Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

Nyt juhlitaan sinua NAINEN!! Ylistetään Naiseutta.

.

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Tämä on kutsu kaikenlaisille naisille!!

Olemme täysin yhtä ja vain yhdessä voimme olla enemmän.

Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä.

Tuo mukana itsesi, kaiken sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

.

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet.

.

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

.

Tule mukaan rentouttavaan ja syvästi rakkauden värähtelyihin muuntavaan retriittiin. Viikonlopun aikana on pyhä seremoniallinen tunnelma ja turvallinen rakkauden piiri. Lämpimästi tervetuloa kauniiseen hoitavaan läsnäoloon.

Retriitti tulee olemaan jossakin retriitti keskuksessa keväällä 2024, jonka ilmoitan myöhemmin. Retriitin hinta 550€ sisältää majoituksen, ylläpidon sekä ohjelman.

.

Henkilökohtainen valmennus kanssani maksaa 144€, joten saat todella edullisen kokonaisuuden täynnä parantavaa valmennusta sekä hoitoa. Kaiken lisäksi huippu laadukasta ruokaa! Hinnaltaan viikonloppu on siis todella huokea.

Kutsun mukaan

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja, ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin.  

.

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat?

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta.

.

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on.

.  

Retriitti antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi.

Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

.

Kutsumme esiin myös villin puolen sinusta, sen mitä olet painanut vuosia alas ja ehkä pelännyt sen voimaa, mutta se on vaikuttanut alitajunnan kautta vahvasti elämääsi. Erityisesti kuukautisten ja mahdollisesti täydenkuun aikana. Nauti sen voimasta pelkäämättä.

Honor the Woman – You are masterpiece viikonloppu retriitin ohjelma:

.

Perjantai:

💋 17.00 – 18.00 SAAPUMINEN:

Majoittuminen, asettuminen ja retriitti paikkaan tutustuminen.

.

💋 18.00 KAAKAOSEREMONIA & KRISTALLINEN PUHDISTUS:

Laskeudumme yhteisen pyhän piirin äärelle kaakaoseremonian siivittämänä ja meitä hoitaessa.

Tutustumme toisiimme asettamalla rakkaudellisen intention omalle sisäiselle matkalle viikonlopun aikana ja avaamme energeettisesti yhteisen tilan. 

Seremoniallinen aloitus. Katri soittaa myös kristalliäänimaljoja ja puhdistamme yhteistä kenttää rakkaudelliselle luottamukselle. Poltamme rakkauden tulessa mahdolliset pelot ja mielen esteet. Antaudumme sielun ohjaukselle.

.

💋 19 – 20.30 LEMPEÄ ILTAJOOGA & MEDITAATIO:

Katri pitää kevyen iltajoogan hengitysharjoituksineen, jotta voimme rauhassa käydä yön lepoon iltameditaation kera. Laskeudumme meditaation jälkeen hiljaisuudessa yöpuulle pienen iltapalan myötä, jotta jokainen saa olla rauhassa itsensä kanssa.

.

💋 21.00 Tarjolla hedelmää & pähkinöitä, iltateetä.

Lauantai:

💋 7.30 – 9.30 AAMUJOOGA & MEDITAATIO

.

💋 10.00 – 11.30 AAMUPALA

Ravitseva aamupala & iloista jakamista yhdessä keskustellen

.

💋 12.00 – 13.00 YHTEINEN PIIRI

Valmennuksellinen – parantava – linjaava – naiseuden teemoja käsittelevä.

.

💋 13.00 – 14.00 BREATHE & RELEASE VAPAUTTAVA HENGITYSMATKA:

Sukellamme sisäiselle parantavalle ja muuntavalle matkalle Breathe&Release vapauttavan hengityksen myötä, jota siivittää sinun matkaasi tukeva musiikki. Katri ylläpitää aivan uskomattoman korkeaa rakkaudellista värähtelyä jokaiselle osallistujalle synnyttää itsensä kehoon. Katri on toiminut myös doulana ja auttanut ihmisiä kuoleman portilla siirtymään valomaailmaan. Hän on intuitiivinen sielukuiskaaja eri maailmojen välillä. Sinun on täysin turvallista antautua Katrin ohjaukseen.

Voit lukea lisää Breathe & Release harjoituksesta täältä, se on Katrin ja Mikan pitkään harjoittama hengitysharjoitus, johon he myös kouluttavat ihmisiä: https://www.truebeing.fi/breatherelease-hengitysharjoitus/ 

Yhteinen meditaatio päättää pyhän seremoniallisen piirin. Ennen lounasta sinulla on aikaa olla itseksesi hiljaisuudessa ja rauhassa siirtyä lounaalle.

.

💋 14.30 – 17.00 LOUNAS & TAUKO

Nautimme ja iloitsemme yhteisestä lounaasta ja pidämme lounaan jälkeen tauon, jonka aikana voit käydä kävelemässä.

.

💋 17.00 – 21.00 PYHÄ PIIRI & ÄÄNIHOITO SEKÄ SPA-SAUNA

Kokoonnumme pyhään piiriin ja jaamme tunnelmia. Katri pitää hoitavan parantavan sekä hetkessä luodun äänihoidon, jonka jälkeen luvassa hemmotteleva sauna.

.

💋 21.00 ILTAMEDITAATIO:

Päätämme kauniin päivän yhteiseen meditaatioon, jonka jälkeen siirrymme jälleen yön rauhaan hiljaisuudessa.

.

Sunnuntai:

💋 7.30 – 9.30 AAMUJOOGA & MEDITAATIO

.

💋 10.00 – 11.30 AAMUPALA

Herkullinen aamupala yhdessä iloiten ja toistemme seurasta nauttien

.

💋 11.30 – 12.00 LOPPUPIIRI & KOTIINLÄHTÖ

Kiitollisuuden sisarpiiri, jossa päätämme yhteisen tilan ja lähdemme kotiin uusin voimin inspiroituneena.

.

Mukaan tarvitset:

Oma vesipullo. 

Saunomiseen pyyhe ja jos käyt avannossa, niin croksit ja uikkarit. 

Yöpymiseen omat lakanat.

Joogamatto, viltti ja tyyny. 

Päälle mukavat ja rennot vaatteet. 

.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: katri.truebeing@gmail.com 

Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tutustu minuun lisää: https://www.truebeing.fi/katri/

.

Haluaisitko osallistua, mutta aika ja paikka ei kohtaa elämäntilannettasi. Ole yhteydessä, kerää joukko naisystäviäsi ja luodaan sinun aikatauluun sopiva päivä tai retriittikokonaisuus.  

.

Olen kuullut pitkän aikaa vahvan kutsun koota naisia yhteen ja mahdollistaa yhteyttä toistemme kanssa, miten yhdessä voimme olla niin paljon enemmän kun ylistämämme toisiamme, annamme rakkauden virrata sekä ilon kuplia. Jotta voimme tehdä niitä muutoksia, joita kaipaamme sydämestä käsin. Juhlimme sinua, juhlimme naiseutta!! 

Olen kuitenkin jo pitkään painanut alas tätä ääntä, koska olemme niin intensiivisesti Mikan kanssa luoneet tapahtumia ja koulutuksia. Sieluni on huutanut, että päästä minut kuuluviin, anna aikaa naisille. Sinun tehtävä on myös luoda itsenäisesti naisten kanssa parantavia sekä inspiroivia ja koulutuksellisia kokonaisuuksia. Ja tiedätkö mitä meille tapahtuu kun emme kuuntele sitä sisäistä ääntä? Tuntuu siltä kuin tukahdutamme itseämme ja se satuttaa!! 

Tämä on nyt kutsu sinulle nainen, älä tukahduta sydämesi ääntä. Tule mukaan kanssani juhlimaan naiseuttasi ja tämä on laaja kokonaisuus!! SIksi olen luonut monenlaisia mahdollisuuksia työskennellä kanssani. 

Honor the Woman – You are the masterpiece on sinulle nainen. Naiselle sinussa. Kaikenlaisille naisille. 

Sinulle nainen, joka haluat muistaa, kuinka johtaa omaa elämää sieltä käsin kuka sinä todella olet, naisena. Sinussa lepää kaikki viisaus, sydämessäsi. Kaikkein tärkeintä on kuka sinä olet. Kuka sinä olet sisäisesti, on kaiken peruskivijalka elämässäsi, niin parisuhteessa, työssäsi, äitinä, naisena jne. 

Honor the Woman – You are the Masterpiece on luomani naisten yhteisö, jonka alla on yhden päivän tapahtumia, retriittejä, sekä huhtikuussa Online valmennusta.

Yhden päivän tapahtumat ovat aivan ihania ja upeita, ja niille, jotka haluavat syventää työskentelyä kanssani, suosittelen henkilökohtaisia valmennuksia, sekä pidempi aikaisia kursseja.

Kurkkaa Itsensä rakastamisen mestariksi online kurssi: https://www.truebeing.fi/itsensa-rakastamisen-mestariksi/

.