Seuraava mini retriitti myöhemmin syksyllä….

Nyt nautitaan ja iloitaan rakkaudesta sekä valosta yhdessä!

Tule päiväksi tai jää yöksi sunnuntaille. 

Ytimessä: 

Sinun ainutlaatuisen essenssin virrattaminen kaikkialle kehoosi. Rakkauden kehollistamista sekä näkyväksi tulemista. Kehollista parantamista. 

Herääminen on matka/prosessi ja ennen kaikkea fyysinen muutos, tuemme sinua tällä matkalla ja räätälöimme päivän sisällön sen mukaan mitä jokainen osallistuja tarvitsee. 

Lempeän rakkaudellisessa Breathe&Release hengiystyöskentelyssä sekä äänihoidossa saat vastaanottaa juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitset heräämisen polullasi. 

Saat mahdollisuuden vapauttaa jähmeää/kiinteää energiaa sinussa. Ego on loppujen lopuksi vain hyvin kiinteää energiaa, tietoisuus sinussa on vapaata, kirkasta, laajentunut sekä ikuisuudessa virtaava. Salli kehosi sekä energiakeskuksesi vapautua päivän työskentelyn aikana.  

Tällä miniretriitillä sinulla on myös mahdollisuus kokea hiljaisuuden parantava sekä sydäntä hellivä vaikutus. Lauantaina iltapalan jälkeen kuljetamme ryhmän hiljaisuuden äärelle iltameditaation myötä. Sunnuntaina aamupalalla puramme yhteisen hiljaisuuden. 

Päivä sisältää myös ihanan kasvislounaan.

Jos haluat jäädä yöksi saunomme yhdessä sekä pulahdamme Pyhäjärven syleilyyn. Nautimme sekä iloitsemme toistemme vapautuneesta yhdessäolosta. Syömme yhteisen iltapalan ja sen jälkeen vietämme hiljaisuudessa yhteistä aikaa aina sunnuntai aamupalalle asti. Iltameditaatio lauantaina sekä aamujooga hiljaisuudessa, niin että osallistujat pidättäytyvät puhumisesta. 

Nautimme herkullisen aamupalan sunnuntaina yhdessä keskustelun avaten. Leppoisan aamupalan jälkeen kotiinpaluu 12.00.

Otamme max 10 ihmistä, joten saat hyvin henkilökohtaista ohjausta ja läsnäoloa. 

Lauantai 12-18 111€

Lauantai – Sunnuntai 180€ 

Ilmoittautumiset asok.soundhealing@gmail.com

Saat maksutiedot ja retriittikirjeen ilmoittautumisen yhteydessä