Edellinen Paluu luonnontilaan -iltamme sai aivan uskomatonta palautetta ja ilolla kutsumme sinut kokemaan ainutlaatuisen hoitavan illan kanssamme 22.7 kello: 17 – 20.30 True Being hoitohuoneelle Katrin, Michaelin ja Hannan kanssa.

Sukellamme yhdessä eheytymisen tilaan ihmeellisen olemuksemme pyhien rytmien kautta. 

Vapauttavan hengitystyöskentelyn, parantavan äänen ja kranio-sakraaliterapian avulla aktivoimme kehollisen temppelin itseparantavat voimat vapauttamaan sinua jännitteistä, epäharmoniasta ja riitasoinnuista lähemmäksi luonnollista tilaasi. 

Kaikki tapahtuu lempeästi sisäisen viisautemme ohjaamana, juuri sen verran kuin se jokaisen omassa ainutlaatuisessa temppelissä on sillä hetkellä tarpeellista. 

Hengitys, sydämen syke, aivo-selkäydinnesteen virtaus sekä kehomme sointu ja värähtely pitävät meissä yllä elämää. 

Olemme myös yhteydessä universaaleihin, kaiken elämän läpi virtaaviin rytmeihin ja värähtelyihin. 

Kaikki se, mikä vie meitä pois todellisesta olemuksestamme ja hyvinvoinnin tilasta, näkyy myös kehomme rytmeissä ja soinnussa, vieraannuttaen meitä universaaleista elämän rytmeistä ja yhteydestä Äiti Maahan. 

Elämää ylläpitävien rytmien kautta on mahdollista palauttaa Ihmeellisen olemuksemme eheä värähtely ja saavuttaa luonnontila. Palata takaisin siksi, joka me todellisuudessa olemme, osana luonnon henkeä ja Universaalia Pyhyyttä. Siellä me olemme Kotona.

Paluu luonnontilaan

Illan kulku:

 

🪷 Aloitamme Her Breathe – vapauttavalla hengitysmatkalla kehoasi kuunnellen, avautuen mysteereiden äärelle, pyhään luomisvoimaan ja vapautuksen tilaan hengityksen rytmissä. 

Hengitysmatkan aikana voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen. Lempeä, rakkaudellinen, sopivasti keskittymistä ja rentoutumista kuljettava hengityksen rytmi mahdollistaa tietoisuuden tilan, missä tietoisuuden laajentuminen on luonnollista ja näin kaikki kiinteä energia pääsee purkautumaan niin fyysisyydestä, mielestä kuin tunteiden alueelta että uskomusten alueelta. 

Hengitysmatkan aikana Katri soittaa hetkeen sopivaa musiikkia, rummuttaa, käyttää omaa parantavaa ääntä ja mahdollisesti kosketusta kehosi sitä pyytäessä. Hengitysmatka päättyy kristallimaljojen värähtelyyn. 

🪷 Hengitystyöskentelyn jälkeen saat antautua parantavan äänen ja kranio-sakraaliterapian eheyttäville voimille tasapainottavaan ja alati syvempään vapauttavaan tilaan. 

Hoitavassa kranio-äänisessiossa Michaelin oma parantava ääni kristallimaljaan yhdistettynä on koko ajan läsnä kantavana voimana. 

🪷 Hanna tekee jokaiselle yksilöllisen, lyhyen kranio-sakraalisen hoidon lempeästi käsillä koskettaen, johon yhdistyy myös Hannan parantava ääni. 

🪷 Hoitosession päätteeksi yhteinen parantava äänemme sinetöi illan.

🪷 Päätämme illan yhteiseen kiitollisuuden ja hiljaisuuden hetkeen ja mahdollisuuden yhteiselle jakamiselle. 

❤️ Lämpimästi tervetuloa kertakaikkisen ihanaan iltaan 22.7. Kello: 17.00-20.30. 

💫 Illan sijoitus hyvin ainutlaatuisen ja yksilöllisen hoidon äärelle on 55€. 

Ilmoittautumiset ja maksutiedot: katri.truebeing@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulo-ohjeet. 

Katri ja Michael ovat pitäneet Englantiin Glastonburyyn henkisen matkan vuonna 2018 ja heidän yhteistyö on ollut aina saumatonta ja todella vahvaa. 

Katri ja Hanna kokivat välittömän yhteyden tavatessaan toisensa ja heillä on paljon yhdistäviä tekijöitä kuinka he toimivat hoitajina, auttajina ja kanssakulkijoina. 

Katri

Olen ollut hereillä jo oikeastaan lapsesta asti. Tietoinen henkinen polkuni alkoi 19-vuotiaana antroposofisilla opinnoilla ja jo lukioikäisestä asti minua alkoi kiinnostamaan mistä tämä todellisuus rakentuu. Kuka minä olen? Olen ollut etsijä nuoresta iästä lähtien ja kysynyt kysymyksiä. Olen koko elämäni integroinut, hionut ja avautunut yhä enemmän. Olen kohdannut ihmisyyden psyykeen pimeimpiä nurkkia ja pystyn rakkaudellisesti olemaan minkä tahansa ilmiön äärellä auttaen, opastaen ja ikäänkuin olemalla synnytysdoula. 

Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä, jotka haluavat herätä ja kokea todellisen itsensä rakkaudellisessa läsnäolossa. Tämä takoittaa myös että sisäisesti maskuliini ja feminiini ovat tasapainossa keskenään.

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 7-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Sydämeni arvo on kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. Olen Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. Henkisten pyhien matkojen järjestäjä. 

Michael ja Hanna

Michael on parantavan äänen pioneeri ja kouluttaja, meditaation opettaja, pyhien matkojen järjestäjä, Taiji/Jikung opettaja ja shindo-kehoterapeutti (www.aanisilta.fi). Hanna on kranio-sakraaliterapeutti, äänihoitaja ja biologi, luonnon palvelija ja kohtutietoisuuden tutkija (https://www.facebook.com/hoitavakeho). 

Michael ja Hanna omaavat syvän yhteyden pyhän feminiinin ja maskuliinin eheyttävään potentiaaliin sekä luontoon, luonnon tietoisuuteen ja etenkin veteen. 

Michael ja Hanna luovat parhaillaan tietoisuuden ja parantumisen keskusta Vilppulaan, Villa Soiluun, kranio-sakraaliterapian ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan Merja Ontrosen kanssa. Villa Soilussa toimii myös Suomen Kranio-Äänikoulu, jossa Michael, Merja ja Hanna toimivat kouluttajina. 

Kranio-äänihoidosta voit lukea lisää täältä: www.suomenkranioaanikoulu.com.