Helatorstain kunniaksi kokoonnumme yhdessä naisten kanssa aktivoimaan shakti energiaa eläväksi kokemukseksi sekä syvästi kehollistaen sielusi kaunista valoa. 24.10. Kello: 16-19. Ranta-Kaarila. Saat tarkemman osoitteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kunnioita Itseäsi. 

Kunnioita Naiseuttasi. 

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä. 

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet. 

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

Tule mukaan rentouttavaan ja syvästi rakkauden värähtelyihin muuntavaan workshoppiin. Luomme yhdessä pyhän seremoniallisen tunnelman ja turvallisen rakkauden piirin. Lämpimästi tervetuloa kauniiseen hoitavaan läsnäoloon. 

24.10 Tampere. Ranta-Kaarila. Saat osoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. klo: 16-19. 60€. 

Riikkan kokemus:  

”Moikka Katri 💛

Kerran vielä paljon kiitoksia ”hoidostasi” viime lauantaina. Kutsun sitä hoidoksi, koska tuntui, että sinä nimenomaan hoidit minua.

Loit todella kannattelevan ja rakastavan sekä läsnäolevan ilmapiirin meidän kaikkien naisten kesken, iso kiitos siitä. Oli turvallista laskeutua hengitykseen ja antautua hoitoosi. Hoidon jälkeen olotila on ollut kepeä ja todella hyvä! 

Se mitä minulle tapahtui, en ole ihan varma, ehkä sinä osaat sanoittaa paremmin. Tunsin vääntöä alavatsassa, ala chakroissa, sekä käteni olivat todella puutuneet ja niissä tuntui voimakas energiavirtaus, ihan kuin niistä olisi syöksynyt energiaa ulospäin, olen tuntenut sen ennenkin mutta en noin suurena voimana. 

Välillä hoidon aikana olo oli niin kummallinen ja outo, irtaantuminen kehosta…. että se jopa pelotti, en tiedä uskalsinko sittenkään antautua täysin. Sillä ei ole niin väilä, koska olotila hoidon jälkeen merkitsee enemmän tässä vaiheessa. 

Kiitos vielä ja olisi todella mukava kokeilla tätä vielä uudestaan, ja rakastan rumpua!

Kiitos Kiitos Kiitos! 
Iloa, valoa ja rakkautta, Riikka 😍

Kutsun mukaan

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin. 

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat? 

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista. 

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta. 

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on. 

Päivä antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

Honor the Woman – You are masterpiece workshopin kulku: 

💋 Laskeudumme yhteisen pyhän piirin äärelle, jossa kaikilla on hyvä olla. Asetamme intention omalle sisäiselle matkalle ja avaamme energeettisesti yhteisen tilan.

💋 Herättelemme kundaliini shakti energiaa muutamalla lämmittävällä liikkeellä. 

💋 Sukellamme sisäiselle parantavalle ja muuntavalle matkalle Breathe&Release vapauttavan hengityksen myötä, jota siivittää sinun matkaasi tukeva musiikki. Katri ylläpitää aivan uskomattoman korkeaa rakkaudellista värähtelyä jokaiselle osallistujalle synnyttää itsensä kehoon. Katri on toiminut myös doulana ja auttanut ihmisiä kuoleman portilla siirtymään valomaailmaan. Hän on intuitiivinen sielukuiskaaja eri maailmojen välillä. Sinun on täysin turvallista antautua Katrin ohjaukseen. Voit lukea lisää Breathe & Release harjoituksesta täältä, se on Katrin ja Mikan pitkään harjoittama hengitysharjoitus, johon he myös kouluttavat ihmisiä: https://www.truebeing.fi/breatherelease-hengitysharjoitus/

💋 Hengityksen päätteeksi saat nauttia Katrin syvärentouttavasta sekä hengitysmatkaa integroivasta äänihoidosta. Yhteinen meditaatio päättää pyhän seremoniallisen piirin, jonka jälkeen on myös mahdollisuus yhteiselle jakamiselle. 

Ota mukaan:

oma vesipullo.

Joogamatto ja viltti. 

Päälle mukavat, lämpimät ja rennot vaatteet. 

Ilmoittaumiset ja kysymykset: katri.truebeing@gmail.com 

Saat maksuohjeet ja osoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Haluaisitko osallistua, mutta aika ja paikka ei kohtaa elämäntilannettasi. Ole yhteydessä, kerää joukko naisystäviäsi ja luodaan sinun aikatauluun sopiva päivä. 

Honor the Woman – You are the Masterpiece on Katrin luoma uusi brändi. Yhden päivän tapahtumat ovat aivan ihania ja upeita, ja niille, jotka haluavat syventää työskentelyä kanssani, suosittelen henkilökohtaisia valmennuksia, sekä pidempi aikaisia kursseja.

Terms&Conditions: 

Maksettuasi tapahtuman varaat itsellesi paikan. Maksua ei palauteta muuta kuin sairaus- sekä hätätapauksissa. 

Olet itse vastuussa itsestäsi tapahtuman aikana ja muistathan osallistua ohjattuun toimintaan omaa kehoasi kuunnellen