❤

Kosminen äänihoitomatka Tampere

Om Yoga -koululla syksyllä 2023 la 9.9, su 29.10 ja la 9.12.

Kello: 15-17.30.

Nämä 3x upeaa äänihoitoa voit lunastaa 90€ pakettihinnalla.

Om Yoga koulun kuukausijäsenille 29€/kerta.

39€ kertamaksulla maksettuna.

❤

.

Kosminen äänihoitomatka ei ole tavanomainen äänimaljahoito, vaan paljon paljon enemmän, mitä emme edes pysty sanoin kuvaamaan, ja siksi nimitämme sitä kosmiseksi äänihoitomatkaksi.

Äänihoidossa kaikki taivaanportit ovat auki ja olemme ihmeiden äärellä, mielen tuolla puolen. Äänihoidossa pääset todella syvään rentoutumisen tilaan, mikä vastaa syväunta.

Syvärentoutuminen ja mielen kirkastuminen on takuuvarmaa. Tunteiden selkiytyminen ja ajattelun virtaaminen mahdollistuu iloisesti inspiraatiossa.

Tämän syväpuhdistavan ja parantavan kosmisen äänihoitomatkan aikana tulet matkaamaan monissa eri tietoisuuden tasoissa ja tiloissa. Jokainen luomamme äänihoito on täysin hetkessä syntynyt parantava kokonaisuus. Kuuntelemme hyvin herkästi ryhmän tarpeita ja tunnelmia.

Kosmisen äänihoitomatkan ytimessä on mahdollistaa sinulle kokemuksellisesti avautuminen rakkaudelliseen kirkkaaseen tietoisuuteen, joka sinä olet, jotta voit sallia valosi säteillä jokaisessa solussasi. 

Tästä voit lunastaa 3 kerran kokonaisuuden 90€ hintaan:

Lunasta kertalippu 39€

tai

OM YOGA koulun jäsenille 29€

.

Kosminen syvärentouttava äänihoito Tampere


Koe rauhaa ja hyvinvointia kosmisen äänihoidon värähtelyissä kanssamme.

Haluatko hengähdyksen arjen kiireiltä ja löytää hetken kauneuden ja rauhan sisäisyydessäsi? 

Tule kokemaan kosmisen äänihoidon voima ja avaa polku sisäiseen tasapainoon ja hyvinvointiin. 

Uppoudu rauhoittavien äänivärähtelyjen maailmaan ja uudista mielesi, kehosi ja sielusi.

Mikä on Äänihoidon tarkoitus?

Äänihoidolla on juuret muinaisissa perinteissä, joissa hyödynnetään äänivärähtelyjen terapeuttisia ominaisuuksia rentoutumisen syventämiseksi, stressin vähentämiseksi ja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Soittamalla erilaisia instrumentteja, kuten ainutlaatuisia gongeja, kristallikulhoja, kristalliharppua, kristallididgeridoota, huiluja, rumpuja ja muita parantavia soittimia, mahdollistamme äänihoidolla kokemuksellisesti ja lempeästi portin kohti syvää rentoutumisen ja rauhan tilaa.

Edut, joita olemme kuulleet ihmisiltä, jotka ovat olleet mukana kanssamme vuosien varrella:

🌟 Stressin lievitys: Rentoudu ja päästä kaikesta irti, kun rauhoittavat äänet huuhtovat stressin ja jännityksen kehostasi tuntien itsesi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi.

🌟 Selkeämpi mieli: Päästä irti mielen jännitteistä. Koe mielen keskittyminen ja mentaalinen selkeys.

🌟 Levollinen uni: Sano hyvästit levottomille öille, sillä äänihoidolla edistetään palauttavaa unta ja rauhallisia unia.

🌟 Emotionaalinen tasapaino: Anna itsesi vapautua tukahdutetuista tunteista ja löydä emotionaalinen harmonia äänivärähtelyjen avulla.

🌟 Kipujen hallinta: Löydä helpotusta fyysiseen epämukavuuteen, kun gongit ja muut instrumentit lievittävät kehon jännitystä ja lisäävät luonnollista kivunhallintaa.

🌟 Lisääntynyt luovuus: Aktivoi luovuutesi ja ongelmanratkaisukykyä harmonisten äänten avulla.

🌟 Lisääntynyt energia: Koe virkistynyt ja energeettinen virtaus ja motivaatio, kun äänihoidon avulla tasapainoitetaan kehosi energiakeskuksia.

Miksi tulla tapaamaan meitä?

Äänihoitomme ovat todella ainutlaatuisia, näin olemme kuulleet ihmisiltä, jotka ovat niissä käyneet. Äänihoitomme on jotain, mikä sinun täytyy kokea itse, sillä sanat eivät pysty tavoittamaan tai kuvaamaan kaikkia kauniita syviä ja hienovaraisia muutoksia, joita ihmiset kokevat äänihoidon aikana. 

Työskentelymme ydin on auttaa ihmisiä elämään upeaa elämää sielullisesti vapaana, toteuttaen sydämen kutsua, oivaltaen rakkauden ja valon, joka sinä olet. 

✨ Räätälöidyt sessiot: Äänihoitomme ovat intuitiivisesti luotu juuri sinun tarpeisiisi. Räätälöimme jokaisen session juuri sinun sen hetkisten tarpeiden mukaan, jotta saat henkilökohtaisen ja yltäkylläisen kokemuksen täynnä rakkautta. 

✨ Todistetut tulokset: Äänihoitomme ovat saaneet upeaa palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat kokeneet syviä positiivisia muutoksia elämässään vuosien aikana. Jokainen kokee äänihoidon eri tavalla riippuen siitä, mitä heidän keho-mieli-järjestelmässään tarvitsee parannusta, tulla nähdyksi ja rakastetuksi.

✨ Ammattitaitoiset äänihoitajat: Olemme taitavia, herkkiä, iuntuitiivisia äänihoidon parissa ja meillä on asiantuntemusta ääniterapian taiteesta omien kokemusten kautta. Olemme tästä saaneet valtavasti hyvää palautetta. Olemme kumpikin olleet musiikin ja musiikin luomisen parissa lapsesta asti, mutta tunnemme vahvaa kutsumusta auttaa ihmisiä terapeuttisten instrumenttien avulla.

✨ Ainutlaatuiset instrumentit: Käytämme laajaa valikoimaa huolella valittuja korkealaatuisia instrumentteja luodaksemme rikkaan ja terapeuttisen äänimaailman. Äänihoito itsessään on aina ihme, taidetta ja mielen ylittävää. Emme voi kaikkia ulottuvuuksia ja syvyyksiä pukea sanoiksi, sillä taidetta ei voi aina sanoin kuvata, sinun täytyy itse kokea.

✨ Työmme on hyvin maanläheistä ja samaan aikaan myös kosmista ja koskettaa jokaisen absoluuttista olemusta: Ihmiset kuvaavat usein, kuinka he tuntevat itsensä uudestisyntyneiksi ja syvästi yhteydessä itseensä vastaanotettuaan äänihoidon meiltä. Kosminen äänihoitomme ottaa huomioon kaikki puolet sinussa, ihmisenä ja henkisenä olentona.

Mitä tapahtuu kosmisen äänihoidon aikana?

☀️ Laskeutuminen tilaan  ja asettuminen omalle  joogamatolle. Äänihoitomme on syvä meditatiivinen matka omaan sisäisyyteen. Annamme aikaa kehon aistimuksille ja tuntemuksille. Käännämme huomiomme sisäisyyteen ja sydämeen, nähdäksemme ja kuullaksemme sen, mikä minussa kaipaa huomiota ja rakkautta. Voit myös virittäytyä kuuntelemaan intentiota äänihoidolle. Teemme yhdessä helppoa tietoista hengitystä valmistellen kehoa kosmisen äänihoidon matkaan.

☀️ Voit täysin rentoutua, nauttia ja vastaanottaa äänihoidon värähtelyjä joogamatollasi maaten. 

☀️ Äänihoidon jälkeen meillä on kaunis ohjattu meditaatio, jotta voimme integroida kaikki energiat ja tunnelmat. Hetki hiljaisuutta ja rauhaa.

☀️ Avoin tila jakamiselle.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan äänihoidon suloiset värähtelyt Om Yoga koululle tänä syksynä, tai kotiimme yksilö/pari/ryhmähoitoihin tilauksesta. Parhaat hyödyt saat, kun käyt säännöllisesti äänihoidoissamme, joko yksilö- tai ryhmätapaamisissa sekä yhdistät siihen kanssamme tietoista valmennusta.

Katri ❤️ Mika

Om Yoga koululla on vilttejä ja tyynyjä lainata. Voit myös ottaa omat mukaan.

Ota oma joogamatto mukaan. Joogamaton vuokra on 5€.

Kannattaa laittaa lämpimästi päälle, hoidon aikana kehon lämpötila laskee


Muista ottaa myös oma vesipullo mukaan!

Katri ja Mika:

Olemme järjestäneet erilaisia transformatiivisia retriittejä yhdessä viiden vuoden ajan, erilaisia valmennuksia, työpajoja, hoitoja ja myös koulutuksia. Breathe&Release – hengitysohjaajakoulutus on tunnetuin. 

Erikoisuutemme on ainutlaatuinen hiljaisuuden retriitti, jonka olemme räätälöineet ja luoneet itse auttamaan heräämistä, itsen oivaltamista samalla tukien mielen, sielun ja kehon integrointia ja parantumista tämän elämän ja sen ulkopuolelta nousevien traumojen kanssa.

Voit lukea meistä lisää täältä: https://www.truebeing.fi/tutustu-meihin/

Seppo Tanhua halusi tehdä meistä haastattelun sen jälkeen kun oli käynyt äänihoidossamme. Meillä oli todella upea kohtaaminen Sepon kanssa ja ymmärrämme toisiamme erittäin hyvin.

.

Olemme järjestäneet satoja äänihoitoja ja -tapahtumia sekä yksilöllisiä parantavia sessioita hyvin erityisellä ja ainutlaatuisella instrumenttikokoelmalla.

Äänihoidomme ovat todella maailmankaikkeuden ulkopuolelta, unohtamatta ihmisyyttä. Äänihoidot ovat puhtaasti parantava energinen koodaus, sisältäen usein myös äänihoidon taajuuksia omilla äänillämme.

Vapautumisen ja eheytymisen polku on ennen kaikkea rentoutumista luonnolliseen ja harmoniseen olemiseen, sallien rakkauden virrata kaikille elämän osa-alueille. 

Voit tutustua äänihoitoon lisää: https://www.truebeing.fi/aanihoidot/