Kysy ryhmällesi sopivaa ajankohtaa, voimme tarjota tilat tai voit itse järjestää sopivan paikan.

Katrin ja Mikan sydämien palo on auttaa rakkaita veljiä ja siskoja voimaantumaan vahvoiksi, rohkeiksi sekä ainutlaatuisiksi valonkantajiksi. Muistamaan oma sieluntehtävä, jotta voimme yhdessä auttaa muita kanssakulkijoita rakkaudesta ja selkeydestä käsin.

Päivän kulusta:


💜 Aluksi herätämme elämänvoimia elähdyttävien kehollisten harjoitusten myötä vastaanottavaan vireeseen.

💜 Sen jälkeen laskeudumme joogamatolle puhdistavaan ja muuntavaan Breathe & Release hengitykseen, jonka ohjaamme turvallisesti

💜 Breathe&Release hengitysharjoitus antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa paikallaan olevaa energiaa syvältä alitajunnasta, mielestä, tunnekehosta, fyysisestä kehosta ja saattaa sinut lempeästi transformatiiviseen tilaan, jossa syntyy syvä kosketus elämänvoimaasi, rakkauteen, iloon ja virtaavaan intuitiiviseen viisauteen.

💜 Tule kokemaan miten helppoa, tehokasta ja turvallista on vapauttaa tietoisen hengityksen avulla jännityksiä sekä mielen ja kehon rajoitteita, joiden olemassaolosta meillä itsellämme ei välttämättä ole edes selkeää tuntemusta.

💜 Monet harjoitusta tehneet ihmiset kuvaavat Breathe&Release -hengityksen vaikutuksia elämänlaatua pysyvästi parantaviksi. Vahva hengitys puhdistaa koko olemustasi.

💜 Harjoituksen myötä voit kokea kirkkaamman, selkeämmän sekä tietoisemman olemisen laadun suhteessa elämääsi.

Illalliseksi nautimme ihanaa kasvisruokaa.
Mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisdietti, niin ilmoita se heti ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos!🙏 

Yhteisen jakamisen ja keskustelun jälkeen antaudumme syvärentouttavalle äänihoitomatkalle upeiden parantavien soittimien ja laulun myötä. Äänihoitomatkat ovat aina ihmeellinen seikkailu parantavaan läsnäoloon ja syntyvät hetkessä ryhmän tarpeiden mukaan.


Äänihoitomatkan jälkeen laskeudumme vielä yhdessä meditaatioon. Meditaatio jäsentää, syventää, täydentää, avartaa sekä kaikin tavoin elävöittää päivän antia.

Tämä ilta on spesiaali rakkaudellinen pienryhmätyöskentely (max. 10 hlöä), jossa saat nauttia yksilöllisestä ohjauksesta ja kohdatuksi tulemisesta. 

❤️ Tämän ihanan illan hinta on 137 euroa
(sis. alv 24%)Laita päällesi mukavat rennot vaatteet. Ota mukaan juomapullo, oma joogamatto, viltti ja tyyny. 

Ilmoittautumiset: asok.soundhealing@gmail.com

Saat tarkemman katuosoitteen ilmoittautuessasi.


🌟 Katrin ja Mikan työskentelystä

🌟 Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua kokemuksesi maailmasta. Tällöin sinulle avautuu käyttöösi elämänenergiaa yhä enemmän.

Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin itsesi luokse.Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen?Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille?


​Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista. Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi ja näistä kokemuksista kumpuaa sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.​

Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan valheellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen.


​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta. Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat.

Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen. Omaan kokemukseen johdattaminen on meille erityisen tärkeää, koska maailma on jo täynnä intellektuaalisia malleja.​

Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa.

Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella.
Tule ja aloita uusi elämä, lähellä sydäntäsi, Rakkautta.❤