Syksyn ensimmäinen Honor The Woman workshop päivä lähestyy syyspäivän tasauksen tunnelmissa!!

Lauantaina 23.9. kello: 14-18

Tampere

Kotini ihanassa temppelissä. Osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Teemana on luonnollinen yhteys rakkauteen, valoon ja iloon sekä feminiinisen energian kehollistaminen.

Puramme väärin tekemisen ohjelman ja ilkeyden kehosta, tunteista ja ajattelusta. Erityisesti suhteessa maskuliinienergiaan.

Juuri tänään valmensin erästä naista tästä teemasta ja hän oli ihmeissään miten taitavasti luen hänen kehoaan, ja ymmärrän sekä pystyn sanoittamaan mitä hän kaipasi, jotta kokemukset sekä tunteet pääsivät eheytymään rakkauteen. Parantumisen myötä feminiininen energia pääsi virtaamaan luonnollisessa ilossa.

Tämä on monitahoinen teema ja sen erilaiset ilmiöt näkyvät elämässä eritavoin, sillä maailmamme perustuu todella perustavanlaatuisesti oikean ja väärän tekemiselle, jo koulusta sekä pienestä alkaen meitä on opetettu mielestä käsin hallitsemaan sekä kontrolloimaan.

Erillisyydestä käsin eli mielestä käsin luotu moraali oikealle ja väärälle satuttaa. Sydämestä käsin syntyvä moraali oikealle ja väärälle luo hyvää sekä ravitsee kokonaisuutta. Kun yhdistämme sydämen ja ajattelun, voimme luoda kauniin kokonaisuuden.

Nainen, oletko kokenut että mies on joskus syyttänyt sinua, että teet väärin tai maskuliininen energia tuominnut sinua siitä kuka olet ja miten toimit.

Oletko painanut alas valoasi niissä hetkissä, kun itseasiassa olet ollut syvässä yhteydessä itseesi, rakkauteen, elämän virtaan ja ihanuuteen. Sattuu syvälle sydämeen, kun viaton rakkaus tuomitaan ja teloitetaan, näin symbolisesti ilmaistuna.

Tämä on tapahtunut minulle lukemattomia kertoja elämässä ja tiedän miltä se tuntuu. Tämä ilmiö on voinut tapahtua sinulle sekä naisten että miesten puolelta, kun maskuliinienergia heissä on reaktiivinen, täynnä tulta, ilman myötätuntoa ja rakkautta. Sivaltaa kuin puukon isku.

Moni meistä on tämän ohjelmoinnin saanut kohdata lapsuudesta alkaen, ja näin ollen sen psykologiset vaikutukset ovat syvät ja niiden purkaminen rakkaudelliseen harmoniaan vaatii aikaa sekä antautumista. Antautuminen edellyttää halua tehdä muutoksia sekä halua oppia tuntemaan itseään.

Tämä on kutsu sinulle nainen tulla purkamaan väärin tekemisen todellisuus ja ilkeyden todellisuus. Todellisuus, jossa annat muille luvan tuomita, satuttaa sinua, etkä salli itsesi seisoa rakkaudessa, totuudessa ja valossa, joka sinä olet.

Kysymys myös kuuluu, tuomitsetko sinä itseäsi, ajatteletko sinä, että teet jotakin väärin? On aika purkaa ilkeys itseä kohtaan, on aika purkaa väärässä oleminen, tuomitseminen, jotta voit sallia itsellesi yhteyden sydämeesi. Sallia itsellesi olla se, joka sinä todella olet.

On aika purkaa mallit, jotka pitävät sinua pienenä, rajallisena, vaikeana, ärsyttävänä, turhautuneena ja mitkä rajoittavat todellista viisauttasi, yltäkylläisyyttä, ihanuutta, voimaasi ja todellista iloa.

Tule mukaan nainen, kotini turvalliseen ravitsevaan rakkaudelliseen lämpöön, jossa kukaan ei ole ilkeä toisilleen. Teemme kehollista työskentelyä ilolla maustettuna.

Nainen, nyt on aikasi loistaa ja olla elämäsi johtaja.

MITÄ:

❤ Workshop sisältää valmentavan osuuden, jossa käymme dialogia keskenämme.

❤ Sukellamme syvemmälle somaattiselle tasolle kaakaoseremonian myötä. Annamme kaakaon avata sydämen sekä kehon vapauttavaan tilaan.

❤ Autan sinua yhdistymään kohtuusi, ja vapauttamaan kohdun alueelta sinne kerääntynyttä energiaa, mikä painaa sinua alas. Nautimme Munay medicine kaakaota, mikä on ystävieni valmistama lempeän pehmeä kaakao.

❤ Luon tilan, jossa on turvallista tuntea, kokea ja vapauttaa liikeen ja hengityksen avulla.

❤ Rummutan ja soitan tilaan sopivaa musiikkia. Saat kulkea syvälle sisäiselle matkalle.

❤ Transformaation jälkeen rentoudumme ja soitan äänimaljoja sekä välitän parantavaa rakkaudellista energiaa ja autan sinua yhdistymään yhä syvemmin rakkauteen.

❤ Päätämme illan yhteiseen meditaatioon, kauniiseen piiriin, ja yhteiseen jakamiseen.

MILLOIN:

❤ Lauantaina 23.9. kello: 14-18.

70€.

❤ Mukaan otan 8 osallistujaa.

❤ Saat osoitteen ilmoittautumisen yhteydessä: katri.truebeing@gmail.com

❤ Jos tiedät jonkun ystävän, ketä tämä teema koskettaa, niin kerrothan hänelle tästä mahdollisuudesta. Tätä saa jakaa. Annetaan rakkauden kukoistaa.

Lue minusta lisää: https://www.truebeing.fi/katri/

Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä. 

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet. 

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

Riikkan kokemus:  

”Moikka Katri 💛

Kerran vielä paljon kiitoksia ”hoidostasi” viime lauantaina. Kutsun sitä hoidoksi, koska tuntui, että sinä nimenomaan hoidit minua.

Loit todella kannattelevan ja rakastavan sekä läsnäolevan ilmapiirin meidän kaikkien naisten kesken, iso kiitos siitä. Oli turvallista laskeutua hengitykseen ja antautua hoitoosi. Hoidon jälkeen olotila on ollut kepeä ja todella hyvä! 

Se mitä minulle tapahtui, en ole ihan varma, ehkä sinä osaat sanoittaa paremmin. Tunsin vääntöä alavatsassa, ala chakroissa, sekä käteni olivat todella puutuneet ja niissä tuntui voimakas energiavirtaus, ihan kuin niistä olisi syöksynyt energiaa ulospäin, olen tuntenut sen ennenkin mutta en noin suurena voimana. 

Välillä hoidon aikana olo oli niin kummallinen ja outo, irtaantuminen kehosta…. että se jopa pelotti, en tiedä uskalsinko sittenkään antautua täysin. Sillä ei ole niin väilä, koska olotila hoidon jälkeen merkitsee enemmän tässä vaiheessa. 

Kiitos vielä ja olisi todella mukava kokeilla tätä vielä uudestaan, ja rakastan rumpua!

Kiitos Kiitos Kiitos! 
Iloa, valoa ja rakkautta, Riikka 😍

Kutsun mukaan

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin. 

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat? 

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista. 

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta. 

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on. 

Päivä antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

 

Honor the Woman – You are the Masterpiece on Katrin luoma naisten yhteisö. Yhden päivän tapahtumat ovat aivan ihania ja upeita, ja niille, jotka haluavat syventää työskentelyä kanssani, suosittelen henkilökohtaisia valmennuksia, sekä pidempi aikaisia kursseja.

Kurkkaa Itsensä Rakastamisen Mestariksi online valmennus: https://www.truebeing.fi/itsensa-rakastamisen-mestariksi/