NÄIN AVAUDUT UUDELLE VERSIOLLE ITSESTÄSI.

UUDELLEENSYNTYMINEN – MUUTOS – PUHDISTUMINEN – LINJAUTUMINEN TODELLISEN ITSESI KANSSA.

PÄÄSIÄISEN PORTAALI ONLINE-RETRIITTI 29.3. – 1.4.

🔥 Kaipaatko muutosta, mutta et ole uskaltanut hypätä sen pyörteeseen, koska… 🔥

Elämä tarjoaa meille hetkiä, jolloin voisimme todella antautua muutoksen portille ja ikäänkuin luoda nahkamme uudelleen, mutta meiltä saattaa puuttua rohkeutta, pelkäämme, tai haluamme pysyä mukavuusalueellamme. Jälleen kerran itseasiassa emme käytä upeita porttimahdollisuuksia…

Aina kun pelaamme pientä peliä, ja jos emme seuraa totuuttamme, intuitiotamme, sydämen ja sielun ohjausta, luomme kipua sekä kärsimystä itsellemme.

Painamme alas Todellista kutsuamme kohti vapaata olemista sielullisesti. Jokainen haluaa elää syvässä yhteydessä omaan sydämeen ja olla vapaa!! Tämä on totuus, mitä et voi kiertää vaikka kuinka olet yrittänyt…  

Yhteydessä eläminen on loputon kultakaivos, mistä riittää elämän energiaa yltäkylläisesti. Voit elää syvässä rauhassa itsesi kanssa, elämäsi kukoistaa sisältä ulospäin. Pystyt kohtaamaan haastavia tilanteita eri elämänosa-alueilla vakaammin. Ymmärrät itseäsi sekä toisia laajemmasta näkökulmasta ja näin tulee tilaa reaktiivisuuden sekä itse tilanteiden väliin. Tämä on uskomaton voimavarasi ihmisenä.

Tulet tuntemaan syvän kotiinpaluun tunteen sydämessäsi. Transformaatio (muutos) on kuin kaikki olisi muuttunut, mutta lopulta mikään ei muutu, koska Todellinen Itse on muuttumaton. Voit levätä tässä totuudessa kanssani pääsiäisen aikana, ja antaa sen aaltojen puhdistaa vanhoja aikajanoja, joissa olet ollut vanha versio itsestäsi…  Avautua sille, jonka sydämessäsi tiedät olevan totta, mutta ei vielä ole täysin uskaltanut, tai…

Onko sinulla aikaa enää odottaa tätä muutosta?

Vieläkö haluat luoda itsellesi rajoitteita? Jos sinulla on esimerkiksi kohtaamattomia pelkoja sisäisyydessäsi, niin luot rajoitteita elämässäsi ja et pysty elämään täydessä potentiassasi.

Kun tiedostat, että sinun on aika muuttua, niin kykenet sanomaan EI sille mikä sinua rajoittaa. Olet oppinut sen tuomat näkökulmat ja laajentumaan uuteen versioon itsestäsi.

Yksinkertaista, mutta verhottu mielen monimutkaisuudella.

Tulen ohjaamaan sinua yksinkertaisen kauniisti kohti muutosta, täysin turvassa sekä sinua kuunnellen. Opastan sinua lempeästi, jämäkästi ja rakastavasti mielesi verhojen läpi ottamalla huomioon alaspainetut tunteet kehossa tai uskomukset joita olet oppinut…

Nyt sinun edessäsi on pääsiäisen portaalin mahdollisuus, muutoksen mahdollisuus, vahvan lempeä vortex – energia.

Kevät on kautta aikojen ollut uusien versojen syntymisen symboli, luonto herää uudelleen kasvuun ja kasvun potentia on ikuinen. Samaa kasvua ihminen käy läpi henkis-sielullisena olentona ja elää vuodenkiertojen rytmissä. Syklien seuraaminen sekä niille antautuminen, on mahdollisuus avautua syvemmälle elämän potentialle sekä mysteerille, mikä on tuntematon.

Mieli ei voi tietää, mutta sydän ohjaa kuuntelemaan hiljaisuudesta käsin. Hiljaisuus on lempeästi muutokseen kutsuva voima. Yhdessä kokoontuminen henkisen kasvun äärelle luo huikean Vortex-energian eli voiman, pyörteen ja synkronian, mikä magneetin omaisesti vetää sinua puoleensa.

Ole hyvä, ja ota hyppy kanssani OLLAKSESI ihminen mielen identifikaation ja menneisyytesi toisella puolen pääsiäisen portaali online retriitillä.

🔥 ONLINE-RETRIITTI LIVE STREAM TAPAHTUU PYHÄLLÄ MAALLA FRANSISKUS ASSISILAISEN JALANJÄLJILTÄ ITALIASTA. 🔥

Saat virittäytyä ja kokea Italian luonnon, vahvan tuli energian sekä pääsiäisen pyhän valon pyhiinvaellusreitillä sijaitsevasta joogaretriittikeskuksesta, josta käsin luon sinulle upea muutoksen portin ilman, että sinun tarvitsee matkustaa paikan päälle! Aivan mahtava mahdollisuus…

pääsiäisen portaali
Huikeat maisemat!!

Mikä olisikaan upeampi paikka virittäytyä pääsiäisenä Todelliseen Olemukseesi ja ytimeesi kuin kristillisen mystikon pyhä maa täynnä pyhää tulienergiaa omasta kodin mukavuudesta käsin. Salli itsesi kulkea sydämesi hiljaisuuteen vahvassa pyhässä pääsiäisen portaali-energiassa. 

🔥 Kutsun sinua muutokseen, mikä kykenee vaikuttamaan koko elämääsi, jos sitoudut ja sallit sen tapahtua. 🔥

Pääsiäisen portaali online-retriitti sisältää 29.3. – 1.4. 

Tie transformaatioon:

🧘‍♂️ Aamujooga, Pranayama ja ohjattu meditaatio. Tavoitteena puhdistaa fyysistä kehoa syvällä, parantavalla liikkeellä ja kutsua kehoa muutokseen kuuntelemalla sekä avautumalla elämänvoimalle myös hengityksen avulla. Mieli rentoutuu, fyysinen keho saa hoitoa ja tunnekeho tulee kuulluksi. Meditaation luon aina hetkessä kuuntelemalla ryhmän yksilöiden tarpeita.

🔥 Iltapäivän kokoontuminen. Hetki vahvalle transformatiiviselle (muuntavalle), hoitavalle keskustelulle ja energiatyöskentelylle. Muutokset ovat usein hienovaraisia energeettisiä muutoksia (shift) sisäisyydessämme orgaanisempaan olemiseen. Meditaatiota, jolloin kuljemme kokemuksellisesti mielen tuolle puolen. 

🔥 Breathe&Release- vapauttava hengitysmatka. Sisäinen matka rentouttamaan kehon jännitteitä, vapauttamaan tukahdutettuja tunteita ja mielen otetta. Hetki syvien oivallusten ja muutoksen kannalta.

🔥 Facebook-verkkoyhteisö, joka on omistettu vain tälle pyhälle ryhmälle. Siellä saat jakaa retriittikokemuksia ja esittää minulle kysymyksiä sekä osallistua sen verran kuin sinusta hyvältä tuntuu ohjelman ulkopuolella. Mahdollisuus luoda uusia ystävyyssuhteita ja keskustella samanhenkisten kanssa. Rohkaisen tulemaan näkyväksi sekä kysymään kysymyksiä. Mitä enemmän sinä annat, sitä enemmän minä voin antaa. Win-Win.

Lähetystä voit seurata Facebook yhteisössä tai Zoomissa (äänitteen saat myös YouTuben kautta).

Äänitteet ovat käytössäsi 2kk ajan retriitin päättymisen jälkeen.

easter portal
Kuva joogasalista Casa Kashista, joogasalissa ei ole läsnä ketään muita kuin Katri. Nettiyhteys on loistava ja retriittikeskus on vain minun käytössäni. Olen vierailemassa paikassa ja tunnustelemassa, olisiko tänne hyvä tuoda jatkossa ryhmä.

Pääsiäisen portaali aikataulu Suomen aikaan: 

Lähetys perjantaina, sunnuntaina ja maanantaina eli lauantai on lepopäivä:

Aamusessio 9.00 – 11.00 

Iltapäiväsessio 14.30 – 15.30

Iltasessio: 18.00 – 19.00 

Jos et pääse live -lähetykseen, voit katsoa tallenteet omassa tahdissa.

Olen oppaasi heräämisessä: Katri Levonen

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa.

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani.

Katri: ”Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoito instrumenttien lisäksi) ja puheellani. Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutos valmentaja.

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.

Tiedät sydämessäsi, jos tämä pääsiäisen portaali online-retriitti kutsuu sinua.

Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, ottaa oma joogamattosi esille omassa valitsemassasi tilassa, avata lähetys ja yhdistyä kanssani huikealle sisäiselle matkalle. Antaa minun johdattaa sinut pääsiäisen pyhään valoportaaliin kauniissa aallossa. Ikuisuus hoitaa loput.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja käyttää upea tarjous itsellesi tai ystävän kanssa:

Sijoituksesi ilmoittautuessasi ennen 15.3 on huikean edullinen, vain 159€!! 

15.3 jälkeen sijoituksesi on 299€. 

🔥 Kutsu myös ystäväsi mukaan ja saatte retriitin yhteishintaan 188€ 🔥

Casa Kashi joogaretriitti keskus, mistä lähetys tapahtuu. Sijaitsee pyhiinvaellusreitin Compostella varrella Umbrian maakunnassa maaseudulla.