Katri Levonen

My passion is to guide all sensitive beings into the truth of their own being so that you can live your life in fullest potential with love, happiness, joy, kindness and total freedom from old stories and pain.

 

Deep empowerment and transformation naturally happens when we understand and see more from higher consciousness. 

I highly recommen to take private sessions with me that are 100% tailored to your needs. 

 • Instagram

Mika Kunnasvaara

I Love to work with people through sound and energy healing, yogic exercises and meditation. I'm a guide to deep relaxation and inner silence where true releasing and transformation takes place.

Follow my Asok Sound&Healing in social media

 • Facebook Social Icon
Loving clear guidance-5.PNG

Dive deep into the truth beyond the surface. Each moment serves us.

            Realize your truth.  

            

 

Katri Levonen auttaa sinua yhdistymään elämänvoimaasi, rakkauteen, valoon ja syntymään vapaaksi ihmiseksi, mikä on jokaisen luonnollinen olotila. Katrin avulla voit kokea henkistä kasvua, heräämistä ja sydämen todellisten toiveiden toteutumista. Katri tuo iloa, riemua, kirkkautta elämäntilanteisiin, joissa voi usein tuntua, että ei ole ulospääsyä. Katri auttaa sinua yhdistymään korkeaan parantavaan energiaan ja tietoisuuteen, mikä itseasiassa on jo osa sinua. Katrin avulla sinulla on mahdollisuus kehollistaa korkeampaa sinua läsnäolevaksi kaikille elämäsi osa-alueille. Muutos on aina prosessi ja vaikka yhdestä kerrasta onkin runsaasti apua, säännöllinen valmennus kantaa pysyviin muutoksiin ja selkeyteen. 

 

Katrista on aina ollut kiehtovaa se hetki, kun ihmisen tietoisuudessa tapahtuu muutos ja hän kykenee tekemään uusia valintoja vapaasta kohdasta käsin päästäen irti uskomuksista, mielen ja egon rajoitteista. Katrin suuri intohimo on työskennellä rakkaudellisesti, kohdaten jokainen ihminen sydämestä käsin, koska jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi. Moni on sanonut Katrin olevan valokätilö, auttaen ihmisia todellisen itsen äärelle, uudelleen syntyen. Katri on kansainvälisesti työskentelevä tietoisuusvalmentaja, auttaja, opas, Certified Life Transformed Coach, kristalliäänimalja hoitaja, kundaliini joogaopettaja, Soul Body Fusion Practioner, varhaiskasvattaja ja steinerpedagogi. Ennenkaikkea Katri on neljän valtavan ihastuttavan lapsen äiti. 

Kutsun sinua rakkauden äärelle elämässäsi. Sinun on mahdollista elää syvässä yhteydessä itsesi sekä rakkaiden ihmisten kanssa ja täysin vapaana menneisyyden kivuista. Miltä tuntuisi elää sydämen ohjauksessa täysillä, luottaen jokaisen hetken viisauteen? Anna tietoisuuden valon läpäistä itsesi rohkeudella ja fokuksella. Anna valosi loistaa sinussa olemuksesi eri puoliin, on aika tulla nähdyksi ja rakastetuksi. Maailma tarvitsee rakkauttasi, valoasi ja ainutlaatuisia lahjojasi. Olemme kaikki yhteisellä matkalla täällä maan päällä; eheytymässä, parantumassa, nostamassa valoon kaiken mikä meissä haluaa tulla rakastetuksi. Jokainen haluaa elää elämäntehtäväänsä täysillä. Sitä varten olemme täällä upealla ja kauniilla Maa-planeetalla.

Mika Kunnasvaara on kulkenut 24 vuotta vahvaa joogapolkua. Viimeiset 10 vuotta hän on toiminut luokanopettajana Steinerkoulussa Tampereella. Mika on lahjakas ja ihmeellinen energia- sekä äänien avulla parantaja. Hänen oma äänensä, erityisesti meditatiivinen yläsävel-laulu on koko olemustasi läpäisevää. Hänen läsnäolossaan on jokaisen helppoa löytää oma sisäinen selkeys, valo ja rakkaus. Mikalla on hieno kyky virittyä korkeampaan tietoisuuden tilaan antaen äänten johdattaa koko ryhmää kirkkaampaan ja vapautuneempaan olemiseen.  

 Tule kokemaan rentouttava ja uudistava meditatiivinen äänihoitoiltamme. Tampereella järjestämme säännöllisesti iltoja ja tilauksesta tulemme ympäri Suomea. Ota yhteyttä!

 Meiltä löytyy Suomessa ainutlaatuinen kokoelma kristalli- sekä muita parantavia soittimia; kristalliäänimaljoja (Crystal Tones -maljat sekä Sound Galaxies -maljat), Om -malja 432Hz, kristallididgeridoo, kristallipyramideja ja -harppu, natiivihuiluja, 2 isoa gongia, hang drum, rav-drum, shamaanirummut ja tuulikellot. Lue lisää kohdasta: tilaa syvärentouttava äänihoitoilta. 

 

Palvelut/Our Services

Lämpimästi tervetuloa rakkaudelliseen kohtaamiseen sinun korkeimman valosi kanssa samanaikaisesti ihmisyyttäsi syleillen. Katri on huikea valonkätilö, auttaen sinua keh...
Tietoisuusvalmennus
1 hr
€120
Äänihoidossa voit antaa mielesi ja kehosi rentoutua täysin. Soitinten elävöittävä ja parantava värähtely kuljettaa lempeästi syvään lepotilaan, kirkkaaseen läsnäoloon sek...
Tilaa syvärentouttava äänihoitoilta
Hinta ryhmän mukaan
Roihuava Elämänliekki-2
 

Tulevia tapahtumia / Upcoming Events

 • Kärsimyksen läpi navigointi
  Fri, Jan 22
  Uusi-Eerolantie 76
  Jan 22, 6:00 PM – Jan 24, 3:40 PM
  Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland
  Kärsimyksen kokemus syntyy, kun ihminen ei ole yhteydessä rakkauteen. Eikö kuulostaakin yksinkertaiselta? Kyllä, mutta usein niin vaikeaa navigoida itsensä takaisin selkeyteen ja kirkkaaseen olemiseen tunneviidakosta tai kroonisen masennuksen tai minkä muun tahansa kiputilan keskeltä.
  Share
 • Pyhiinvaellus Avalonin sydämeen
  Mon, Jun 07
  Glastonbury
  Jun 07, 6:00 PM – Jun 14, 12:00 AM
  Glastonbury, Glastonbury BA6, UK
  Juhlitaan yhdessä pyhällä maalla. Kirkasta ja puhdista, avaudu ja lepää Avalonin sydämessä äitimaan syleilyssä. Koetko että Avalon on osa sinua? Kuninkaat ja Kuningattaret, nyt on aika, tulkaa.
  Share
 • Kuuden meditaation inspiroiva valomatka
  Time is TBD
  Online Retreat
  Time is TBD
  Online Retreat
  Katri ja Mika kuljettavat sinut selkeästi ja helposti rakkauden ja tietoisuuden lähteelle kuuden muuntavan meditaation myötä. Avaudu elämäsi upeimmalle mahdollisuudelle!
  Share

Kokemuksia

 

Mitä tietoisempi olet sitä helpompaa

fyysinen maailmasi on  

                      - True Being -

Follow us

 • Grey Instagram Icon
 • Facebook - White Circle

True Being