Oletko kyllästynyt olemaan sätkynukke

Kuinka pitkään vielä aiot jatkaa elämää, jossa olet antanut oman voiman itsesi ulkopuolelle? Oletko kyllästynyt siihen, että sinua ohjaillaan ulkopuolelta ja ahdistus sisälläsi kasvaa? Olisiko tämä se päivä kun päätät ottaa uuden suunnan elämässäsi? Sätkynukkena oleminen ei ole hauskaa, ei totisesti! Vedetään joka suunnasta milloin tunteet, kivut, toiset ihmiset, elämän tilanteet saavat sinut tekemään jatkuvia liikkeitä sisäisesti sekä ulkoisesti ja pysyvää rauhaa ei ole. Voi myös olla että olet täysin rakastunut johonkin ihmiseen, joogaan, raakaruokaan jne. ja odotat, että se tuo sinulle onnen, pysyvän rauhan, ilon ja rakkauden. Oletko huomannut, että vaikka kuinka oikein teet harjoituksiasi jotakin puuttuu? Olet antanut voimasi hienovaraisella tavalla itsesi ulkopuolelle. Yhteys rakkauteen sinussa on jossakin kateissa, unohdettu, muurien takana....

Kuvittele millaista olisi olla vapaa; täysin vapaa valitsemaan miten reagoit ja miten toimit. Aivan uskomatonta, eikö vaan? Olemme niin tottuneet ulkoapäin ohjaukseen että voi olla todella hämmentävää aluksi olla itsensä äärellä jopa pelottavaa. Mitä minä oikeastaan haluan? Kuka minä olen? Miksi olen täällä? Oman voiman pois antaminen tapahtuu hyvin hienovaraisesti ja pienissäkin asioissa, huomaamatta. Tämä tapa on niin syvällä ja siitä irti päästäminen vaatii tietoista työskentelyä itsensä kanssa. Tutuista ja totutuista malleista ja rakennelmista irtipäästäminen on aina prosessi. Mieli ei haluaisi lähteä muutokseen sitä pelottaa, epäilyttää, mutta syvällä sydämessäsi tiedät, että sätkynukkena oleminenkaan ei enää tunnu hyvältä. Kumpaa seuraat mieltäsi vai sydäntä? Ovi vapauteen on mahdollista avata. Kaikki on sinusta kiinni, ei mistään muusta tekijästä. Olet elämäsi luoja. Viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Haluatko olla yhteydessä sätkynuken luojaan, siihen voimaan joka synnyttää kaiken ja elävöittää kaiken? Haluatko olla osa luojaa ilman erillisyyttä? Tietenkin haluat! Sitä me kaikki haluamme ja se on meidän kaikkien tehtävä, olla yhteydessä itseemme ja rakkauteen joka olemme. Eikö ole upeaa, että koko ihmiskunnalla on sama tehtävä. Se vain ilmenee hyvin eri muodoissa. Ajattele millaista olisi elää elämää kun voit tuntea jokaisessa teossa, puheessa, tunteissa ja ajatuksissa syvän yhteyden itseesi, luojaan, rakkauteen. Sen sijaan, että sinua ohjaillaan, olet omassa voimassasi. Annat rakkauden virrata kauttasi ja valon säteillä ympärillesi koskettaen jokaista kohtaamaasi ihmistä, jotta he muistavat millaista on olla yhteydessä rakkauteen omassa sisäisyydessä. Voiko elämä olla kauniimpaa? Silloin kaikki muuttuu herkulliseksi. Elämäsi muuttuu täysin, koska sinä koet itsesi eri tavalla, vapaammasta kohdasta käsin, rakkaudesta käsin. Et pelkää elämää. Uskallat kohdata itsesi ja toisen. Tervetuloa elämä sen kaikissa muodoissaan!

Itse olen kulkenut kivuliaan tien itseni luokse. Annoin oman voimani pois monella elämäni alueella ja etsin rakkautta itseni ulkopuolelta. Kaikki tietää mihin se johtaa! Ha, sitä on kokeiltu... monet kerrat. On ollut valtava muutosprosessi kulkea tietä itseni luokse. Olen kiitollinen jokaisesta kivuliaasta prosessista, sillä ilman niitä en olisi minä. Olen vapauttanut kerros kerrokselta itseäni olemaan todellinen minä ilman kasvua paikallaan pitäviä energioita. Rohkeasti eteenpäin kulkien, päättäväisesti ja tietäen että rakkaus on vastaus jokaiseen energiaan/teemaan, mikä kaipaa tulla nähdyksi ja kuulluksi. Minua on tuettu jokaisella askeleella. Ystäväni, rakkaus on vastauksesi vapauteen. Miten paljon tänään voisit antaa itsellesi rakkautta? Mikä osa sinussa haluaa tulla nähdyksi ja kuulluksi? Tiedä, että olen rinnallasi, jos niin valitset. Näytän sinulle tien itsesi luokse. Tien, josta olet aina unelmoinut ja sydämesi tietää että se on mahdollista.