PALVELUISTAMME:

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Tämä kaikki voi tulla koetuksi vasta silloin kun rinnalla on kirkas eheä peili. Olemme sinulle rakkauden peili. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua. Tällöin sinulle avautuu elämänenergiaa yhä enemmän. Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin Itsesi luokse.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen?

Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille?​ Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista.

Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi. Ja näistä kokemuksista kumpuaa esiin sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.​Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan epätodellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen.

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta.Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen.

Tahdomme johdattaa sinut oivalluksiin omakohtaisten kokemusten kautta ilman monimutkaisia teorioita ja intellektuaalisia malleja, joita nykymaailma on tulvillaan.​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Vapaudu kanssamme persoonan kahlehtivista rakenteista ja luo itsellesi uusi elämä sydämen viisaudesta, rakkaudesta käsin.​

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen.

Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.

Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee. Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle äänihoidoille.

Äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.

Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.

Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.

Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on ehdottomasti paikkansa kehon vapauttamisessa.

Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.

MIKA

Olen nyt puolet elämästäni eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi olen tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessäni ja luodessani omaa polkuani. Nyt on sitten aika olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Ennen oman yritykseni Asok Sound&Healing perustamista olen työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa. 

Tällä hetkellä toimin ensisijaisesti ääni- ja energiahoitajana, meditaatio-ohjaajana sekä retriittien luojana.

Ihmiset ovat sanoneet, että vahva läsnäoloni kirkastaa ja ylläpitää niin yksilön kuin ryhmän energiaa ja on suureksi avuksi matkalla yksilöllisen eheytymisen ja vahvistumisen lähteelle. Huumori on aina ollut itselleni myös tärkeä matkakumppani.

KATRI

Minun työskentelyäni kuvaa hyvin lause “Divine feminine nurtures that which is truthful, and triggers, exposes, all that is an illusion.”

Elämän tehtäväni on auttaa ihmisiä syntymään Todellisen Itsen valon kantajiksi, yksilöllisen jumalallisen koodiston, ainutlaatuisen essensin virratessa juuri sinun kauttasi. Avautuen sille, mikä on sinun Taivas on maan päällä todellisuus sekä unelma. Näen herkästi ihmisten lahjat/potentiaalin sekä niiden näkyväksi elämistä estävät ajattelu-/uskomus-/tunnekehon stagnaatiotilat. 

Kanavoin mystiseltä tuntuvaa energiaa valo-oppaiden saattelemana korkeimmasta mahdollisesta ulottuvuudesta, hetkessä luoden, ryhmän yksilöiden energeettisen koodiston mukaisesti auttaen sinua yhdistymään Korkeimpaan Minääsi. Avaudun kanavaksi sille, mikä on valmis tulla ilmentyväksi, jotta parantuminen/eheytyminen ihmisyydessä mahdollistuu. 

Lahjani on nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaen jokaisen olemusta sekä kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy. 

Autan sinua omista lähtökohdistasi käsin, antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Myötätunto, joka virtaa kauttani sekä ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Olen omalla elämänpolullani kohdannut monenlaista ihmisyyden kipuilua sekä käynyt syvästi läpi oman traumakehoni eheytymisen syvästi hermostoa myöden. Ihmiset kokevat läsnäolossani turvaa, sekä syvää paluuta kotiin, omaan sydämeen. 

Ohjauksessani elämän muutokset voivat olla välittömiä sekä pysyviä, jos sinä itse olet valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla joskus kivulias, mutta virrattamani rakkauden täyteinen myötätunto tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman. Sinä olet opettajani ja näytät minulle tien. 

Iloa kupliva olemukseni antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä. Olen elämässäni tutkinut ihmisyyttä syntymähetkestä lähtien, kuten me kaikki! Olen aina ollut kiinnostunut perimmäisestä totuudesta ja se on kuljettanut minua monien opintojen äärelle elämässäni. Kaikkein tärkeimmät oppitunnit ovat olleet ihmisten kanssa eläminen sekä kohtaamiset. Tietoinen henkisyyden polku alkoi 19-vuotiaana, kun osallistuin Antroposofiseen viikonloppu seminaariin Tampereella. Tosin olin äärimmäisen kiinnostunut psykologiasta ja filosofiasta lukioikäisenä. Kävin lukuisiahedelmällisiä keskusteluja silloisen poikaystäväni äidin kanssa, joka toimi kyseisten aineiden opettajana lukiossa. Hän oli minulle henkisen heräämisen äiti, voisin näin jälkikäteen sanoa sekä tietenkin oma mummuni, joka varhaislapsuudesta asti ylläpiti elävää suhdettani henkimaailmaan. 

Jooga tuli mukaan elämääni parikymppisenä, erityisesti raskauksieni myötä. Olen lapsesta asti tiedostanut olevani muutakin kuin fyysinen ruumis. Ihmisyydessä navigointi on minulle ollut aina vierasta. Ikäänkuin en kuulu tänne tunne. 

Olen kouluttautunut Life Transformed- & tietoisuus-valmentajaksi, olen intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja, kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti. Olen myös varhaiskasvattaja ja toiminut Steinerpäiväkodissa Tampereella opettajana. Olen järjestänyt retriittejä Suomessa neljän vuoden ajan säännöllisesti yhdessä kumppanini Mika Kunnasvaaran kanssa. Ulkomaille ennen koronaa ehdin pitää yhden pyhiinvaellus retriitin. 

Pidän säännöllisiä online valmennuksia ryhmille sekä yksilöille. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia ryhmille Mikan kanssa sekä säännöllisiä päivätapahtumia eri kaupungeissa Suomessa ja Ruotsissa. Meiltä on mahdollista tilata omalle ryhmälle/yritykselle hyvinvointipäiviä kuin myös syvempään valmennukseen suuntaavaa palvelua.