7.8.22 Leijonanporttipäivä

– Kosminen linjautuminenTule kanssamme luomaan huikeaa kosmista valoporttipäivää Kehräämölle Tampereella.

Jälleen saamme kokoontua tämän vahvan päivän äärellä ja täytyy sanoa että vuosi vuodelta maapallon värähtelyn kohoamisen myötä nämä kosmoksen linjaukset päivät entisestään voimistuvat sekä yhteydet syvenevät kun ihmiset kykenevät tietoisuudessaan kohoamaan hienovaraisemmille olemisen sekä tiedostamisen alueille. Herätämme hiljalleen eläväksi juurevasti sitä taivaallista yhteyttä, mitä jokainen sydämessään kaipaa ja tietää että on mahdollista. Jo muinaisen Egyptin ajoista asti tätä hetkeä on kunnioitettu suurena kosmisen energian aktivoitumisena ja virtauksena maan päälle. 

Kun Sirius nousee taivaalle, Orionin vyö linjautuu Egyptin Gizan pyramidien kanssa. 26 kertaa omaa aurinkoamme kirkkaampi Sirius on koettu olevan henkisen valon lähde. Sirius symbolisoi yltäkylläisyyttä ja hedelmällisyyttä. Leijonanportiksi tätä linjautumista kutsutaan siksi, koska aurinko on leijonanmerkissä. Leijona edustaa sydänkeskusta, yksilöllistä jumalallista tehtävää ja kuninkaallista energiaa sekä omassa mestarivoimassa elämistä. Leijonan voima on täydellinen ankkuri korkeimmille kosmisille energioille sekä yksilöllisille valokoodeille virrata Siriuksesta sekä Keskusauringostamme läpäisten meidät fyysistä olemustamme myöden.

Leijonanportti on ennen kaikkea heräämistä täysin Todellisen Itsen olemiseen kaikilla ihmisyyden osa-alueilla, kehollistaen sen, mikä sinulle tässä hetkessä on mahdollista omalla henkisellä polullasi.Äänihoidon aikana sinulla on mahdollisuus vapautua kaikesta siitä, mikä tällä hetkellä estää sinua toteuttamasta Todellista Itseäsi. Äänihoitomme avaa sinulle mahdollisuuden kokea korkeinta valoasi sekä rakkautta, joka olet, aktivoiden ja herättäen sinua solutasolta asti. 

Taivaanportit ovat auki ja tänä vuonna leijonanportti on erityisen vahva kuten koko vuosi on ollut. Tule vastaanottamaan uskomattoman parantavat energiat, syvältä puhdistava sekä rentouttava äänihoito sekä vahva leijonanporttimeditaatio, jossa syvennymme tietoisesti vastaanottamaan valovirtausta. 

Päivän hinta 44€❗️Ilmoittautumiset Mikalle:
asok.soundhealing@gmail.comIlmoittautumisen yhteydessä saat maksuohjeet. 

❤️ Lämpimästi tervetuloa ihmeellisen ihanaan äänihoitoon, meditaatioon sekä kehoa avaavien liikkeiden äärelle 

🦋🌈🎶🌈 Mika ja Katri luovat sinulle taianomaisen äänimatkan, jonka siivittämänä voit täysin antautua todelliselle Itsellesi ja puhdistaa rentoutumalla keho-mielikokonaisuutta parantavien äänivärähtelyjen matkassa.

💜 Hoidon aikana rakkauden parantava virtaus sisäisyydessäsi vahvistuu jännitteiden ja tukosten vapautuessa.

💎 Soitinkokoelmamme on ainutlaatuinen Suomessa. Tulet kokemaan mm. isojen gongien ja korkeavärähteisten kristallisoittimien vaikutuksen olemuksessasi.

🌺 Äänihoidoista ovat ihmiset saaneet helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen, lihasjännityksiin, emotionaaliseen disharmoniaan sekä traumoista vapautumiseen. Tutkimusten valossa voimme sanoa myös solujen aineenvaihdunnan parantuvan, mikä on olennaista terveydellemme.

💖🕉💖 Ihmisten kokemukset äänihoitoilloistamme ovat olleet kyllä uskomattomia. Kertomukset fyysisistä paranemisista tietoisuuden laajenemiseen sekä henkisiin kokemuksiin ovat syvästi koskettavia. 


Jokainen iltamme on erilainen ja ryhmälle siinä hetkessä luotu äänimaailma. Sukellamme syvälle sisäisyyteen herkkyydellä, rakkaudella sekä luottamuksella, antautuen äänten alkemialle sekä värähtelyille.

” Lämmin kiitos äänihoitoillasta 💖 Aivan huikeat energiat ja ääni todellakin kulki joka solun läpi. Aistin energioita hyvin herkästi ja äänihoitoillan aikana koin hetkniä kuin joku olisi hoitanut pään aluetta ihan fyysisesti kevyellä kosketuksella. Eri soitinten energia ilmeni eri värein. Koen asioita hyvin kehollisesti ja onkin vaikea sanoittaa niitä tuntemuksia mitä äänihoidossa koin. Kehossa tuntui hyvin syvästi ja rakkaudellisesti sekä ajatus kääntyi välillä niin syvälle itseen, että tuntui kuin olisi ollut äänten sisällä mutta täydellisessä hiljaisuudessa. Hoidon aikana tuli tarve kanavoida energiaa ympärilleen. ” -Johanna-

” Kiitos aivan mahtavasta äänihoitoillasta eilen! Kävin vaikka missä eri maailmoissa matkan aikana, välillä uin kalana valtameressä ja välillä leijuin pilvenä taivaalla. Rummutus resonoi eniten, ihan samalla tavalla kuin viimeksikin. Minulla rummut herättivät soturihenkeä, ihan kuin olisin ollut nuotion ääressä herättämässä soturivoimaa sisälläni. Teidän oman äänen käyttö soittimien lisäksi on huikeaa ja resonoi kehossa isosti.” -Sanna-

”I have experienced sound healing by various practitioners around the world, but nothing like Mika a katri’s. It was nothing short of extraordinary. It was truly a shamanic journey through a vast scope of emotions leading to a deep connection to the angelic realm. The love, the consciousness, the knowledge, wisdom and the healing light Katri and Mika radiate envelop the room, making it a very safe place to go deep within and touch our core. I warmly recommend their beautifully healing work.”
Michelle Karén, M.A., D.F.Astrol.S., astrologer, shaman, international conference speaker, author of the best selling book Astrology for Enlightenment (Simon & Schuster, NY)” I love everything you and Mika be, embody and share💖 I went all the way to Bali to sit with Balinese healers and I felt more potent and powerful healing energies in your transmission!!! I Am infinitely grateful for your divine presence in my life🙏🙏🙏 ”
– Melissa Bradley –


Laita päällesi rennot vaatteet ja tule mukaan ihanana itsenäsi. Ja muista ottaa vesipullo mukaan!

Ota oma matto ja viltti mukaan, mutta Kehräämöltä löytyy myös jonkin verran mattoja ja vilttejä. Jos et ole aikaisemmin kehräämöllä käynyt, käy lukemassa heidän nettisivuiltaan tulo-ohjeet paikan päälle ja varaa itsellesi riittävästi aikaa paikalle saapumiseen!!! 

www.kehraamo.fi sivuilta löydät tulo-ohjeet.

Iloisiin kohtaamisiin,
Mika ja Katri 💕👫