IHMISENÄ EHEYTYMISTÄ. ITSETUNTEMUSTA. ITSENSÄ OIVALTAMISTA. TYÖHYVINVOINTIA. KOULUTUSTA. HENKISTÄ VALMENNUSTA.

 • Syvästi ravitsevaa ja rentouttavaa äänihoitoa.
 • Breathe&Release – vapauttava hengitys
 • Lempeää joogaa ja liikettä keholle
 • Meditaatiota
 • Tietoisuusvalmennusta
 • Energiahoitoja

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi ja nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme.

.

Sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi.

IHMISENÄ EHEYTYMISTÄ. ITSETUNTEMUSTA. ITSENSÄ OIVALTAMISTA. TYÖHYVINVOINTIA. KOULUTUSTA. HENKISTÄ VALMENNUSTA.

Ihmisenä eheytymistä:

Ytimessä on kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua syvältä kehosta, tunteista ja ajattelun alueelta. Tällöin elämänenergiasi pääsee virtaamaan yhä vapaammin. Elämänliekkisi syttyy roihuamaan ja löydät tien kotiin itsesi luokse. Rakkaus meissä kutsuu rakkautta sinussa näkyväksi. Autamme sinua itsesi tuntemisen äärelle. Itsetuntemus on kaiken parantumisen keskiössä.

.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen? 

​Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, samaan aikaan myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista ja näkyväksi tulemista. Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi ja näistä kokemuksista kumpuaa sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.

Itsensä oivaltamista ja itsetuntemusta:

​Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan valheellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen. Itsensä oivaltamisesta tulee jokapäiväinen työkalu.

.

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta. Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen. Sinun kokemuksellisuus on meille erityisen tärkeää, koska maailma on jo täynnä innellektuaalisia malleja. 

.

​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Tyhjennä kanssamme persoonan rakenteet ja luo uusi elämä, lähellä sydäntäsi, rakkautta. 

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen:

 • Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.
 • Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee.
 • Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle äänihoidoille. Äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.
 • Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.
 • Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.
 • Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on ehdottomasti paikkansa kehon vapauttamisessa.
 • Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.

Syviä oivalluksia

Minulle termit ykseys, erillisyys, ”fyysinen maailma on harha”, ikuinen itse ovat jääneet osittain ymmärtämättömiksi sanoiksi.

Olen kyllä tiennyt, mitä termeillä tarkoitetaan, mutta en ole voinut puhua niistä omina totuuksina, koska en ole kuitenkaan ymmärtänyt niitä täysin. Teidän työskentelynne avulla tajusin vihdoin viimein, mitä erillisyys-ykseys tarkoittaa ja miten mieli toimii tästä erillisyydestä käsin. Tämä on ollut minulle mullistava oivallus ja tuntuu, että vihdoin viimein henkisen opettajan opetuksen resonoivat minussa ja voin omaksua ne omaksi totuudekseni, ilman, että jään pyörälle päästäni.

Koen, että teiltä saamillani ”työvälineillä” voin saada todellisen avun ahdistukseeni ja pakko-oireisiini. Paljon on toki vielä opittavaa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että tämä oivallus tuo minulle lopulta rauhan ja vapauden jota olen ahdistuksen täyteisessä elämässäni pitkää toivonut. 

Taru