko, nainen, kuningatar. 

Terms&Conditions: 

Maksettuasi tapahtuman varaat itsellesi paikan. Maksua ei palauteta muuta kuin sairaus- sekä hätätapauksissa. 

Olet itse vastuussa itsestäsi tapahtuman aikana ja muistathan tehdä  omaa kehoasi kuunnellen.