Parantavan valmennukseni ytimessä…

“Divine feminine nurtures that which is truthful, and triggers, exposes, all that is an illusion.”

☯️ Yin|Yan. ♾️ Formless in Form.

TYÖSKENTELYNI YTIMESSÄ ON ITSEN OIVALTAMINEN JA ELÄMINEN IHMISENÄ VAPAANA SEKÄ JUURTUNEENA.

Autan sinua ymmärtämään syvemmin elämäsi erilaisia ilmiöitä myötätunnosta käsin, kunnioittaen jokaista yksilöä.

Läsnäolossani olleet usein kuvaavat työskentelyä kanssani sanoin: ”Uskomaton kotiinpaluun tunne ja näet minut täysin. Kaiken minussa. Elämäni kaikki teemat saavat rentoutua ja eheytyä. Kaikki olemuspuolet laskeutuvat harmoniaan. En ymmärrä miten pystyt näkemään kaiken niin tarkasti ja sanoittamaan sen vielä niin kauniisti. Ymmärrät sieluani. Ymmärrät niin syvästi.” 

.

katri

Minun syvä intohimo on auttaa sinua vapautumaan sekä voimaantumaan tavoilla, minkä et koskaan olisi voinut kuvitella olevan mahdollista.

Haluan auttaa sinua olemaan syvässä yhteydessä omaan sydämeesi ja elämään.

Toivon, että jokainen voisi elää onnellista elämää, ja että sinä voit elää juuri sinun näköistä elämää. Loppujen lopuksi se on hyvin yksinkertaista ja luonnollista.

Olemme kaikki rakkautta. Rakkaus meissä on suurin voimamme. Rakkaus minussa kutsuu rakkautta sinussa näkyväksi ja yhteyteen. Viaton rakkaus. Kaunis. Puhdas. Luonnollinen. Oleminen. Selkeys. Rauha. Tasapaino. Ykseys. Yksi.

.

Lahjani on kannatella jokaista yksilöä ja ryhmää rakkaudellisesti, kuljettaen etsijän syvään yhteyteen sisäisen Itsen kanssa, jolloin parantuminen luonnostaan tapahtuu ja kaikki elämässä ikäänkuin linjautuu, asettuu paikoilleen.

.

SYDÄMESI ON KOTISI. RAKKAUS ON KOTISI. SYDÄMESI ON PORTTI JA TEMPPELI SIELULLESI.

.

Autan sinua aina omista lähtökohdistasi käsin, herkästi kuunnellen mitä sinä tarvitset. Kanssani on mahdollista eheyttää menneisyyden kipuja, mm. sisäisen lapsen parantaminen, erilaiset traumat lähimmäisissä ihmissuhteissa tai monet muut elämänvarrella sisäisyyteen alaspainetut kivut.

.

Voit työskennellä kanssani mm. häpeän, syyllisyyden, pelkotilojen, itsensä pienentämisen, vaikeuden olla kehossasi tai elämässäsi läsnä, ahdistusoireiden, negatiivisen ajattelun, tai minkä tahansa alaspainettujen tunteiden kanssa.

.

Autan sinua vapautumaan erilaisista ajattelu- ja tunnemalleista, mitkä rajoittavat elämääsi. Alitajunta on loppujen lopuksi elämämme johtaja niin kauan kunnes olemme purkaneet sen sisällön ja ymmärrämme itseämme riittävän syvästi. Prosessi saattaa olla joskus kivulias, mutta rakkauden täyteinen myötätuntoni tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

.

Mieli on niin vahva suojelija ja puolustusmekanismit ovat välittömästi käynnissä, kun alamme purkamaan kärsimystä. Kivusta on tullut matkakumppani ja turvallinen satama mielelle. Se on opittua ja tuttua. Avautuminen uudenlaiselle olemiselle voi tuntua pelottavalta. Etenemme sinun tahdissani. Sinä olet opettajani ja näytät minulle tien. 

Myötätunto, joka virtaa kauttani, sekä ihmisyyden kipujen ymmärtäminen, on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Ihmiset kokevat läsnäolossani turvaa, sekä syvää paluuta kotiin, omaan sydämeen. 

Ohjauksessani elämän muutokset voivat olla välittömiä sekä pysyviä, jos olet valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan suhteen. Iloa kupliva olemukseni antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärelle.

parantava valmennus

PARANTAVA VALMENNUS KANSSANI:

.

Yksilökohtaamiset ovat mahdollisia Zoomin välityksellä mistä päin tahansa. Hoitohuoneeni sijaitsee Tampereella. Minut voi myös tilata jollekin paikkakunnalle pitämään ryhmähoitoja tai yksilötapaamisia.

.

Jokainen tapaaminen sisältää hoitavan keskusteluhetken. Käymme elämäntilannettasi läpi ja kirkastamme intentiota mihin kaipaat apua. Autan sinua tietoisesti havainnoimaan itseäsi sekä parantavan valmennuksen avulla pureudumme ytimeen. Pystyn näyttämään sinulle tien ulos vapauteen.

.

Tietoinen keskustelu kanssani on erittäin kirkastavaa, parantavaa sekä ytimeen pureutuvaa sekä hyvin kehollista eli somaattista. Ohitamme mielen luomat rakennelmat ja annamme tunteille mahdollisuuden purkautua. Luon vahvan rakkaudellisen läsnäolon sekä autan sinua linjautumaan korkeamman minäsi kanssa, todellisen itsesi kanssa.

.

Parantava energia lähtee virtaamaan tapaamisen aikana, kun kosminen elämänliekki sinussa syttyy, sekä sulattaa erillisyyden kokemuksia rakkauteen. Rakkaus on yksi. Ykseyden ja olemisentila, mistä ei puutu mitään. Rakkaus on syvä rauha ja harmonia.

.

Halutessasi voimme osan ajasta käyttää syvärentoutumiseen sekä hoidollisempaan osuuteen, jossa pääset makaamaan hoitopöydälle ja luon sinulle rentouttavan hoitavan äänimaailman, jossa sielusi tulee nähdyksi ja kuulluksi sekä eri olemuspuolet pääsevät rentoutumaan ja vastaanottamaan rakkautta ja valoa. Mieli pääsee rentoutumaan syvemmin. Keho pääsee rentoutumaan syvemmin.

Teen myös kosketushoitoa ja energiahoitoa, jos kehosi sitä kaipaa. Herkästi kuunnellen.

.

Oletko todella väsynyt ja kaipaisit vain hoitoa! Silloin voin pitää sinulle koko tapaamisen ajan kestävän syvärentouttavan ja hoitavan energia- ja äänihoidon. Saat vain olla ja nauttia hoitavasta energiasta.

OLEN KANSSAKULKIJASI TAIKAVOIMIESI HERÄÄMISESSÄ:

Magic on aina ollut elämäni symboli. Elän elämää ihmeistä käsin, syvästä yhteydestä itseeni ja toisiin. Luoden elämän kanssa käsinkosketeltavia kauniita todellisuuksia. Puhdasta taidetta. 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. 

Olen Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.

KLIKKAA KUVAA JA SE VIE SINUT KAUPPAANI, JOSTA VOIT LUNASTAA ITSELLESI HENKILÖKOHTAISEN PARANTAVAN VALMENNUKSEN 

.

.

Voit olla minuun yhteydessä, jos haluat kysyä miten kannattaa kanssasi työskentely aloittaa sinun kohdallasi…

Varaa itsellesi aika ilmaiseen 30min konsultointiin, jotta voimme varmistaa voinko auttaa sinua: katri.truebeing@gmail.com.

Jokaisen pitää saada kokea itse Katrin valmennus


”Mun mielestä Katrin valmennus on jotain tosi erilaista ja upeaa. Jokaisen tulisi kokea se itse. Valmennus on niin rakkaudellista ja hoitavaa. Se avaa asioita hellästi mutta syvältä. Ja se on uskomattoman mieltä avartavaa. 


Mun olo on helpottanut paljon kahden tapaamisen jälkeen. Olen myös saanut arkeen mielikuvia ja neuvoja mistä saan apua ja voimaa. 


Katri on viisas, hellä mutta myös tarkkanäköinen ja selkeä. Tähän ei ole sanoja, jokaisen pitäisi saada kokea Katrin valmennus itse. Uskon, että siitä saa paljon apua minkälaiseen elämän tilanteeseen tahansa.”
Pauliina
asiakas

.