.

Love

Feel

Be 

Your Sacred Secret

and

Desire 

.

Sinä olet pyhä salaisuus – Sinussa on kaikki mysteerit 

Sinun tähtipölysi ja taikasi on lääke maailmalle 

Avaudu nainen ainutlaatuisen lahjasi äärelle

Avaudu Naiselle sinussa

Rakkaudesta käsin

Avaudu ja antaudu elämän kauniiseen virtaan 

Suutele rakkaudella itseäsi

Anna hiljaisuuden sinussa luoda rauhaa ja turvaa

Tunne voimasi, valosi ja rakkautesi

Tunnista miten asettaa vahvat rakkaudelliset rajasi ja ole sielullisesti vapaa

Nainen, sinä säteilet jokaisella solullasi elämänmysteereitä, jotka kutsuvat sinua tanssimaan luojan kanssa…

Kutsun sinua yhteiselle matkalle rakas siskoni…

Oletko valmis? 

.

EI ENÄÄ SALAISUUKSIA

.

On aika tulla täysin näkyväksi itselleen ja maailmalle. 


On aika antaa naiseuden mysteerien sinussa loistaa valona, rakkautena ja rauhana sekä olla vahvana oman elämäsi johtajana. 

.

Naisen herkkyyden ja omien lahjojesi alaspainaminen satuttaa ja tuntuu pahalta. Alaspainaminen voi jopa aiheuttaa sairauksia, sillä piilossa olevat salaisuudet tukahduttavat elämänvoimaasi. Sinun on tarkoitus elää yltäkylläistä rakkauden täyteistä elämää. Sinun sydämesi unelmat/desire ovat elämä itse ja ne odottavat näkyväksi tulemista.  

.

Jos tunnet että sisälläsi jokin, mikä estää sinua elämästä sydämesi unelmia todeksi ja olla täysillä nainen sekä yhteydessä Itseen, elämän luovaan mysteeriin, maagiseen voimaan, niin tämä vuoden mittainen Sacred Secret -koulutus on ehdottomasti juuri sinulle!! 

.

Kuljemme yhdessä syvälle sisäiselle parantavalle matkalle, ikuisuuden äärelle, joka sinä olet. Sinun rakkautesi ja viisautesi odottaa muistamista ja aktivoimista. Sielusi odottaa, että sinä rohkaistut lentämään vapaasti sydämesi ohjauksessa, ja että sinä pidät huolta, että sydämesi intentiot toteutuvat täällä ihmisyydessä.

.

Tämä ei ole mikään ”tässä sinulle nopea ratkaisu koulutus”, tässä on kysymys siitä kuka sinä olet ihmisenä, naisena ja mikä sinussa vielä estää sinua olemasta täysillä kokoNAINEN. 

.

Salli itsesi avautua herkkyyden, viattoman rakkauden äärelle ja anna sen muuntaa koko elämäsi niin, että kaikki osa-alueet linjautuvat sydämesi totuuden kanssa: työsi, parisuhteesi, vapaa-aikasi, terveytesi, mahdollinen äidin rooli, tyttären rooli, pieni sisäinen lapsesi, aivan kaikki olemisen ja elämän roolit. Tämä koulutus vaikuttaa kaikkeen mitä sinä olet ja kuka sinä olet ihmisenä.

.

Koulutus tulee olemaan koko vuoden vahva rakkaudellinen energeettinen kenttä, joka kantaa sekä auttaa jokaista osallistujaa.

Upea linjauksen vuosi kohti ihmeellisen yltäkylläistä elämää, jossa sinä olet turvassa ja rakkauden syleilyssä. Itsetuntemus lisääntyy. Opit tunneälyä. Opit kommunikoimaan sisäisestä voimasta, rakkaudesta ja viisaudesta käsin. Vapaudut alitajunnan esteistä. Teemme paljon somaattista työskentelyä, joten kehosi pääsee myös rentoutumaan. Ajattelusi tulee olemaan kirkkaampaa ja pystyt fokusoimaan oleelliseen. Kaiken työskentelyni ytimessä on sisäisen Itsen oivaltaminen.

.

Olen pitkään unelmoinut, että saan luoda naisille tämän uskomattoman yhteisöllisyyden, jossa ei ole läsnä hierarkiaa, kilpailua, vertailua jne. Haluan luoda naisten yhteisön täynnä tukemista, kuulemista, rakkaudellista kohtaamista, jakamista, kommunikointia, nähdyksi tulemista ja ennenkaikkea laajentumista kaikilla elämän osa-alueilla kohti kaunista elämän virtausta, missä feminiinienergia sinussa voi hyvin luovuuden runsaassa virtauksessa. 

.

Tässä muutamia kysymyksiä sinulle rakas: 

Oletko sinä aivan puhki jatkuvasta yrittämisestä? 

  • Olet käynyt lukuisia kursseja, useissa hoidoissa ja vaikka missä, mutta palaset eivät vaan ole loksahtaneet kohdilleen. Ylisuoritat elämässäsi ja elämänenergiasi ei virtaa tai on kadonnut. Voimasi ovat vähissä. Koet merkityksettömyyttä.

.

Koetko vaikeaksi navigoida herkkyyden, tekemisen sekä maailman ilmiöiden kanssa?

  • Herääminen ja havahtuminen on prosessi. Olen huomannut, että on todella vähän kehollistavaa ohjausta heräämisen jälkeen. Moni henkinen kirjallisuus pohjautuu siihen, kuinka herätä ja löytää läsnäolo. Mitä sen jälkeen? Kuinka elää kun herkkyys lisääntyy? Miten toimia tässä maailmassa, niin että ei enää puske maskuliinista käsin? Kuinka löytää tasapaino, niin että oleminen ei heilu kahden ääripään välillä? Miltä heräämisen prosessi näyttää?

.

Oletko pettynyt parisuhteessasi tai et elä parisuhteessa, jota haluaisit? 

  • Et vain koe olevasi oma itsesi, tuntuu, että et tule kuulluksi ja nähdyksi omissa tarpeissasi. Haluat parisuhteen, mutta mikään ei ole toiminut tähän asti ja olet päättänyt olla yksin. Intohimosi on hukassa. Et uskalla sitoutua uudelleen tai avata sydäntäsi.

.

Estätkö itseäsi astumasta upeaan energiaan, ihanaan naiseuteen, minkä tiedät olevan mahdollista? 

  • Sabotoit jatkuvasti alitajunnan kautta intuitiosi ääntä ja toimit sitä vastaan pysymällä mukavuusalueella. Mielesi keksii lukuisia syitä miksi ei…myös miksi ei osallistua tähän koulutukseen, koska se johdattaa sinua kohtaamaan pelkosi ja mielen esteet.

.

Pelkäätkö ottaa vastuuta ja askeleita kohti uutta elämää? 

  • Koet, että vastuun ottaminen rajoittaa. Koet, että vastuun ottaminen on liian suurta ja pelottavaa. Sydämen toiveiden toteuttaminen voi tuntua todella etäiseltä. Et uskalla. 

.

Odotatko ulkopuolelta vastausta sisäisiin esteisiin? 

  • Ajattelet, että sitten kun minulla on satatuhatta euroa tililläni, voin olla sitä ja tätä… Odotatko, että jokin tilanne tai ihminen pelastaisi sinut…

.

Syytätkö jatkuvasti muita elämäsi tilanteesta? 

  • Elät uhrin roolissa ja odotat että muut muuttuisivat. 

.

Kannatko maskuliinin haavaa? 

  • Tällöin feminiini sinussa ei pääse kukoistamaan, koska hän ei luota sisäiseen maskuliiniin. Koet syyllisyyttä. Et luota itseesi. Elämästäsi puuttuu struktuuri. Vahvat miehet ja vahvat naiset aiheuttavat sinussa triggeröitymistä. Tai olet ylisuorittaja. Pusket. Kannat sydämesi ympärillä panssaria. Kontrolloit. Olet vahvasti mielessäsi. Sinun on vaikea antautua.

.

Kannatko feminiinin haavaa? 

  • Olet pettynyt itseesi yhä uudelleen. Koet häpeää. Sisälläsi on alaspainettuja tunteita kuten vihaa, katkeruutta ja et ole uskaltanut kohdata niitä tai vain osittain. Pelkäät voimaa, mikä sisälläsi elää. Olet kuin tulivuori, joka on sammutettu, mutta voi räjähtää minä hetkenä hyvänsä. Et ole tutustunut villiin naiseen sinussa.

.

Hengähdä hetki tässä kohtaa. Pysähdy ja kuuntele. Kaikki on hyvin.

.

Koulutuksen aikana tulet saamaan vastauksen sekä parannuksen näihin ja moniin muihin lukuisiin teemoihin, alitajunnan esteisiin, alaspainettuihin tunteisiin, mielen haasteisiin jne. 

.

Katrin kanssa työskentely on todella ihanaa, turvallista omaan sydämeen kulkemista…

.

Näen sinut. Kuulen sinut. Uskon sinuun. Ylläpidän sinulle sielusi visiota, korkeimman minäsi unelmaa, sydämesi unelmaa. Feminiini sinussa on kaiken lähtökohta menestymiselle elämässäsi. Itseasiassa koulutuksen aikana muutamme todella radikaalisti maailmaa, sillä jokainen astuu koulutuksen aikana omalla tavallaan omaan luonnolliseen luomisvoimaansa. Salli mielesi tulla täysin räjäytetyksi, hyvällä tavalla, ja avaudu ihmeille. 

.

Haluan kohdata juuri sinut syvällisesti ja totuudellisesti, jotta sinä voit loistaa. 

.

Tiedä totuutesi. 

Tunne itsesi.

Uskalla puhua.

Uskalla näkyä.

Salli ilon kuplia ja naurun raikua

.

Astu elämäsi kauneimpaan vuoden matkaan – Sacred Secret 

Tuntien oman arvosi ja rakastaen itseäsi syvästi. 

.

Annan kaikkeni sinulle ja tälle kurssille. En piilota mitään. Olen aito. Olen rehellinen. Kun sinä valitset samoin ja annat itsesi tulla näkyväksi, kurssin anti tulee olemaan aivan huikea!!! Haluan oppia tuntemaan sinut täysin

.

Tule sellaisena kuin olet, kaikkinensa, sinä olet upea ihana nainen, ainutlaatuinen! Voit olla minkä ikäinen tahansa. Voit tehdä millaista työtä tahansa. Elämäntilanteesi saa olla juuri niin kuin on. Olemme sydämen ja ikuisuuden äärellä. Sinä olet tärkeä. Sinä merkitset. On aika asettaa itsesi etusijalle ja ylläpidän sinulle koko vuoden rakkaudellista tilaa.

.

Minulle on tärkeää, että jokainen osallistuja saa sen mistä puhun ja lupaan. Sinä kuitenkin olet itsesi vapauttaja sekä auttaja. Minä olen tienviitta, opas ja kutsun sinua kotiin, omaan sydämeesi. 

.

Tämän kurssin ylläpitämiseen ja rakentamiseen olen tehnyt huikean määrän taustatyötä. Itseasiassa koko oma elämänpolkuni on ollut opettajani. Tulet tämän suloisesti kokemaan, koska sinun on turvallista ja hyvä olla minun äärellä ja mitä yhdessä luomme.

.

.

Olen luonut mahdollisuuden vuoden mittaiseen integroimiseen ja huikeaan kohottavaan tunnelmaan kanssani, mutta jos jostakin syystä et halua sitoutua vuoden ajaksi, sinulla on myös mahdollisuus lunastaa intensiivinen 7 moduulin valmennus!!

.

VUODEN KURSSIKOKONAISUUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

7 yhteistä kohtaamista koko ryhmän kanssa. 7 moduulia eli valmentavaa ja parantavaa valmennusta kanssani. Ei siis valmiiksi nauhoitettuja!! Moduulit ajoittuvat koulutuksen alkuun intensiivi jaksona 20.4.-1.6. väliseen aikaan. Kohtaamme kerran viikossa Zoomin välityksellä sekä livestream yksityiseen FB ryhmään samanaikaisesti.

.

Läheisen, turvallisen, ihanan rakkaudellisen yhteisön naisia, joista voi löytyä elinikäisiä ystäviä.

.

Vuoden mahdollisuuden kulkea intergoimisen polkua yhdessä ryhmän kanssa sekä olla yhteydessä toisiin. Tulemme työskentelemään myös pienemmissä ryhmissä/pareittain. Sinulla on vuosi aikaa kuunnella äänitteitä yksityisen Facebook ryhmän kautta, jossa myös ryhmän välinen kommunikointi tapahtuu. Voimme luoda aivan uuden ihanan kokemuksen yhdessä. 

.

Kaksi meditaatiota joka kuukausi, jotta yhteys feminiini energiaan pysyy yllä sekä jäsentyminen jatkuu. Kohtaamme täydenkuun ja uudenkuun aikoina, yhdistymme syvempään viisauteen kosmoksen kanssa sekä ymmärrämme mahdollisen kuukautiskiertomme yhteyden kosmokseen ja luovaan voimaan. Kuinka navigoida kaiken tämän äärellä naisen kehossa kunnioittaen sen rytmiä. 

.

Kaksi kundaliinijoogatuntia kuukaudessa Onlinen välityksellä. Pidämme huolta fyysisestä kehostamme ja yhdistymme shakti energiaan. Tulet löytämään aivan uuden suhteen kehon terveyden ylläpitämiseen liikkeen ja joogan avulla. Sekä tietenkin myös muuntavien hengitysharjoitusten avulla. Sinun on halutessasi mahdollista joogata samaa sarjaa aina kaksi viikkoa kerrallaan. Tulen kertomaan tästä lisää kurssin aikana. 

.

Aloitamme torstaina 20.4. Live koulutuksessa 18.00-19.00, tapaamme aina torstaisin intensiivijaksolla

1.6 torstaina on 7 moduuli 18.00-19.00. 

Tarvitsetko apua tai heräsikö kysymyksiä? Ilmoittautuminen sähköpostin kautta: 

Ilolla vastaan kaikkiin kysymyksiin ja voimme myös sopia puheluajan, jos haluat keskustella onko tämä kurssi sinulle sopiva?

katri.truebeing@gmail.com 

.

Sinun sitoumuksesi: 

Koulutuksen hinta on 1111€ koko vuosi. 

Early Bird, jos tulet mukaan ennen 6.4 ja maksat koko summan 999€ 

7 Moduulin kokonaisuus 444€ ilman vuoden mittaista sitoutumista.

Osa-maksu mahdollisuus myös kerran kuukaudessa maksusitoumuksella. Maksat 133€ kuukaudessa koko vuoden ajan. Tällöin kurssin hinnaksi tulee 1596€. 

Voit osallistua mukaan mihin aikaan tahansa vuoden aikana, tällöin hinta on tuon 1111€. Jos tulet mukaan toukokuun jälkeen, voit kuunnella äänitteet ja pääset aina mukaan ihanaan yhteisöön. Parhaimman kokemuksen saat heti alussa mukaan tullen. 

JOS HALUAT KOULUTUKSEN SISÄLLÖN YKSITYISVALMENNUKSENA, TÄLLÖIN HINTA ON 9999€.

Sydämen palo on koota naisia yhteen ja mahdollistaa yhteyttä toistemme kanssa, miten yhdessä voimme olla niin paljon enemmän, ylistämällä toisiamme, antamalla rakkauden virrata sekä ilon kuplia. Jotta voimme tehdä niitä muutoksia, joita kaipaamme sydämestä käsin. Juhlimme sinua, juhlimme naiseutta!!

Tutustu minuun lisää: