Kutsumme sinut rentoon ja rakkaudelliseen muutoksen päivään Kehräämölle Tampereella su 21.11. klo 12-18.

Mikä tekee Mikan ja Katrin työstä ainutlaatuisen? 

He saattavat jokaisen osallistujan turvalliseen vapautuksen tilaan, jossa keho voi uudistua solu- sekä DNA tasolta lähtien vapauttaen vanhaa tietoisuutta, mikä tuntuu raskautena fyysisessä kehossa. Tunnekehon puhdistuminen sekä vuosia mukana kulkeneet kivut, on sinun myös mahdollista vapauttaa rakkauteen ja kokea ihmeellisen kevyt olo sisäisyydessäsi. 

Mielesi hiljenee ja löytää tyynen rauhan tilan. Kun keho-mieli kokonaisuus vapautuu, sinun on entistä helpompi avautua syvään meditatiiviseen tilaan puhumattakaan konkreettisista muutoksista arjessasi. Tule rohkeasti mukaan rakkaudelliseen muutokseen, jota sinä kaipaat ❤️

Päivän kulusta: 

💜 Aluksi ryhmäydymme elämänvoimia elähdyttävien kehollisten harjoitusten myötä vastaanottavaan vireeseen. 

💜 Sen jälkeen on vuorossa hyvin puhdistava ja muuntava matka Breathe & Release työskentelyn avulla. 

💜 Breathe & Release hengitysharjoitus antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa paikallaan olevaa energiaa syvältä alitajunnasta, mielestä, tunnekehosta, fyysisestä kehosta ja saattaa sinut turvallisesti transformatiiviseen tilaan, jossa syntyy syvä kosketus elämänvoimaasi, rakkauteen, iloon ja virtaavaan intuitiiviseen viisauteen.

 💜 Tule kokemaan miten helppoa, tehokasta ja turvallista on vapauttaa tietoisen hengityksen avulla jännityksiä sekä mielen ja kehon rajoitteita, joiden olemassaolosta meillä itsellämme ei välttämättä ole edes selkeää tuntemusta. 

💜 Monet harjoitusta tehneet ihmiset kuvaavat Breathe & Release -hengityksen vaikutuksia elämänlaatua pysyvästi parantaviksi. Vahva hengitys puhdistaa koko olemustasi. 

💜 Harjoituksen myötä voit kokea kirkkaamman, selkeämmän sekä tietoisemman olemisen laadun suhteessa elämääsi. 

🦋 Lounastaukoa vietämme omin eväin hengitysharjoituksen jälkeen. 

🙏 Yhteisen jakamisen ja keskustelun jälkeen antaudumme syvärentouttavalle äänihoitomatkalle upeiden parantavien soittimien ja laulun myötä. Äänihoitomatkat ovat aina ihmeellinen seikkailu parantavaan läsnäoloon ja syntyvät hetkessä ryhmän tarpeiden mukaan.

 🧘‍♂️ Äänihoitomatkan jälkeen laskeudumme vielä yhdessä meditaation eheyttäviin värähtelyihin.

💖 Tule mukaan nostamaan värähtelytaajuuttasi vapauttamalla vanhaa ja luomaan uutta Valoisampaa Sinua

❤️ Tämän ihanan päivän hinta on vain 80 euroa.

Laita päällesi mukavat rennot vaatteet. Ota mukaan juomapullo, oma matto, viltti ja tyyny. Joogakoululta löytyy jonkin verran mattoja ja vilttejä.

Ilmoittautumiset sekä maksutiedot: asok.soundhealing@gmail.com

see Finlaysoninkuja 9. Voit lukea saapumisohjeet täältä https://www.kehraamo.fi/yhteystiedot/