PALVELUISTAMME:

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Tämä kaikki voi tulla koetuksi vasta silloin kun rinnalla on kirkas eheä peili. Olemme sinulle rakkauden peili. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua, kokemuksesi maailmasta. Tällöin sinulle avautuu elämänenergiaa yhä enemmän. Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin Itsesi luokse.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen?


Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille?​ Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista.

Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi. Ja näistä kokemuksista kumpuaa esiin sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.​Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan epätodellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen.

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta.Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen.

Tahdomme johdattaa sinut oivalluksiin omakohtaisten kokemusten kautta ilman monimutkaisia teorioita ja intellektuaalisia malleja, joita nykymaailma on tulvillaan.​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Vapaudu kanssamme persoonan kahlehtivista rakenteista ja luo itsellesi uusi elämä sydämen viisaudesta, rakkaudesta käsin.​

Voit tutustua palveluihimme näillä sivuilla tai olla suoraa meihin yhteydessä.

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen.

Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.

Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee. Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle äänihoidoille.

Äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.

Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.

Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.

Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on ehdottomasti paikkansa kehon vapauttamisessa.

Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.

MIKA

Olen nyt puolet elämästäni eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi olen tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessäni ja luodessani omaa polkuani. Nyt on sitten aika olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Ennen oman yritykseni Asok Sound&Healing perustamista olen työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa. 

Tällä hetkellä toimin ensisijaisesti ääni- ja energiahoitajana, meditaatio-ohjaajana sekä retriittien luojana.

Ihmiset ovat sanoneet, että vahva läsnäoloni kirkastaa ja ylläpitää niin yksilön kuin ryhmän energiaa ja on suureksi avuksi matkalla yksilöllisen eheytymisen ja vahvistumisen lähteelle. Huumori on aina ollut itselleni myös tärkeä matkakumppani.

KATRI

Kykyni nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Autan jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Myötätuntoni ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Ohjauksessäni elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla joskus kivulias, mutta kauttani virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

Iloa kupliva olemukseni antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä. Olen opiskellut ja tutkinut elämää sekä ihmisenä kasvua lukuisten opettajien, kirjojen sekä kurssien myötä. Olen mm. Life Transformed- & tietoisuus-valmentaja, intuitiivinen äänellä parantaja, energiahoitaja ja kundaliinijoogaopettaja. Elämäni yksi tärkeimmistä opettajista sekä rooleista on olla neljän lapsen äiti.

Katrin tietoinen henkisyyden polku alkoi 19-vuotiaana, kun hän osallistui Antroposofiseen viikonloppu seminaariin. Jooga tuli mukaan parikymppisenä. Katri on lapsesta asti tiedostanut olevansa muutakin kuin fyysinen ruumis. Katri on myös varhaiskasvattaja ja toiminut Steinerpäiväkodissa Tampereella opettajana.