Tämä onlinekurssi on Katrin pitämä kahdeksan videovalmennuksen mittainen kokonaisuus. Saat kerralla käyttöösi kaikki videot ja voit omaan tahtiin niitä katsella. Suosittelen video per viikko sekä katsomaan useita kertoja yhden videon, koska oivalluksia syntyy mitä useammin katsot.

Tietoa kurssista:

 • Itsensä rakastaminen on paras lahja minkä voit itsellesi antaa. Siihen pohjautuu kaikki henkinen kasvu. Ilman itsensä rakastamista et voi edetä henkisellä polulla kohti laajempaa tietoisuutta.
 • Kaikki elämäsi ongelmat, haasteet, kivut, mallit muuntuvat, kun olet täysin itsesi rakastamisen mestari
 • Avaamme tietoisuuttasi näkemään, missä olemisen kohdissa et vielä rakasta itseäsi.
 • Opit ymmärtämään syvemmin elämän tärkeimmän mission/intention eli kotiinpaluu omaan sydämeen.
 • Näytän sinulle, miten jokainen elämän kokemus, trauma tai kiputila on itseasiassa sinun puolellasi, näyttämässä sinulle tien kotiin rakkauteen.
 • Tulet näkemään vieläkin syvemmin kuinka traumat, jotka elämässäsi ovat tapahtuneet yrittää itseasiassa kauttasi parantua sekä muuntaa syvää erillisyyden kokemusta rakkaudesta takaisin rakkauteen.
 • Kuljetan sinua harjoitusten lävitse, joiden kautta ymmärrät miksi olet syntynyt ja tiesit mitkä elämänkokemukset auttavat sinua laajentumaan tietoisuudessasi ja palaamaan takaisin Jumalan luokse/Itsesi luokse.
 • Opit näkemään eron Jumalallisen kokemuksen sekä Ihmisyyden kokemusten välillä ja kuinka yhdistää yhdeksi nämä kaksi hyvin erilaista kokemusta.
 • Näytän sinulle mikä auttaa muutoksessa ja mikä ei auta.
 • Tutkimme syvemmin mikä auttaa ihmisyyttä sinussa parantumaan, mitä hänen täytyy saada kokea/tuntea, jotta voi täysin luottaa rakkauteen.
 • Miksi itseasiassa on tärkeää että ihmisyyden sinussa täytyy saada olla uhrin roolissa, jotta voi täysin parantua.
 • Opit antamaan itsellesi rakkauden/jumaluuden eri aspektit niin että sinun on mahdollista lopullisesti muuntaa kaikki elämäsi ongelmat sekä kivut. Huom! tämä on prosessi ja sinun pitää antaa itsellesi kaikki aika mitä tarvitset.
 • Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja tulet säteilemään rakkautta elämäsi kaikilla osa-alueilla, sillä kurssin jälkeen tiedät kuinka olla rakkautta juuria sekä jokaista solua myöden.
 • Saat käyttöösi upean työkalupakin arkeesi, minkä avulla nopeasti muuntaa värähtelytaajuus rakkaudelliseen läsnäoloon.

Kun kuulemme sanan itsensä rakastaminen, helposti ajattelemme itsemme hemmottelemista kasvohoidoilla sekä vaahtokylvyillä. Tässä kurssissa on kyse paljon syvemmästä itsensä rakastamisesta. Kyse on olemisen tilasta, jossa sinä voit rentoutua olemaan sinä, oma upea, ihana itsesi. Ilman jännitteitä, kipua sekä suorittamista. 

Kun annat itsellesi itsesi rakastamisen lahjaksi, hymy syntyy sydämestäsi, aidosta ilosta, riemusta, elämän yltäkylläisyydestä sekä täysin luonnollisesta olemisesta käsin, ilman yrittämistä tai positiivisten affirmaatioiden ylläpitämistä. Kaikkiallinen rakkaus läpäisee olemuksesi ja tulet ymmärtämään mitä on kirkas, selkeä olemisen tila. Aina läsnä. Syvä rauha. Jokainen erillisyyden kokemus palaa rakkauden luokse, on rakkautta. Totuus sinussa tulee näkyväksi. 

Tämän syvän yhteyden rakkauteen löytyessä, sinä hengität rennosti sisään ja ulos sekä vapaudut elämäsi painolastista. Ymmärrät miten elämä on täydellistä sen kutoilemassa kudelmassa. Elämä pitää sinusta huolen, syvä luottamus syntyy, eikä tilaa jää peloille, tuomitsemiselle tai erillisyyden kokemuksille. Sinä vain tiedät, että olet tuettu ja elämä aina tukee sinua. Jokainen hengitys on lahja rakkaudelta. 

Kaikki tämä tulee vapauttamaan sinua niin syvästi, sillä tulet huomaamaan että sinun ei tarvitse enää kontrolloida elämää sekä kokemuksiasi, sen sijaan voit elää elämääsi ilman huolia huomisesta, ikäänkuin lapsenomaisessa leikillisyyden tilassa nauttien elämän jokaisesta hetkestä. Viaton lapsi sinussa syttyy elämään uudelleen. Olet rakkauden oppilas, ymmärtäen kuinka jokainen hetki on arvokas elämässäsi opettaen sinulle kuka sinä Todella olet. Sinä olet rakkaus. Sinä olet ikuinen lähde. Sinä olet Sinä. 

Kehollistaessa itsesi rakastamisen, et voi enää kokea elämää ihmisyyden erillisyyden silmälasien läpi, joka näkee vain puutetta, kärsimystä, arvottomuutta, pelkoa ja kipua. Tulet oivaltamaan sekä havahtumaan totuudelle, että olet Rakkaus ja olet yhtä rakkauden kanssa. Yhtä Luojan kanssa. Jumala on kaikkiallinen rakkaus, aina läsnä. Jotta voimme tuoda sinut takaisin rakkauteen, sinun täytyy sallia itsesi rakastaa itseäsi niin paljon, että tulet kurssille mukaan. 

Itsensä rakastaminen on elämän tärkein asia, jotta voit todella kokea olevasi vapaa sekä nauttia elämästä ilman odotuksia millainen elämän pitäisi olla. Se on avain kohti iloa, todellista onnea, siunauksellisuutta, leikkillisyyttä, intohimoa, merkityksellisyyttä, täyttymystä sekä riemua jne. Se on avain rakkaudellisiin, kauniisiin ja ravitseviin ihmissuhteisiin. Se on avain elämäntehtäväsi kukoistamiseen sekä työhösi että taloudelliseen hyvinvointiin. Itsesi rakastamisen myötä tulet oivaltamaan sekä näkemään, että elämä voi olla elämisen arvoinen sekä paljon enemmän kuin olet koskaan mielesi kautta kyennyt kuvittelemaan. 

On suorastaan upea elämän kudelma, että luet tätä tekstiä. Olet siis valmis astumaan uuteen elämään sekä rakastamaan itseäsi yhä syvemmin. Olet aloittamassa upeaa matkaa, valmis avaamaan siipesi ja nousemaan lentoon kanssani rakkauden siiville. Olet elämäsi polulla kohdassa, jossa olet valmis astumaan täysin rakkauden syleilyyn. Olet valmis olemaan KAIKKEA. Ilman itsesi hylkäämistä. Olet valmis palaamaan kotiin itsesi luokse. Oletko innoissasi? Minä ainakin olen. Aivan upeaa!! 

Tulet kokemaan ihmeitä elämässäsi kurssin myötä ja sen jälkeen. Elämäsi perusta tulee muuntumaan. Uusia ovia sekä mahdollisuuksia avautuu. Universumi haluaa tukea ja auttaa sinua kohti uutta elämääsi. Unelmistasi tulee totta, ikäänkuin itsestään, ilman kiinnittämättä niihin huomiota, sillä sisäinen värähtelytaajuutesi muuntuu ja näin ollen myös fyysinen elämän olosuhteet seuraavat rakkautta sekä uutta linjautumistasi korkeimman kanssa. Vain siksi, koska olet päättänyt rakastaa itseäsi. 

Tällä kurssilla saat itsesi rakastamiseen kaikki perustavat elementit ja sinulle jää harjoitus sekä opettelu. Usein tämä voi olla myös elämänmittainen koulu, kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, kuinka valmis olet antautumaan rakkaudelle. Tulet saamaan työkaluja, prosesseja sekä harjoituksia, mistä riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa. Sen sijaan, että käytät terapiaan satoja euroja, voit tällä kurssilla saada useaksi vuodeksi työkaluja. Niin syvälle tulemme sukeltamaan, mutta sinä määräät tahdin omasta vapaasta tahdostasi käsin. 

Jokainen askel kuljettaa sinua kohti syvempää olemustasi sekä jumalallista tehtävääsi. Tämä kurssi antaa sinulle tärkeitä ensiaskeleita kohti vapaampaa elämää sekä ymmärrystä siitä kuinka rakentaa elämä rakkaudelliseen värähtelyyn. Kurssi tulee olemaan syvä ja perustavanlaatuinen muutos elämässäsi.

Kurssin hinta 149€.

Laita Katrille viesti niin saat maksutiedot sekä materiaalin heti käyttöösi.