MIKA

Olen nyt puolet elämästäni eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi olen tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessäni ja luodessani omaa polkuani. Nyt on sitten aika olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Ennen oman yritykseni Asok Sound&Healing perustamista olen työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa. 

Tällä hetkellä toimin ensisijaisesti ääni- ja energiahoitajana, meditaatio-ohjaajana sekä retriittien luojana.

Ihmiset ovat sanoneet, että vahva läsnäoloni kirkastaa ja ylläpitää niin yksilön kuin ryhmän energiaa ja on suureksi avuksi matkalla yksilöllisen eheytymisen ja vahvistumisen lähteelle. Huumori on aina ollut itselleni myös tärkeä matkakumppani.

KATRI

Kykyni nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Autan jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Myötätuntoni ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Ohjauksessäni elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla joskus kivulias, mutta kauttani virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

Iloa kupliva olemukseni antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä. Olen opiskellut ja tutkinut elämää sekä ihmisenä kasvua lukuisten opettajien, kirjojen sekä kurssien myötä. Olen mm. Life Transformed- & tietoisuus-valmentaja, intuitiivinen äänellä parantaja, energiahoitaja ja kundaliinijoogaopettaja. Elämäni yksi tärkeimmistä opettajista sekä rooleista on olla neljän lapsen äiti.

Katrin tietoinen henkisyyden polku alkoi 19-vuotiaana, kun hän osallistui Antroposofiseen viikonloppu seminaariin. Jooga tuli mukaan parikymppisenä. Katri on lapsesta asti tiedostanut olevansa muutakin kuin fyysinen ruumis. Katri on myös varhaiskasvattaja ja toiminut Steinerpäiväkodissa Tampereella opettajana.