.

Tervetuloa Honor the Woman – retriitti 19.-21.4. Olen täydessä liekissä ja en malta odottaa, että saan avata kotini ovet sinulle nainen Honor The Woman – temppeliini, huikeaan retriittikokonaisuuteen!!

Minulla on sinulle kaunis kutsu täynnä voimaa ❤️‍🔥🕊️💫💖

Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

Lopeta itsesi piilottaminen.

Lopeta elämän vastustaminen.

Älä anna tekosyiden ja pelon johtaa elämääsi.

Avaudu elämän ihmeille ja voimalle sinussa nainen, mielen tuolla puolen.

Ota vastaan todellinen itsesi. Syntymälahjasi. Sano KYLLÄ elämälle.

Honor The Woman tapahtumat tulevat olemaan eeppisiä!! Nyt luvassa on retriitti täynnä ihanuutta juuri sinulle rakas ystäväni.

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elää täysillä – koko kehollasi.

Sallit itsesi palata kehotietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti, kaikkiin kehotuntemuksiin. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä osallisumalla Honor The Woman -retriitille 19.-21.4.

Honor The Woman retriitti todella edullisesti vain 333€!! Sisältää myös huikean Kosmisen äänihoidon Om Yoga koululla 20.4 iltapäivällä 15-17.30 yhteistyössä Mika Kunnasvaaran kanssa. Majoitus 160€ maksetaan paikanpäällä. Retriitille mahtuu max.10 osallistujaa.


Ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com

Retriitille voit saapua 17.00 alkaen perjantaina. Ohjelma alkaa 18.00. Sunnuntaina päätämme 16.00.

Retriitin ohjelma:

Perjantai

18.00 Pyhä seremoniallinen sisarpiiri äänihoidon, aktivoinnin ja meditaation kera. Rentouttava laskeutuminen viikonloppuun ja yhteisen olemisen äärelle.

20.00 Iltapala ja nukkumaan

Lauantai

8.00 Kaakaoseremonia. Feminiininen aamujooga täynnä pranashaktia ja hermostoa rentouttavaa liikettä. Pranayamaa. Meditaatio ja rentoutus.

10.00 Ravitseva aamupala ja tauko

11.00 Kävelemme lähisaarelle nauttimaan päivänvalosta, luonnosta ja yhteydestä. Voimme nauttia toistemme seurasta ja ilahduttavista keskusteluista.

12.00 Her Breathe – vapauttava hengitys. Ohjaan sinut shamanistiselle hengitysmatkalle kehoasi kuunnellen mysteereiden äärelle kohtusi voimaan. Tämä on hetki, kun voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen.

13.30 Lounas ja siirtyminen Om Yoga koululle

15.00 – 17.30 Kosminen äänihoitomatka

18.30 Hemmotteleva sauna ja halukkaille pulahdus avannossa.

19.30 Illallinen

20.30 Iltameditaatio ja nukkumaan

Sunnuntai

9.00 Pranayma, minkä jälkeen aamutanssi kehoasi kuunnellen ja suloisesti päivään avautuen inspiroivassa feminiinisessä flowssa täynnä elämän pranaa. Loppurentoutus. Meditaatio.

11.00 Aamupala ja tauko

12.30 Yhteinen seremoniallinen piiri, vahvaa keskustelua, tietoisuusvalmennusta, äänihoitoa, aktivointia ja hoitavaa pranashakti energiaa.

14.30 Lounas

15.30 – 16.00 Retriitin yhteinen kiitoksen piiri ja lopetus.

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä.

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

.

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet.

.

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

.

 

Kutsun mukaan

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin.  

.

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat?

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta.

.

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on.

.  

Retriitti antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

 

Haluaisitko osallistua, mutta aika ja paikka ei kohtaa elämäntilannettasi. Ole yhteydessä, kerää joukko naisystäviäsi ja luodaan sinun aikatauluun sopiva päivä. 

.

Ihanaa kohdata juuri sinut rakas sisko, nainen, kuningatar. 

Terms&Conditions: 

Maksettuasi tapahtuman varaat itsellesi paikan. Maksua ei palauteta muuta kuin sairaus- sekä hätätapauksissa. 

Olet itse vastuussa itsestäsi tapahtuman aikana ja muistathan tehdä harjoituksia omaa kehoasi kuunnellen.