Shift In Identity -retriitti on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden syvään henkilökohtaiseen muutokseen ja itsen uudelleen löytämiseen. Tämä retriitti on suunniteltu niille, jotka etsivät vapautta vanhoista uskomuksista ja haluavat löytää todellisen itsensä ilman rajoituksia. 

Syvä muutos identiteetissä tarkoittaa sitä, että uskallat murtaa ajattelusi, psykologiasi ja uskomuksesi sekä herätä täysin tietoiseksi naiseksi, joka rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa itseään. Vapaus harhasta, erityisesti identiteetin perus harhasta. Se on ei-kertymistä, loputonta ei-sitovuutta, ei-tarttumista ja ei-vastenmielisyyttä. Se on intiimin, aina jo olemassa olevan, ei-dualistisen ilmiön luonteen suoraa tietoa ja kokemusta kaikkien viiden aistien kautta. 

Shift In Identity – Retriitillä voit kokea todellisia läpimurtoja, jotka kantavat arkeesi ja elämäsi seuraa värähtelytason muutosta eli sisäistä muutosta. Suhteesi itseen ja sen myötä rakkaisiin ihmisiin ja elämäsi olosuhteisiin muuntuu sellaiseksi, mikä vastaa sydämesi värähtelyä. 

Shift In Identity -retriitti on naisille, jotka ovat valmiita rohkeasti ottamaan askeleen kohti todellista naiseutta, todellista itseä, feminiinistä viisautta kuunnellen kehon rytmiä ja kuunnellen itseään syvemmin. Mysteeri on aivan lähellä sinua, se kuiskii korviisi. Salli itsesi rohkeasti kohdata itsessä kaikki se, mikä alitajunnan/varjojen kautta pitää sinua kiinni menneisyydessä. 

Retriitti on kaukana patriarkaalisesta henkisyydestä. Tulemme tutkimaan: Mitä on henkisyys naisen kehossa kiireisessä arjessa, keskellä imetystä, keskellä pyykkikuormaa, keskellä ruuanlaittoa, keskellä töitä, yrittäjyyttä, parisuhteessa olemista jne. Mitä on kehollistunut läsnäolo arjessa?

Oletko valmis olemaan avoin ja antaa mielen antautua sydämelle? 

Oletko valmis kehollistamaan syvän viisautesi? 

Oletko valmis antamaan kehollesi aikaa puhua, kohdullesi aikaa puhua, sydämellesi aikaa puhua? 

Oletko valmis Identiteetin muutokseen? 

Oletko valmis kehollistamaan sydämesi unelmat sekä kuulemaan uusia viestejä, ehkäpä täysin odottamattomia? 

Oletko valmis antamaan elämänenergian virrata kehossasi täysin vapaasti? 

Oletko valmis ottamaan todellisia askeleita kohti elämää, joka on luonnollista sinulle, koska olet rakkauden ja valon ohjaama sen sijaan, että menneisyyden kivut/tuska/puute/pelot/trauma ohjaavat sinua? 

Oletko valmis sanomaan KYLLÄ Todelliselle Itsellesi? 

Oletko valmis riisumaan identiteettisi valheelliset maskit ja verhot? 

Mitä sinä syvimmiltäsi pelkäät? 

Tunnustele miltä kysymykset TUNTUVAT sydämessäsi/kehossasi? Korkeampi minäsi tietää, onko tämä kokonaisuus juuri sinulle! Luota ja uskalla ottaa rohkea askel ilmoittautumalla retriitille. 

Tulemme työskentelemään erilaisin menetelmin yksin ja yhdessä ryhmän kanssa viikonlopun aikana. Kaikki harjoitukset pohjautuvat identiteetin muutoksen äärelle. Tulet tietoiseksi itsestäsi. Ymmärrät itseäsi enemmän.

Shift In Identity -retriitillä ohjaan monia meditaatioita, äänihoitoja, hengitysmatkan, joogaa ja kaakaoseremonian.  Käymme ryhmän kanssa interaktiivisia hedelmällisiä, muuntavia ja parantavia keskusteluja, mitkä ovat mahdollisuuksia läpimurroille. Vahvoja kysymyksiä, mitkä ohjaavat itseoivalluksen äärelle. Syvää läsnäoloa ja rehellistä olemista kokemusten äärellä. 

Tapani työskennellä tietoisesti on hyvin herkkää, intuitiivista sekä jokaista yksilöä kuunteleva. Kykenen näkemään ja kuulemaan, mitä jokainen tarvitsee, jotta mieli voi antautua ja että muutos voi mahdollistua. Annan lukuisia tienviittoja ja sinä teet työn eli toisin sanoen, olet se joka vaeltaa oman heräämisen polun ja se on aina ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Heräämisen matka on energeettinen muutos, mitä seuraa elämäsi konkreettiset muutokset. 

Yksi lause, joka on keskeinen koko heräämisprosessissa, ja mikä kuvaa Shift In Identity -retriittiä, ja olisi käytännöllinen, käyttökelpoinen ja aina saatavilla, ja joka koskettaa kaikkia oivalluksen tasoja jollain tavalla, olisi tämä: Älä usko yhtäkään ajatusta. 

Viittaan käsitteelliseen ajatteluun, uskomuksiin itsestäni, mielessä kulkeviin kertomuksiin, niiden uskomiseen ja niiden hypnotisoimana olemiseen reaaliajassa, ja sitten sen tunnistamiseen ja samaistumisen purkamiseen. 

Tämä on erittäin tärkeää alussa. Kun käymme läpi identiteetin muutoksen, asiat muuttuvat melko paljon. Alamme saada paljon enemmän pääsyä suoraan kokemukseen, tietoon suoraan kokemukseen. 

Alamme myös käydä läpi paljon varjomateriaalia kun nämä loputtomat mielen jakautumisen hetket alkavat lakata, ja se, mikä on pidetty loitolla erilaisilla ajatusrakenteilla, alkaa nousta esiin, tulla tietoisuuteen. Varjot nousevat valoon, tietoisuuteen. Tukahdutetut tunnekokemukset nousevat pintaan koettavaksi. 

Sinusta voi tuntua siltä, että et enää hallitse kaikkea, mitä tapahtuu sisälläsi ja ympärilläsi, samalla tavalla kuin luulit aiemmin. On paljon navigoitavaa ja työstettävää, kun alamme käydä läpi varjomateriaalia. Retriitti on tähän mitä mainioin työskentelyalusta. 

Suoran havainnon kokemus, todellisen läheisyyden kokemus tulee erittäin tärkeäksi. Prosessi on luonnollista ja tapahtuu spontaanisti. Se on jo täällä. Se on jo totta. Non-duaalisuus ei ole totuus, jonka oivallat. Non-duaalisuus on vain jo olemassa oleva todellisuuden luonto. Oivallus siitä, että ei ole erillistä itseä tai mitään erillistä, että ei ole minää tai muita on luonnollista. 

Mitä me todella teemme retriitillä, on edelleen irtautumista ajattelusta, alamme irtautua perustavanlaatuisesta ajattelusta. Alamme irtautua syvemmistä, piilotetuista uskomuksista ja hienovaraisemmista uskomuksista. Tulet olemaan todella yllättynyt siitä, kuinka paljon siitä, mitä luulet kokevasi, on ajatusta.

RETRIITTI, JONKA JÄLKEEN OLET AIVAN ERILAINEN NAINEN. NAINEN, JOKA TUNTEE ITSENSÄ JA OMAN VOIMANSA. NAINEN, JOKA USKALTAA OLLA ROHKEASTI OMA LUONNOLLINEN ITSENSÄ.

Olisi todella ihanaa kulkea kanssasi kaunis retriittimatka. Laita viestiä, jos heräsi kysymyksiä, juttelen ilolla kanssasi!

OSALLISTUMISMAKSU: 399€

ILMOITTAUTUMISET: katri.truebeing@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat tiedot ohjelmasta ja maksusta.

PAIKKA: Honor The Woman -temppeli. True Being. Ojustenkatu 21. Tampere.

Katri:

Olen ollut hereillä jo oikeastaan lapsesta asti. Tietoinen henkinen polkuni alkoi 19-vuotiaana antroposofisilla opinnoilla ja jo lukioikäisestä asti minua alkoi kiinnostamaan mistä tämä todellisuus rakentuu. Kuka minä olen? Olen ollut etsijä nuoresta iästä lähtien ja kysynyt kysymyksiä. Olen koko elämäni integroinut, hionut ja avautunut yhä enemmän. Olen kohdannut ihmisyyden psyykeen pimeimpiä nurkkia ja pystyn rakkaudellisesti olemaan minkä tahansa ilmiön äärellä auttaen, opastaen ja ikäänkuin olemalla synnytysdoula. 

Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä, jotka haluavat herätä ja kokea todellisen itsensä rakkaudellisessa läsnäolossa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Autan ihmisiä heräämisen polulla ymmärtämään nousevia ilmiöitä sekä syventämään itse oivalluksia ja integroimaan juurevasti henkisyys osaksi arkea. Minulle ei ole edes enää olemassa erillistä henkisyyttä. Arki on kaikki. Tämä hetki on kaikki mitä meillä on. Muodoton muodossa. Muoto muodottomassa. Elämä virtaa ja ilmenee spontaanisti. 

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 7-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. 

Olen Alkemisti. Oraakkeli. Näkijä. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Kohtu Hoitaja. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Meditaatio-ohjaaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. Henkisten pyhien matkojen järjestäjä. 

Voit lukea minusta lisää: https://www.truebeing.fi/parantava-valmennus/

Shift In Identity