Sydämellisesti tervetuloa parantavaan ja voimaannuttavaan Elonliekki  -päivään Katrin ja Mikan rakkaudellisessa ohjauksessa

13.05.2023 

klo 8-18

❤❤❤

.

Kaiken parantumisen ytimessä on kosmisen elonliekin eli elämänliekin virtaaminen vapaasti fyysisessä kehossamme elävöittäen olemuksemme säteilemään iloa, valoa, rauhaa, onnea ja elämänriemua. Tule sytyttämään elonliekkisi kanssamme keväiseen Porvooseen!

Pidimme tammikuussa Kirsin ja Hannun luona upean retriittipäivän. Kirsin Ataljeessa on huikea akustiikka ja olimme aivan ihmeissämme miten kauniisti soittimet siellä soivat. Osallistujat olivat erittäin kiitollisia päivän antiin.

.

Kirsin ja Hannun koti on todella ravitsevassa miljöössä. Metsäpolut heidät ympärillään ovat myös erittäin kauniita. Tule kokemaan puhdistavaa&parantavaa työskentelyä. Luvassa runsaasti rakkaudellista iloa, lämpöä, yhdessäoloa ja erittäin hyvää ruokaa. Sisäiseen rauhaan mahdollistava päivä yhdessä ihanien ihmisten kanssa.

Sytytä Elonliekkisi roihumaan ja nauti elämästä!

.

Päivän ohjelma:

klo 8-10 Lempeän avaava jooga sekä päivään valmistava meditaatio.

klo 10.00 Aamupala ja tauko.

klo 11-12 Yhteinen piirihetki, jossa avaamme sydämen unelmia ja intentioita. Avaudumme sille, mikä kaipaa parannusta/hoitoa sinussa. Syvennämme päivän huikeaa energiaa sekä tunnelmia.

klo 12-13.30 Breathe&Release – Vapauttava Hengitys

klo 14.00 Kasvislounas ja jonka jälkeen pieni metsäkävely

klo 16.00 Parantava äänihoitomatka sekä meditaatio 

n. klo 18.00 alkaen sekasauna uikkareilla ja illallinen. Toukokuussa on varmasti jo jäät sulaneet, halukkaat voivat käydä pulahtamassa viereisessä järvessä, n.800m päässä.

n. klo 20.00 kotia kohden ❤

Retriittipäivän hinta on 170€ sisältäen ruuan, ohjelman ja saunan. Täysi ylläpito siis erittäin huokeaan hintaan.

Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia. Laita heti viestiä, kun tiedät, että tämä päivä on sinulle.

ilmoittautuminen ja lisätiedot:

katri.truebeing@gmail.com

Huom! Talossa elää kaksi suloista koiraa ja yksi kissa, jotka eivät tietenkään osallistu retriittiin, mutta eläinpölyä siis talossa on.

Mitä tarvitsen päivän aikana?

  • Ota mukaan oma joogamattosi tms. mukava makuualusta, oma peitto/shaali, villasukat, oma tyyny sekä vesipullo. Laita päälle rennot vaatteet. 
  • Tule ajoissa paikan päälle, niin pääsemme aloittamaan ajallaan.
  • Nautimme yhdessä herkullisen, aamiaisen, kasvislounaan ja illallisen. Mainitse mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisdiettisi ilmoittautumisesi yhteydessä, kiitos!
  • Osoite Staffaksentie 18, 06200 Porvoo. Kirsin ja Hannun koti. 

Heräsikö kysymyksiä? Laita vain viestiä meille, niin jutellaan lisää.