Olet joka hetki parhautta

Olet joka hetki kaikkein parasta mitä voit olla <3

Miten voisit olla mitään muuta? Vain mielesi, uskomuksesi, tunteesi, olettamuksesi saavat sinut kokemaan toisin ja uskomaan jotain muuta.... Joka hetki olet valon ja rakkauden ilmentymä, täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Oletko valmis myöntämään ja hyväksymään itsesi täysin, avoimena, läpinäkyvänä rakkauden edessä, niin kuin rakkaus sinut näkee?

Huomaatko, miten valtava määrä uskomuksia ja ajattelumalleja estää sinua näkemästä, kokemasta itseäsi ja elämääsi täydellisenä? Olet tottunut luokittelemaan tunteita negatiivisiin ja positiivisiin, ei toivottuihin, vastustelet, et halua kokea. Eikö elämäni koskaan muutu vaikka kuinka yritän? Aina samat oppiläksyt, tilanteet, tunteet jne.

Milloin tahansa arvostelet sitä mitä olet niin hyvässä kuin pahassa, olet mielesi vanki, olet tilanteesi vanki, et ole vapaa ja se ahdistaa, tukahduttaa. Annat koko ajan energiaa sille, mitä vastustat ja mistä haluat eroon, se itseasiassa vain lisääntyy. Mikä on tosi hyvä juttu, sillä silloin on mahdollisuus tietoisuuden avautumiselle. Puristuksissa ja kivun kautta yleensä antautuminen tapahtuu elämälle itselleen. Sama pätee myös jos ajattelet että elämäni on aivan loistavaa, tämä kokemus oli huikea jne... Tämä on vain hienovaraisempi mielen kiinnike ja vaikeampi tavoittaa itsessään.

Mitä on olla täysin avoin, tyhjä, virtaava, luonnollinen, rento, vapaa, ikuisuus, rakkaus, valo? Kysy sisäisyydessäsi, miten rakkaus minussa kokisi tämän tilanteen, elämäni, tämän hetken? Antaudu, älä projisoi mitään mielestä tai tunteista käsin nousevaa. Ole läsnä sille mikä jo on elävää itsessään.