Kutsumme sinut kokemaan jotain aivan uudenlaista parantumista luonnollisesti, pakottamatta ja kehoa kuunnellen, lempeästi… Natural Being retriitti Elokuussa 9.-11.8 Leijonanportti energioissa odottaa sinua!!! 

Mitä syvempää turvaa ja luottamusta koemme, sitä perusteellisempaa vapautuminen on kaikista olemuspuolista käsin kohti luonnollista olemista, Natural Being. 

Kun vapautamme jumittunutta elämänenergiaa kiinteästä nesteeseen ja valoon, fyysinen kehomme voi hiljalleen palata luonnolliseen orgaaniseen virtaukseen. Mieli rentoutuu, rauhoittuu ja hiljenee ja olemme parantumisen ytimessä.

Kuulostaa hyvin yksinkertaiselta reseptiltä ja sitä se onkin, mutta elämämme on vain niin kuormittunutta, että luonnollinen oleminen on usein täysin unohdettu, mutta Natural Being on jokaisessa meissä. 

Tarvitsemme vain aikaa ja ravitsevan ympäristön, jotta Natural Being voi herätä meissä esiin… Retriittimme on siihen mitä upein mahdollisuus!

Hermostollinen ylivirittyneisyys, yhteydettömyys omaan sisimpään ja korkeimpaan olemukseemme, maayhteyden heikkous, oman voiman kadottaminen sekä erillisyyden tunteet ovat tänä päivänä haasteenamme. Elämme monien haasteiden keskellä ja arki on usein todella hektistä.

Miten rakentaa silta rauhaan ja sisäiseen hiljaisuuteen?
Miten löytää arkeen itseä ravitseva kokonaisuus? 

Kutsumme sinut kokemaan jotain aivan uudenlaista parantumista luonnollisesti, pakottamatta, kehoa kuunnellen lempeästi Natural Being retriitille Elokuussa. 

Tulet kokemaan somaattisesti vahvoja muutoksia sekä avautumaan sinun kauniille sielusi laadulle, muistaen yhä enemmän kuka sinä todella olet. 

Koetko, että haluaisit antaa kehollesi aikaa orgaanisessa ympäristössä irtipäästää erilaisista jännitteistä mielen, kehon ja tunnekehon alueella? 

Haluatko linjautua vieläkin juurevammin todellisen itsesi kanssa ja ohjauksessa? 

Haluatko antautua rakkaudelle ja ymmärtää itseäsi laajemmin? 

Olisiko aika antaa itselle valloittavan ihana retriitti kesän hedelmällisempään aikaan Leijonanportin kosmisissa linjaavissa tunnelmissa? 

Nouse omaan valovoimaisuuteen kanssamme. Elokuun retriitti on suunniteltu luomaan sinulle mahdollisuuden astua aivan uusin voimin syksyyn, mikä kantaa vahvasti arkeesi ja integroi upeasti kesän tuomia päivityksiä auringon lämmöstä. 

Olemme yhdistäneet osaamisemme upeaksi kokonaisuudeksi parantumisen mysteerien äärelle. Retriitti on syvästi ravitseva ja elämänvoimiasi vahvistava, ottaen ihmisen huomioon kokonaisuutena. 

Yhdessä luomme sillan, jota pitkin voit palata luonnolliseen olemukseesi ja kokea todellisen valovoimaisuutesi.

Kehosi saa totaalisesti rentoutua ja tutkia eri elementtien virtausta sekä läsnäoloa – maa, tuli, vesi, ilma – uudenlainen tietoisuus omasta itsestäsi erilaisten harjoitusten ja hoitojen myötä. 

Tuomme parantavat elementit tietoisesti läsnäolevaksi ja annamme niiden virrata vapaasti olemuksessamme herättäen elämänenergian eläväksi kokemukseksi, vapauttaen, voimaannuttaen ja maadoittaen meitä

Saat kokea runsaasti luovaa ilmaisua yhteydessä sielusi kauniiseen virtaukseen ja nauttia parantavan äänen resonanssista sekä eheyttävästä vaikutuksesta. Hermostosi palautuu ja tasapainottuu. Stressitasot laskevat huomattavasti. Keskitymme myös hoitamaan lisämunuaisia, jotta kortisolitasot laskevat ja adrenaliini arvot eivät ole koholla. 

AIKATAULU:

PERJANTAI

16.00 Saapuminen ja majoittuminen

17.00 Yhteinen aloitus. Jakamisen piiri. Äänihoito. Meditaatio

20.00 Iltapala ja omaan tahtiin nukkumaan

22.00 Hiljaisuus 

LAUANTAI 

8.00 Michaelin fasilitoima Chi Kung ja meditaatio

10.00 Aamupala 

11.00 Työpaja 

12.30 Breathe&Release shamanistinen hengitysmatka. Ääni&Kraniohoitomatka. 

14.30 Lounas ja tauko. 

16.00 Työpaja 

18.00 Sauna ja uiminen

20.00 Iltapala ja omaan tahtiin nukkumaan

22.00 Hiljaisuus 

SUNNUNTAI

8.00 Michaelin vetämä Chi Kung

10.00 Aamupala

11.00 Työpaja 

12.00 Katrin ja Hannan fasilitoima Kaakaoseremonia ja Maaäidin tanssi 

14.30 Lounas ja retriitin lopetus

16.00 Kotiinlähtö 

RETRIITIN KUSTANNUS:

300€ Ohjelma maksetaan etukäteen. Maksuohjeet ja retriittikirjeen saat ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ruokailu ja majoitus maksetaan paikan päällä, saavuttaessa, 144€. 
HUOM! Tällä kertaa edullinen majoitus, koska retriittikeskuksen toiminta on vasta alkamassa. 

ILMOITTAUTUMINEN: 
katri.truebeing@gmail.com

AIKATAULU: 

9.8 saapuminen 16.00 alkaen. Lopetus 11.8 kello: 16.00. 

PAIKKA: 

Suomen Kranio-Äänikoulun koulutustilat Mänttä-Vilppulassa Villa Soilussa. Soiluntie 62. 

MAJOITTUMINEN: 

2hh. 

Natural Being

TYÖSKENTELYMENETELMISTÄ..

Breathe&Release – hengitys:

Breathe&Release vapauttavalla hengitysmatkalla saat kuunnella kehoasi, avautuen mysteereiden äärelle, pyhään luomisvoimaan ja vapautuksen tilaan hengityksen rytmissä. 

Hengitysmatkan aikana voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen. Lempeä, rakkaudellinen, sopivasti keskittymistä ja rentoutumista kuljettava hengityksen rytmi mahdollistaa tietoisuuden tilan, missä tietoisuuden laajentuminen on luonnollista ja näin kaikki kiinteä energia pääsee purkautumaan niin fyysisyydestä, mielestä kuin tunteiden alueelta että uskomusten alueelta. 

Hengitysmatkan aikana Katri soittaa hetkeen sopivaa musiikkia, rummuttaa, käyttää omaa parantavaa ääntä ja mahdollisesti kosketusta kehosi sitä pyytäessä. Hengitysmatka päättyy kristallimaljojen värähtelyyn. 

Hengitystyöskentelyn jälkeen saat antautua parantavan äänen ja kranio-sakraaliterapian eheyttäville voimille tasapainottavaan ja alati syvempään vapauttavaan tilaan. 

Hoitavassa kranio-äänisessiossa Michaelin oma parantava ääni kristallimaljaan yhdistettynä on koko ajan läsnä kantavana voimana. 

Hanna tekee jokaiselle yksilöllisen, lyhyen kranio-sakraalisen hoidon lempeästi käsillä koskettaen, johon yhdistyy myös Hannan parantava ääni. 

Hoitosession päätteeksi yhteinen parantava äänemme sinetöi parantavan hetken.

Kranio-äänihoito:

Kranio-äänihoito on hellävarainen, mutta vaikutukseltaan voimakas ja syvälle ulottuva hoitomuoto. Siinä yhdistyvät kahden toisiaan tukevan ja toisiaan vahvistavan hoitomuodon hyödyt. 

Kyse on eheän värähtelyn ja rytmin palauttamisesta kehoon parantavan ihmisäänen sekä kranio-sakraaliseen rytmiin fokusoivan kosketuksen avulla. 

Kranio-sakraaliterapiassa hoito ohjataan aivo-selkäydinnesteen kierron aikaansaamaan, koko Keho-Temppelissä havaittavaan rytmiin tasapainottaen, vapauttaen ja harmonisoiden sitä. 

Parantava ääni vapauttaa koko olennostamme vääränlaisia värähtelyjä ja luo siltaa kokonaisvaltaisen eheän soinnun tilaan, joka on elämän perusta. 

Oikealla intentiolla tuotettu hoitajan parantava ääni sekä käsien kautta tapahtuva eheyttävä yhteys hoidettavan kranio-sakraaliseen rytmiin aktivoivat hoidettavan kehon omat itseparantavat voimat sisäisen viisauden ohjaamana. Tämä mahdollistaa palautumisen luonnolliseen tilaan, eheään värähtelyyn ja rytmiin. 

Koska kehomme, mielemme ja tietoisuutemme ovat yhtä kokonaisuutta, hoidon vaikutus ulottuu niin psyykkiselle kuin henkisellekin tasolle, käsittäen olemuksemme kaikessa laajuudessaan. Kyse on paranemisprosessista, joka tapahtuu sisältä ulospäin, turvallisesti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Kaakaoseremonia: 

Nautimme Keithin kaakaon seremoniallisessa tunnelmassa. Keithin kaakaon sanotaan olevat maailman korkeavärähteisin kaakaolaatu. Kaakao avaa sydäntäsi, kehoasi kauniiseen hetken läsnäoloon sekä avaa tietoisuuttasi. Kaakaolla on myös paljon muita terveydellisiä hyötyjä, se sisältää mm.antioksidanteja 30 000 kertaa enemmän kuin mustikka. Kaakao on upea silta kohti tulivoimaista luovaa harmonisoivaa ja vapauttavaa Maaäidin tanssia. 

Maaäidin tanssi: 

Yhdistymme energeettisesti Äiti Maan tietoisuuteen, viisauteen ja voimaan. Juurrumme lujasti Äiti Maahan ja hengitämme juurtemme kautta Kaikkiallisen Äidin suurta viisautta. Hengitämme yhdessä Äiti Maan hengityksen kanssa sallien kehollemme vapauden liikkua ja tanssia, aukikerien itsemme vapaiksi kaikesta, mikä meitä ei enää palvele. Kehomme viisauden ohjaamana sallimme syvältä sisältämme pulppuavan tanssin harmonisoida meidät yhä voimakkaammin ja syvemmin todelliseen Luontoomme. 

Sulaudumme Äiti Maan rakkauteen ja palaudumme omaan voimaamme. Syvältä sisimmästämme kumpuava tanssi on samalla kiitollisuuden osoitus Äiti Maalle. Se vapauttaa ja hoitaa sekä meitä että ympäröivää luontoa.

Chi Kung:

On lempeä joka keholle ja hermostolle sopiva meditatiivinen liikkumismuoto. Tässä harjoittelussa keho ja mieli tuodaan tasapainoon ja harmoniaan kevyen keskittymisen, hengityksen ja hitaan liikkeen avulla. Chi Kung herättää ja elävöittää kehon meridiaaneja jättäen virkistyneen olotilan kehoon ja mieleen. 

MEISTÄ LISÄÄ: 

Olemme saaneet valtavasti upeaa palautetta yhteistyöstämme ja näin ollen halusimme avata mahdollisuuden meidän kanssa retriitille, useamman päivän työskentelyyn. Olemme yhdessä uskomaton parantumisen ja eheytymisen vortex – energiakenttä, missä kaikki on mahdollista. 

Katri Levonen: 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Autan ihmisiä heräämisen polulla ymmärtämään nousevia ilmiöitä sekä syventämään itse oivalluksia ja integroimaan juurevasti henkisyys osaksi arkea. Minulle ei ole edes enää olemassa erillistä henkisyyttä. Arki on kaikki. Tämä hetki on kaikki mitä meillä on. Muodoton muodossa. Muoto muodottomassa. Elämä virtaa ja ilmenee spontaanisti. 

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 7-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. 
Olen Alkemisti. Oraakkeli. Näkijä. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Kohtu Hoitaja. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Meditaatio-ohjaaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. Henkisten pyhien matkojen järjestäjä. 

www.truebeing.fi

Michael Schirmer ja Hanna Alajoki:

Michael on parantavan äänen pioneeri ja kouluttaja, meditaation opettaja, pyhien matkojen järjestäjä, Taiji/Jikung opettaja ja shindo-kehoterapeutti (www.aanisilta.fi). Hanna on kranio-sakraaliterapeutti, äänihoitaja ja biologi, luonnon palvelija ja kohtutietoisuuden tutkija 

(https://www.facebook.com/hoitavakeho). 

Michael ja Hanna omaavat syvän yhteyden pyhän feminiinin ja maskuliinin eheyttävään potentiaaliin sekä luontoon, luonnon tietoisuuteen ja etenkin veteen. 

Michael ja Hanna luovat parhaillaan tietoisuuden ja parantumisen keskusta Vilppulaan, Villa Soiluun, kranio-sakraaliterapian ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan Merja Ontrosen kanssa. Villa Soilussa toimii myös Suomen Kranio-Äänikoulu, jossa Michael, Merja ja Hanna toimivat kouluttajina.

www.suomenkranioaanikoulu.com.