ITSENSÄ RAKASTAMISEN MESTARIKSI KURSSIN 

AIKANA SYDÄMESI AVAUTUU ELÄMÄN TÄRKEIMMÄLLE INTENTIOLLE 

ELI KOTIINPALUULLE OMAAN SYDÄMEEN. 

RAKKAUTEEN, MITÄ LUONNOLLISESTI OLET. 

nainen olet lahja

Itsensä rakastamisen mestariksi kurssi on paras lahja minkä voit itsellesi antaa. Itsensä rakastamiseen pohjautuu kaikki henkinen kasvu. Ilman rakkaudellista hyväksyntää et voi edetä henkisellä polulla kohti vapaampaa olemisen tilaa. Olet rakkaus, salli sen tulla kurssin myötä eläväksi kokemukseksi jokaisessa solussasi.

On aivan ihanan upea elämän kudelma, että luet tätä tekstiä. Sinulla on mahdollisuus astua uuteen elämään, sekä rakastamaan itseäsi yhä syvemmin.

Haluatko aloittaa upean matkan?

Oletko valmis avaamaan siipesi ja nousemaan lentoon kanssani rakkauden siiville?

Oletko elämäsi polulla kohdassa, jossa olet valmis astumaan täysin rakkauden syleilyyn?

Oletko valmis olemaan KAIKKEA? – Ilman itsesi hylkäämistä.

Oletko valmis palaamaan kotiin itsesi luokse?

Olen todella innoissani tästä kaikesta!! Koska tiedän miten paljon tämä kurssi voi olla sinulle avuksi…

Kaikki elämäsi ongelmat, haasteet, kivut, uskomukset sulavat hiljalleen, kun opit lempeästi itsesi rakastamisen mestariksi.


Itsesi rakastamisen mestariksi kurssin aikana opit ymmärtämään ja näkemään, missä olemisen puolissa/menneisyyden kivuliaissa kokemuksissa, et vielä rakasta itseäsi. Voi olla, että olet jo paljon käsitellyt elämäsi aikana itseäsi, mutta kurssi tulee avaamaan ovia syvemmälle parannukseen. Somaattiseen parannukseen eli kehosta purkautuu esteet itsesi rakastamiselle.

avaudu rakkaudelle

Mitä itsensä rakastamisen mestariksi kurssi sisältää:

Näytän sinulle, miten jokainen elämän kokemus, trauma tai kiputila on itseasiassa sinun puolellasi, ei sinua vastaan taistelemassa vaan näyttämässä sinulle tien kotiin rakkauteen.

Tulet näkemään vieläkin syvemmin kuinka traumat, jotka elämässäsi ovat tapahtuneet yrittävät itseasiassa kauttasi parantua sekä muuntaa syvää erillisyyden kokemusta rakkaudesta takaisin rakkauteen.

Ohjaan sinua harjoitusten lävitse, joiden kautta ymmärrät miksi olet syntynyt ihmisen kehoon ja tiesit mitkä elämänkokemukset auttavat sinua laajentumaan tietoisuudessasi ja palaamaan takaisin Itsesi luokse, rakkauteen. Ikuiseen rauhaan.

Opit näkemään eron korkeamman totuuden sekä Ihmisyyden kokemusten välillä ja kuinka saattaa harmoniaan ihmisyyden kokemukset rakkauden iloisesti koputellessa sydämesi ovelle.

Näytän sinulle myös mikä auttaa parantumisen polulla ja mitkä laadut saattavat olla esteenä parantumiselle ja oivalluksille.

Tutkimme syvemmin mikä auttaa ihmisyyttä sinussa eheytymään eli mitä hänen täytyy saada kokea/tuntea, jotta voi täysin luottaa rakkauteen.

Miksi itseasiassa on tärkeää että ihmisyyden sinussa täytyy saada olla uhrin roolissa ja kokea kivut, joita olet mahdollisesti vältellyt pitkään, jotta vapautuminen on mahdollista.

itsensä rakastamisen mestariksi

Mitä saat itsensä rakastamisen mestariksi kurssista:

Opit antamaan itsellesi rakkauden eri laatuja/puolia/energioita, niin että sinun on mahdollista lopullisesti muuntaa kaikki elämäsi ongelmat sekä kivut. Huom! tämä on prosessi ja sinun pitää antaa itsellesi kaikki aika mitä tarvitset.

Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja tulet säteilemään rakkautta elämäsi kaikilla osa-alueilla, sillä kurssin jälkeen tiedät kuinka olla rakkautta juuria sekä jokaista solua myöden.

Saat käyttöösi upean työkalupakin arkeesi, minkä avulla nopeasti muuntaa värähtelytaajuus rakkaudelliseen läsnäoloon.

Kun kuulemme sanan itsensä rakastaminen, helposti ajattelemme itsemme hemmottelemista kasvohoidoilla sekä vaahtokylvyillä. Itsensä rakastamisen mestariksi kurssissa on kyse paljon syvemmästä itsensä rakastamisesta. Kyse on olemisen tilasta, jossa sinä voit rentoutua olemaan sinä, oma upea, ihana itsesi. Ilman jännitteitä, kipua sekä suorittamista. 

Kun annat itsellesi itsesi rakastamisen mestariksi kurssin lahjaksi, hymy syntyy sydämestäsi, aidosta ilosta, riemusta, elämän yltäkylläisyydestä sekä täysin luonnollisesta olemisesta käsin, ilman yrittämistä tai positiivisten affirmaatioiden ylläpitämistä.

Kaikkiallinen rakkaus läpäisee olemuksesi ja tulet ymmärtämään mitä on kirkas, selkeä olemisen tila. Aina läsnä. Syvä rauha. Jokainen erillisyyden kokemus palaa rakkauden luokse, on rakkautta. Totuus sinussa tulee näkyväksi. 

Olet tärkeä

Syvän yhteyden löytyessä rakkauteen, sinä hengität rennosti sisään ja ulos sekä vapaudut elämäsi painolastista. Ymmärrät, miten elämä on täydellistä sen kutoilemassa kudelmassa.

Elämä pitää sinusta huolen, syvä luottamus syntyy, eikä tilaa jää peloille, tuomitsemiselle tai erillisyyden kokemuksille. Sinä vain tiedät, että olet tuettu ja elämä aina tukee sinua. Jokainen hengitys on lahja rakkaudelta. 

Kaikki tämä tulee vapauttamaan sinua niin syvästi, sillä tulet huomaamaan, että sinun ei tarvitse enää kontrolloida elämää sekä kokemuksiasi, sen sijaan voit elää elämääsi ilman huolia huomisesta, ikäänkuin lapsenomaisessa leikillisyyden tilassa nauttien elämän jokaisesta hetkestä. Viaton lapsi sinussa syttyy elämään uudelleen.

Olemme rakkauden oppilaita kaikki, ymmärtäen kuinka jokainen hetki on arvokas elämässäsi opettaen sinulle kuka sinä Todella olet.

Sinä olet rakkaus. Sinä olet ikuinen lähde. Sinä olet Sinä. 

Kehollistaessa itsesi rakastamisen mestariksi, et voi enää kokea elämää ihmisyyden erillisyyden silmälasien läpi, joka näkee vain puutetta, kärsimystä, arvottomuutta, pelkoa ja kipua. Tulet oivaltamaan sekä havahtumaan totuudelle, että olet Rakkaus ja olet yhtä rakkauden kanssa. Kaikkiallinen rakkaus on aina läsnä.

Jotta voimme tuoda sinut takaisin rakkauteen, sinun täytyy sallia itsesi rakastaa itseäsi niin paljon, että tulet itsensä rakastamisen mestariksi kurssille mukaan. 

itsensä rakastamisen mestariksi

Millainen elämä on sinulle mahdollista?

Tulet kokemaan ihmeitä elämässäsi itsesi rakastamisen mestariksi kurssin myötä, ja myös sen jälkeen. Elämäsi perusta tulee muuntumaan hyvällä tavalla ja uusia ovia sekä mahdollisuuksia avautuu.

Universumi haluaa tukea ja auttaa sinua kohti uutta elämääsi!!

Unelmistasi tulee totta, ikäänkuin itsestään, ilman kiinnittämättä niihin huomiota, sillä sisäinen värähtelytaajuutesi muuntuu, ja näin ollen myös fyysinen elämän olosuhteet seuraavat rakkautta sekä uutta linjautumistasi korkeimman kanssa. Vain siksi, koska olet päättänyt rakastaa itseäsi. 

Itsesi rakastamisen mestariksi kurssilla saat itsesi rakastamiseen kaikki perustavat elementit ja sinulle jää harjoitus sekä opettelu. Usein tämä voi olla myös elämänmittainen koulu, kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, kuinka valmis olet antautumaan rakkaudelle.

Tulet saamaan työkaluja, prosesseja sekä harjoituksia, mistä riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa. Sen sijaan, että käytät terapiaan satoja euroja, voit tällä kurssilla saada useaksi vuodeksi työkaluja. Niin syvälle tulemme sukeltamaan, mutta sinä määräät tahdin omasta vapaasta tahdostasi käsin. 

Jokainen askel kuljettaa sinua kohti syvempää olemustasi sekä jumalallista tehtävääsi. Tämä kurssi antaa sinulle tärkeitä ensiaskeleita kohti vapaampaa elämää sekä ymmärrystä siitä, kuinka rakentaa elämä rakkaudelliseen värähtelyyn. Kurssi tulee olemaan syvä ja ihanalla tavalla perustavanlaatuinen muutos elämässäsi.

Itsensä rakastamisen mestariksi kurssi on Katrin pitämä kahdeksan video valmennuksen mittainen kokonaisuus. Saat siis kahdeksan toista upeampaa parantavaa valmennusta!!

Yhden videon arvo on 120€ eli kurssin arvo on yhteensä 960€!! Nyt myyn tätä kokonaisuutta vain 140€. En itsekään meinaa uskoa hintaa, mutta totta se on, koska toivon, että mahdollisimman moni voisi tämän parantavan valmennuksen lunastaa. Suosittele ystäville ja tututuille, jos olet kurssin käynyt ja kokenut sen antoisaksi. Kerro minulle, sillä haluan kiittää sinua.

Saat kerralla käyttöösi kaikki videot ja voit omaan tahtiin niitä katsella. Suosittelen video per viikko sekä katsomaan useita kertoja yhden videon, koska oivalluksia syntyy mitä useammin katsot.

Lue Katrista lisää: https://www.truebeing.fi/katri/

rakkaus on paras lahja itsellesi

Kurssilaisten tunnelmia:

”Suosittelen niin lämpimästi tätä kurssia kaikille. Menee niin syvälle monella tasolla. On hyvin kokonaisvaltaista ja erityisesti se, että on pois mielestä ja mielen muureista.” -Päivi-

”Kiitos oikein paljon kurssista. Minulla on ollut haasteita kuunnella alusta loppuun näitä zoomeja, nukahdan tai painun jonnekin tiedottomaan tilaan noin 20 minuutin kohdalla ja havahdun noin 40 minuutin kohdalla takaisin asiaan. Välillä olen siis kuunnellut zoomeja sitten uudestaan ulkona ollessani. Onkohan energiat niin valtavat, että pistävät minut tainnoksiin vai olenko vaan niin väsynyt, että tainnutetaan noin.

Teemat ja asiat ovat olleet tuttuja, kun itseni kanssa asioita jo vuosia työstänyt, mutta aina saan uutta näkökulmaa asioihin. Erityisesti tuo tapasi lähestyä rakkaudella ja lempeydellä on ollut todella hyvä, sillä minulla ollut paljon pelkoja sukeltaa syvälle sisimpääni ja tunteisiini. Olen valtavat muurit saanut rakennettua ympärilleni ja tällä tavalla ne saan lopultakin murrettua kokonaan pois. Eli tapasi tuoda asiat esille, sanoittaa ne kauniin hoitavan energian avulla, tuovat minulle kykyä ja rohkeutta sukeltaa yhä syvemmälle itseeni ja löytää niitä kipuja ja asioita, jotka kaipaavat huomiotani.

On tämä matka ollut jo tähän mennessä antoisaa vaikka myös rankkaa ja työlästäkin välillä.

Luulin jo käsitelleeni paljon asioita, kuorineeni sipulikerroksia jo paljon, mutta niin aina vaan nousee tärkeitä teemoja yhä syvemmältä. Pää on saatu auki ja ihana matkata kanssasi tällä rakkaudellisella ja lempeällä tavalla eteenpäin. Ei pakottamalla eikä väkisin. Tämä tyyli sopii minulle ja tuntuu, että voisin kuunnella sinua koko ajan.” – Virpi-

“Moduuli 2 oli minulle hyvin voimallinen, energia lataus oli niin vahva, että päähän sattui kovasti, se jatkui vielä seuraavan päivän ja yöunet jäivät lyhyiksi. Tuon energia muutoksen/puhdistuksen jälkeen on ollut taas hyvin tasapainoinen, rakkaudellinen ja onnellinen olo. Siunauksia ja valoa ja suuri kiitos sinulle Katri” – Anna-

“Moduuli 3 oli kovin voimallinen ja oli aluksi perheeni tilanteen vuoksi vaikea asettua kuuntelemaan, mutta sitten kun sain kiinni, vajosin johonkin nirvanaan ja nukahdin aivan totaalisesti ihan jossain sekunnissa- melkein kuin olisin pyörtynyt. Olikohan se energia mulle liikaa siinä hetkessä. Pitääpä kuunnella uudestaan. Kaiken kaikkiaan mietin eilen, että oloni on jotenkin kummallisesti tasoittunut kurssin aikana vaikka olenkin kuormittunut ja arkeni on niin äänekästä ja sosiaalista jo työn vuoksi että kaipaan hiljaisuutta ja rauhaa koko ajan. Kuitenkin jo nämä 3 sessiota ovat auttaneet mua laskeutumaan ja jotenkin olemaan paremmin itseni kanssa. Se väsynyt keho tuntuu helposti viholliselta ja tää on auttanut mua olemaan sen kanssa paremmin. Ajattelemaan enemmän että tulee mitä tulee ja pyrin rakastamaan sitä kehoa ja kaikkia haasteita tässä mylläkässä. Askel kerrallaan, mut fiilis että tää on jotenkin hyvä alku ja tunnen muutoksen kutinaa jossain ihon pinnalla jo. Kiitollisuus!”

– Pia-

“Moduuli 5 oli hyvin vahva ja muistin, miltä tuntuu, kun palaa kotiin, rakkauteen ja yhteyteen. Valo vain virtaa. Toki olen tuon saanut aiemminkin kokea, vaan nyt tuli vahva toive ja tunne siitä, että tämä voisi olla pysyvämpikin olotila. Yhtä automaattinen sekä jokapäiväinen tieto ja teko, kuin esimerkiksi se, että juon aina aamulla kupillisen luomu kahvia.” – Reetta-

“Olen kuunnellut uudelleen moduulia 3, siinä on mielettömät energiat. Kaksi päivää olin viikolla niin väsynyt, että nukuin kolmen tunnin unet päivällä toisena päivänä ja kiitos siitä, että oli mahdollisuus tehdä niin. Toivon, etten enään pienennä valoani itsessäni ja annan virrata kaiken, mikä on tarkoitettu, myös sisälläni oleva tieto ja kirkkaus kanssakulkijoilleni saa virrata.” – Teija-

“Väsyttänyt koko päivän. Kuuntelin 1. moduulin ja kävin sen jälkeen järvessä uimassa. Rakkauskylpyhän se väsyttää. Keho ilmoittaa, että pitää pysähtyä, jotta kaikki tämä valo ja rakkaus voi integroitua.” – Sanna-

”Oi ihanuutta. Kuuntelin aamusta jälleen tuon moduulin, wou! Tänään pysyin tietoisena koko äänitteen aikana. On meinaan aikamoista energiaa. Tuli esille Rauha. Jotenkin syvemmin juurruin näkyväksi itselleni tuon jälkeen. Rauha itsessä näiden kaikkien keskellä. Rauha tuo turvaa olla juuri sitä mitä ilmenee hetkessä oli ympärillä mitä tahansa. Kuinka se rentouttaa ja myös antaa voimaa, virtaavuutta. Kiitos. Upeaa ihanaa päivää.” – Taru-

”Ihanaa olla mukana tällä kurssilla. Videota kuunnellessani sain viestin että olen tullut tänne rakastamaan. Syntyessä olin rakkautta,sen piti verhoutua suojakuoren sisään(ympäristö,vanhemmat) löytyäkseen nyt uudelleen. Minä muistan. Katri on ollut iso vaikuttaja tällä matkalla. Eka ihminen elämässäni joka muistutti minulle mistä todella tulen, rakkaudesta. Matka jatkuu ja kuitenkin tiedän että koko ajan olen jo perillä.” – Kirsi-

”Mulle myös käsitteet on olleet alussa outoja Katrin matkassa jo vähän aikaa kulkeneena. Minulla ei ole mitään henkistä taustaa ennen. Olen antanut niille aikaa vähä vähältä laskeutua ja mitä enemmän saan kokemusta, että elän oman sisäisyyteni kautta, en ulkopuolisen maailman liikuttamana, nuo käsitteet alkavat hahmottua. Olen Katrin yksityistapaamisissa saanut apua ihmisyyden kipuihin ja mitä enemmän sieltä vapautuu kipuja, tulee kohdatuksi ja nähdyksi, sitä enemmän koen ykseyttä muiden ihmisten kanssa. Sellaista ykseyttä, joka ei ole persoonatason riippuvuutta, vaan jotain sellaista, että jokaisessa asuva korkeampi tietoisuus on yhtä ja samaa. Ehkä sanoitan hassusti, mutta jotenkin näin tällä hetkellä hahmotan ja koen.” – Susanna-

”Olen nyt kuunnellut kakkosmodulia. Tajuan miten mun valo on aina vienyt voiton vaikeista asioista. Se on lopulta aina ollut vahvin ja vienyt minua kohti minun näköistäni elämää.

Katselen mennyttä ihmetellen, miten minulla näin kauan meni nähdä oma valovoimaisuuteni, haluni luoda ja elää ilossa ja rakkaudessa. Olen aina antanut valoni muille ja sammunut itse. En väsymyksen alta ole nähnyt itseäni. En ole nähnyt omaa tärkeää rooliani elämässäni, olen aina auttanut muita. Pidän huolen nyt ensiksi itsestäni.

Tuntuu huipulta. Tämä moduli toi esille miten hienon elämän olen elänyt ja luonut. Mitä kaikkea olen tehnyt ja ollut ja miten vahva ja voimakas olen luonteeltani ja ihmisenä. Minun tehtäväni on olla suunnan ja rohkeuden näyttäjä ja se tulee valoni avulla esiin. Minulla on vielä paljon tehtävää täällä!

Tämä on jälleen minulle voimakas moduli. Olen fiiliksissä ja voimaantunut. Olen pelännyt vielä pelkoa ja vihaa, mutta käyn ne yksi palanen kerrallaan rauhassa läpi. Pyrin olla ottamatta enää muiden taakkoja kannettavakseni. Itken itkuni pois ja annan anteeksi. Haluan vapautua kokonaan näistä menneistä. Jee, puhdistun menneestä ja saan tilaa uudelle” – Tiina-

”Ihania juttuja ja paljon, olen ihan fiiliksissä! Mitähän vielä kaikkea eteen tuleekaan! Ihanaa viikkoa sinulle ja kiitos jälleen! Mahtavaa että olemme kohdanneet.” – Aija-

”Ihan huippu, aaaaah, tämä on just nyt sitä mitä mä tarvitsen!!! Mitä oivalluksia. Upea ohjattu meditaatio. Mutta, mitä tämän aamun meditaatissa lopulta tapahtui. Parantuminen tapahtui, ainakin minun näkökulmastani. Käytin silvamenetelmän oppeja. Puhdististin, puunasin oman lantuon alueeni. Pesusienellä jynssäsin lantion alueeni luut ja kudokset putipuhtaaksi. Käytin vaaleanpunaista valoa/energiaa ja puin jalkaani pöksyt jotka suojaavat ja hoitavat ko. aluetta. Uskomatonta. En tiedä mitä tapahtui, mutta viikkoja vaivannut ”kasvukipusärky” ja jumputus on poussa, lantion tuntemus on paineeton ja kevyt.” – Sini-

Identiteetin kuoriminen ja todellisen itsen löytäminen

Osta kurssi: https://holvi.com/shop/Truebeing/product/90bdb02de0e118b1658329cb54e3225a/