Minun työskentelyäni kuvaa hyvin lause “Divine feminine nurtures that which is truthful, and triggers, exposes, all that is an illusion.”

☯️ Yin|Yan. ♾️ Formless in Form.

.

Työskentelyni ytimessä on Itsen oivaltaminen sekä ihmisenä eläminen vapaana ja juurtuneena. Autan sinua kosmisen elämänliekin herättämisessä, sillä suorin tie parannuksen äärelle on kosmisen liekin sytyttäminen sekä sen ohjaaminen tahdon avulla sinne missä sitä tarvitset. Työskentely kanssani on siis hyvin kehollista sekä samaan aikaan avautumista Todelliselle Itselle. Sisäinen matka sydämesi ikuiseen temppeliin, jossa lepää kaikki viisaus ja rakkaus.

.

Autan sinua ymmärtämään syvemmin elämäsi erilaisia ilmiöitä myötätunnosta käsin kunnioittaen jokaista yksilöä.

Ihminen, tunne itsesi. Tämä on kaiken lähtökohta.

.

Läsnäolossani olleet usein kuvaavat työskentelyä kanssani sanoin: ”Uskomaton kotiinpaluun tunne ja näet minut täysin. Kaiken minussa. Elämäni kaikki teemat saavat rentoutua ja eheytyä. Kaikki olemuspuolet laskeutuvat harmoniaan. En ymmärrä miten pystyt näkemään kaiken niin tarkasti ja sanoittamaan sen vielä niin kauniisti. Ymmärrät sieluani. Ymmärrät niin syvästi.” 

.

Minun syvä intohimo on auttaa sinua vapautumaan sekä voimaantumaan tavoilla, minkä et koskaan olisi voinut kuvitella olevan mahdollista. Haluan auttaa sinua olemaan syvässä yhteydessä omaan sydämeesi ja elämään. Toivon, että jokainen voisi elää onnellista elämää, ja että sinä voit elää juuri sinun näköistä elämää. Loppujen lopuksi se on hyvin yksinkertaista ja luonnollista.

.

Olen viattoman rakkauden portinvartija.

.

Olemme kaikki rakkautta. Rakkaus meissä on suurin voimamme. Rakkaus minussa kutsuu rakkautta sinussa näkyväksi ja yhteyteen. Viaton rakkaus. Kaunis. Puhdas. Luonnollinen. Oleminen. Selkeys. Rauha. Tasapaino. Ykseys. Yksi.

.

Lahjani on kannatella ryhmää ja jokaista yksilöä rakkaudellisesti kuljettaen etsijän syvään yhteyteen sisäisen Itsen kanssa, jolloin parantuminen luonnostaan tapahtuu ja kaikki elämässä ikäänkuin linjautuu, asettuu paikoilleen.

.

Sydämesi on kotisi. Rakkaus on kotisi. Sydämesi on portti ja temppeli sielullesi.

.

Autan sinua aina omista lähtökohdistasi käsin ja herkästi kuunnellen mitä sinä tarvitset. Kanssani on mahdollista eheyttää menneisyyden kipuja, mm. sisäisen lapsen parantaminen, erilaiset traumat lähimmäisissä ihmissuhteissa tai monet muut elämänvarrella sisäisyyteen alaspainetut kivut. Autan tunteitasi eheytymään, löytämään tien rakkauteen sekä syvempään ymmärrykseen.

.

Voit työskennellä kanssani mm. häpeän, syyllisyyden, pelkotilojen, itsensä pienentämisen, vaikeuden olla kehossasi tai elämässäsi läsnä, ahdistusoireiden, negatiivisen ajattelun, tai minkä tahansa alaspainettujen tunteiden kanssa.

.

Autan sinua vapautumaan erilaisista ajattelu- ja tunnemalleista, mitkä rajoittavat elämääsi. Alitajunta on loppujen lopuksi elämämme johtaja niin kauan kunnes olemme purkaneet sen sisällön ja ymmärrämme itseämme riittävän syvästi. Prosessi saattaa olla joskus kivulias, mutta rakkauden täyteinen myötätuntoni tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

.

Mieli on niin vahva suojelija ja puolustusmekanismit ovat välittömästi käynnissä, kun alamme purkamaan kärsimystä. Kivusta on tullut matkakumppani ja turvallinen satama mielelle. Se on opittua ja tuttua. Avautuminen uudenlaiselle olemiselle voi tuntua pelottavalta. Etenemme sinun tahdissani. Sinä olet opettajani ja näytät minulle tien. 

Myötätunto, joka virtaa kauttani, sekä ihmisyyden kipujen ymmärtäminen, on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Ihmiset kokevat läsnäolossani turvaa, sekä syvää paluuta kotiin, omaan sydämeen. 

.

Ohjauksessani elämän muutokset voivat olla välittömiä sekä pysyviä, jos olet valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan suhteen. Iloa kupliva olemukseni antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärelle.

Parantava valmennus kanssani:

.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä kanssani eri menetelmin. Tärkeintä minulle on se, että sinä saat apua juuri sinun elämäntilanteeseen kokonaisvaltaisesti. Tapaamiset ovat siis aina räätälöityjä sinulle. Yksilökohtaamiset ovat mahdollisia Zoomin välityksellä että kotonani hoitohuoneessa Tampereella. Minut voi myös tilata jollekin paikkakunnalle pitämään ryhmähoitoja tai yksilötapaamisia.

.

Jokainen tapaaminen sisältää hoitavan keskusteluhetken. Käymme elämäntilannettasi läpi ja kirkastamme intentiota mihin kaipaat apua. Autan sinua tietoisesti havainnoimaan itseäsi sekä parantavan valmennuksen avulla pureudumme ytimeen. Pystyn näyttämään sinulle tien ulos vapauteen.

.

Tietoinen keskustelu kanssani on erittäin kirkastavaa, parantavaa sekä ytimeen pureutuvaa. Ohitamme mielen luomat rakennelmat ja annamme tunteille mahdollisuuden purkautua. Katsomme millaisia rajoittavia ajattelumalleja ylläpidät, mitkä ovat jo palvelleet ja olisit valmis avautumaan uudelle. Luon vahvan rakkaudellisen läsnäolon ja minulle on hyvin helppo kuunnella sielusi toiveita puheesi välityksellä sekä auttaa sinua linjautumaan sielusi kanssa.

.

Parantava energia virtaa koko ajan kun kosminen elämänliekki sinussa syttyy sekä sulattaa erillisyyden kokemuksia rakkauteen. Rakkaus on yksi. Ykseyden ja olemisentila, mistä ei puutu mitään. Rakkaus on syvä rauha ja harmonia. Voin pitää sinulle valmentavan keskustelun sekä tietoisen parannuksen tilaa koko tapaamisemme ajan tai…

.

Halutessasi voimme osan ajasta käyttää syvärentoutumiseen sekä hoidollisempaan osuuteen, jossa pääset makaamaan hoitopöydälle ja luon sinulle rentouttavan hoitavan äänimaailman, jossa sielusi tulee nähdyksi ja kuulluksi sekä eri olemuspuolet pääsevät rentoutumaan ja vastaanottamaan rakkautta ja valoa. Mieli pääsee rentoutumaan syvemmin. Keho pääsee rentoutumaan. Silloin voi tapahtua ihmeitä mielen tuolla puolen. Teen myös kosketushoitoa ja energiahoitoa, jos kehosi sitä kaipaa. Herkästi kuunnellen.

.

Oletko todella väsynyt ja kaipaisit vain hoitoa! Silloin voin pitää sinulle koko tapaamisen ajan kestävän syvärentouttavan ja hoitavan energia- ja äänihoidon. Saat vain olla ja nauttia hoitavasta energiasta.

.

Pidän henkilökohtaisia Breathe & Release vapauttavan hengityksen sessioita. Hengitysharjoitus mahdollistaa tunteiden ja kaiken stagnaation tilassa olevan syvän vapautumisen kehosta, mielestä ja tunteiden alueelta. Alitajunta pääsee vapauttamaan teemoja, joihin on muuten vaikea päästä. Tämä on syvä sisäinen matka, jota ohjaan sinulle turvallisesti. Avaamme alitajunnan ovet muutokselle. Vahva vapauttava matka, jonka jälkeen olet aivan uusi ihminen.

.

Tule mukaan ryhmätapaamisiin, Online valmennuksiini, henkilökohtaiseen valmennukseen tai retriiteille. Mikä sinua kutsuu eniten?

.

Ylläpidän sinulle aivan uskomattoman korkeaa rakkaudellista värähtelyä syntyä ikäänkuin uudelleen kehoosi. Olen toiminut myös synnytyksissä doulana ja auttanut ihmisiä kuoleman portilla siirtymään valomaailmaan. Olen intuitiivinen sielukuiskaaja eri maailmojen välillä. Sinun on täysin turvallista antautua ohjaukseeni.

.

Olen kokenut retriittien, workshoppien, tapahtumien, valmennuksien ja yksilöhoitojen vetäjä usean vuoden ajan. Olen tutkinut ihmisyyttä ja aina ollut kiinnostunut perimmäisestä totuudesta, nuoresta tytöstä lähtien. Ihmisten kanssa eläminen ja kohtaamiset ovat olleet tärkeimpiä opettajiani, ja näin edelleen jatkuu. Olen käynyt lukuisia koulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla ja itse opiskellut monia henkisiä perinteitä ja psykologiaa. Olen myös varhaiskasvattaja sekä Steinerpedagogi. Kundaliinijoogaopettaja. Life Transformed -valmentaja. Ääni- ja energiahoitaja. Hengitysohjaaja kouluttaja sekä -fasilitoija. Olen neljän upean lapsen äiti.

KLIKKAA KUVAA JA SE VIE SINUT KAUPPAANI, JOSTA VOIT LUNASTAA ITSELLESI HENKILÖKOHTAISEN PARANTAVAN VALMENNUKSEN 

.

.

Voit olla minuun yhteydessä, jos haluat kysyä miten kannattaa kanssasi työskentely aloittaa sinun kohdallasi.

.

Varaa itsellesi aika: katri.truebeing@gmail.com.

Jokaisen pitää saada kokea itse Katrin valmennus


”Mun mielestä Katrin valmennus on jotain tosi erilaista ja upeaa. Jokaisen tulisi kokea se itse. Valmennus on niin rakkaudellista ja hoitavaa. Se avaa asioita hellästi mutta syvältä. Ja se on uskomattoman mieltä avartavaa. 


Mun olo on helpottanut paljon kahden tapaamisen jälkeen. Olen myös saanut arkeen mielikuvia ja neuvoja mistä saan apua ja voimaa. 


Katri on viisas, hellä mutta myös tarkkanäköinen ja selkeä. Tähän ei ole sanoja, jokaisen pitäisi saada kokea Katrin valmennus itse. Uskon, että siitä saa paljon apua minkälaiseen elämän tilanteeseen tahansa.”
Pauliina
asiakas

.