Oletko koskaan pohtinut, miltä tuntuisi jos hyväksyisit itsesi juuri sellaisena kuin nyt olet ihan kaikilla ihmisyyden osa-alueilla? 

Miltä tuntuisi jos lopettaisit kokonaan itsesi arvostelemisen, vähättelyn, tuomitsemisen sekä vapauttaisit kaikki olemistasi rajoittavat jännitykset ja pelot?

Haluaisitko kokea, miltä tällainen vapaus ja keveys tuntuu?

Ajattele kuinka paljon voit vapauttaa näin hyvää oloa ja elämäniloa luovasti virtaamaan!

Jos rohkenet sanomaan kyllä, niin koko maailma kaikkinensa tulee myös avautumaan sinulle aivan uudenlaisena mahdollisuuksien ihmeenä. 

Ja kyllä, Sinä olet kaiken tämän arvoinen. Sinä olet kaiken Rakkauden arvoinen!

Kyse on sisäisestä matkasta omaan parantavaan lähteeseen. Rakkauteen. Avaamme viikonlopun mittaisen mahdollisuuden tulla kotiimme retriitille, kokemaan elävästi yhteys rakkauteen, jota olet.

Ihminen kantaa monenlaisia erillisyyden kokemuksia, mitkä aiheuttavat sisäistä kipuilua. Rakkaus sekä tietoinen kirkas läsnäolo eivät ole vielä niin sanotusti läpäisseet niitä ihmisyyden kerroksia ja elämän osa-alueita, joissa uskomus on syntynyt, että olet vähemmän kuin rakkaus. 

  • Itsensä rakastaminen on paras lahja minkä voit itsellesi antaa. Siihen pohjautuu kaikki henkinen kasvu. Ilman itsensä rakastamista et voi edetä henkisellä polulla kohti laajempaa tietoisuutta.
  • Kaikki elämäsi ongelmat, haasteet, kivut, mallit muuntuvat, kun olet täysin itsesi rakastamisen mestari
  • Avaamme tietoisuuttasi näkemään, missä olemisen kohdissa et vielä rakasta itseäsi.

MITÄ ON LUVASSA?

Viikonloppuna saat kokea parantavaa valmennusta, jossa sisäisesti saat tutkia itseäsi sekä avautua oivalluksille/havahtumisille, mitkä lähtevät väistämättä muuttamaan ajatteluasi sekä tunteitasi, niin että olet linjassa rakkauden kanssa. Olemme sinulle ikäänkuin tienviittoina näyttämässä suuntaa. Tulemme luomaan monia upeita äänihoidollisia hetkiä, mitkä ovat täysin ryhmälle kanavoitu sisältäen parantavaa ja eheyttävää valoenergiaa. Yksi työskentelymme ydin työkaluista on vapauttava hengitys eli Breathe&Release. Sen avulla alitajunnan syvemmätkin kerrokset on mahdollista vapauttaa kehon jännitteiden sekä tunnekehon kuorman lisäksi. Vapauttavasta hengityksestä voit lukea lisää sivuiltamme osiosta palvelut, jos tämä on sinulle uusi harjoitus. Viikonlopun aikana saat itsellesi runsaasti niin rakkaudellista yksilöllistä tukea kuin tervehdyttäviä oivalluksia ryhmän jakamien elämänkokemusten myötä. 

Kaikki tämä tulee vapauttamaan sinua niin syvästi, sillä tulet huomaamaan että sinun ei tarvitse enää kontrolloida elämää sekä kokemuksiasi, sen sijaan voit elää elämääsi ilman huolta huomisesta, ikään kuin lapsenomaisessa leikillisyyden tilassa nauttien elämän jokaisesta hetkestä. Viaton lapsi sinussa syttyy elämään uudelleen. Olet rakkauden oppilas, ymmärtäen kuinka jokainen hetki on arvokas elämässäsi opettaen sinulle kuka sinä Todella olet. Sinä olet rakkaus. Sinä olet ikuinen lähde. Sinä olet Sinä. 

Kehollistaessasi itsesi rakastamisen, et voi enää kokea elämää ihmisyyden erillisyyden silmälasien läpi, joka näkee vain puutetta, kärsimystä, arvottomuutta, pelkoa ja kipua. Tulet oivaltamaan sekä havahtumaan totuudelle, että olet Rakkaus ja olet yhtä rakkauden kanssa. Yhtä Luojan kanssa. Jumala on kaikkiallinen rakkaus, aina läsnä. Jotta voimme tuoda sinut takaisin rakkauteen, sinun täytyy sallia itsesi rakastaa itseäsi niin paljon, että tulet kurssille mukaan. 

Itsensä rakastaminen on elämän tärkein asia, jotta voit todella kokea olevasi vapaa sekä nauttia elämästä ilman odotuksia millainen elämän pitäisi olla. Se on avain kohti iloa, todellista onnea, siunauksellisuutta, leikkillisyyttä, innostusta, merkityksellisyyttä, täyttymystä sekä riemua jne. Se on avain rakkaudellisiin, kauniisiin ja ravitseviin ihmissuhteisiin. Se on avain elämäntehtäväsi kukoistukseen sekä työhösi että taloudelliseen hyvinvointiin. Itsesi rakastamisen myötä tulet oivaltamaan sekä näkemään, että elämä voi olla elämisen arvoinen sekä paljon enemmän kuin olet koskaan mielesi kautta kyennyt kuvittelemaan. 

Tämä lempeän lämminhenkinen viikonloppu toteutuu ihanan rauhallisessa maalaismaisemassa järven rannalla, missä hermostosi ja mielesi saavat rentoutua sekä sydämesi luonnostaan avautuu. 

Suloisen rantasaunan hoivaavat löylyt virkistävän avannon kera ovat myös tärkeä osa tätä Rakkaudellista viikonloppua, missä voit luoda itsesi uudeksi.

Jos vihdoin rohkenet sanomaan itsellesi 100% kyllä, niin sydämellisesti tervetuloa mukaan muuntumaan itsensä rakastamisen mestariksi.

Retriitin hintaan kuuluu upean ohjelman ja ihanan valmennuksen lisäksi täysihoito: herkullinen kasvisruoka sekä majoittuminen erittäin hoitavassa orgaanisen arkkitehtuurin kodissamme.  

Itsensä rakastamisen mestariksi seuraava retriitti syksyllä 2022.

Retriitin hinta on 390 euroa.

Ryhmän koko on tunnelmallinen 8 henkilöä.

Nyt on iloisen eheytymisen aika ❤️