Feminiinin ja maskuliinin varjoista valoon


Tämä kirjoitus auttaa sinua ymmärtää omaa sisäistä kasvua ja mitä ihmissuhde näyttämöllä tapahtuu.

Kun puhun feminiinistä ja maskuliinista en tarkoita sukupuoliin viittaavaa jaottelua, vaan kahta eri polariteettia, arkkityyppiä, jotka löytyvät meistä kaikista. Nyt on tärkeää olla rakkaudellisesti läsnä, kun eheytyminen varjoista valoon tapahtuu, tällä hetkellä jokaisen sisäisyydessä, sekä miesten että naisten. Pyydän, että tulemme ulos kokonaan vastakkain asettelusta ja uhrin asemasta, annamme myötätunnon syntyä sisäisyydessä itseämme kohtaan sekä muita ihmisiä, jotka käyvät läpi eheytymisprosessia.

Maskuliini edustaa korkeampaa mieltä ja universumin viisautta. Feminiini arkkityyppi edustaa sydänkeskusta, luovuutta ja universumin tunnekeskusta. Kun eheytämme maskuliinin ja feminiinin varjoja valoon, muunnamme jumalallisiksi valoksi arkkityyppien varjot, mieli ja sydän yhdistyy kirkkaaksi sydänkeskuksen tähdeksi, korkeammaksi tietoisuudeksi.

Eheytyminen edellyttää läsnäoloa sekä rakkaudellista antautumista varjoille, jotta kaikki kipeät kohdat tulevat nähdyksi ja kuulluksi. Tukahdutettujen tunteiden ja kokemusten on noustava pintaan sekä vapauteen, siksi tällä hetkellä tapahtuu niin paljon sisäistä turbulenssia. Voit mahdollisesti havaita tämän myös lähimmissä ihmissuhteissa. Aina ei ole helppoa olla läsnä valtavissa tunnemyrskyissä mitä sisäisyydessä ja ympärillä tapahtuu. Tämä kaikki on maskuliinin ja feminiinin varjojen valoon nousua, nämä kaksi polariteettia jokaisen sisäisyydessä.

Maskuliini mieli on dominoinut, käyttänyt hyväksi, manipuloinut, kontrolloinut viatonta herkkää feminiinistä sydäntä. Kun maskuliinin varjo alkaa prosessoida ja ymmärtää mistä on kyse, anteeksianto sekä itsetietoisuus voi astua näyttämölle jokaisen sisäisyydessä. Tämä tapahtuu puhdistaen, kunnioittaen, nöyrästi antautuen sekä rohkeasti nousten jumalalliseen maskuliiniin, joka kunnioittaa feminiiniä, antaa sille tilaa. Kaikki tietämättömyys alitajunnan tasolla ravistellaan ulos niin menneestä kuin nykyhetkestä. Kaikki luurangot ulos kaapista, joudut kohtaamaan tekosi. Parasta on olla täysin läpinäkyvä, nyt on maskuliinin aika tunnustaa tekonsa nöyrästi rakkaudessa. Ole sinä se, joka rohkeasti annat anteeksi itsellesi sen, miten maskuliini sinussa on toiminut. Kun näet oman toimintasi rajallisuuden menneisyydessä ja annat anteeksi tietämättömyyden, parannat maskuliinia varjoista valoon.

Ota täysi vastuu omasta polustasi ja eheytymisestä, kukaan ei ole pelastamassa sinua, sinä olet se joka pelastaa sinut. Sisäisen työskentelyn myötä itsetietoisuus ja vapaus alkavat lisääntymään, voit hiljalleen antaa tilaa feminiinille sinussa eheytyä. Tämä voi näyttäytyä henkilökohtaisissa suhteissa, karmiset siteet lähtevät vapautumaan ja joudut sen myötä antautumaan joskus epäreilulta tuntuviin kanssakäymisiin sekä syvien kipujen läpikäymiseen. Tukahdetut tunteet lähtevät liikkeelle ja se voi saada mitä hurjimpia ilmaisuja lähimmissä suhteissa. Kaikki tapahtuu siksi, että varjot voivat nousta valoon, älä unohda tätä minään vaikeana hetkenä. Ylläpitämällä rakkaudellista tilaa annat korkeamman tietoisuuden olla läsnä. Antautuminen on syvää ja totaalista, sinulta ei edes kysytä, koska vaihtoehtoja ei ole, jos haluamme vapautta enemmän kuin mukavuutta. Mukavuusalueella olemme eläneet jo riittävän pitkän aikaa ja tiedämme mihin se kuljettaa, takaisin vanhaan.

Maskuliini odottaa kärsivällisesti, kun feminiini luo luottamusta ja turvaa suhteessa maskuliiniin, jotta voi antautua sydämestä käsin. Kyse ei ole oman voiman luovuttamisesta, vaan feminiinisen sydämen yhdistymistä jumalallisen maskuliinin, korkeamman mielen kanssa, ykseyteen ja yhteyteen. Luottamuksessa maskuliiniin feminiini voi turvallisesti vapauttaa hyväksikäytön kokemukset monien elämien ajalta, kaikki syvimmät haavat ja tuskan kokemukset. Maskuliini edustaa linjausta rakkauteen ja valoon, antaen feminiinille mahdollisuuden yhdistyä jumalallisuuteen, yhdeksi sydämeksi maskuliinin kanssa. Kun herännyt mieli oppii ylläpitämään tilaa rakkaudesta käsin, täysin avoimesti, ei ehdollistetusta rakkaudesta käsin, feminiinin varjot voivat antautua, varjon portinvartijat laskea aseensa ja feminiini sydän voi tulla ulos piilosta näkyväksi.

Eheytymisen matkalla on monenlaisia vaiheita ja kärsivällisyytä koetellaan useita kertoja. Henkinen ego voi tulla mukaan ja kysyä: “eikö tämä ole koskaan ohi ja miksi minun pitää yhä uudelleen käydä näitä asioita lävitse, tällä ei ole mitään tekemistä minun kanssani, miksi minun pitää tuntea näin”. Samaan aikaan korkeampi minä, sydäntietoisuus nöyränä sanoo: “ Anna kaiken olla näkyvänä ja läsnä, sillä niin kauan, kun tunnet kipua, sinä autat itseäsi vapautumaan vielä syvemmin sekä autat kumppaniasi parantumaan, jotta teidän välillä ei ole mitään mikä erottaa teidät jumalallisesta rakkaudesta, rakkaudesta, joka toi teidät yhteen. Anna tilaa, anna aikaa, rakkautta, juuri niin kauan kuin haavat tarvitsevat matkalla kohti valoa ja näe että olet rakkaudessa jo eheä”. Tällaisena aikana on hyvä kehittää päivittäiset harjoitukset, jotka pitävät sinua linjassa ja rakkauden korkeissa värähtelyissä. Itsensä rakastaminen ja kiitollisuus auttavat nousemaan kipujen kokemisesta tarkkailijan kohtaan, jossa yhdistyt tietoisuuteen, joka olet.

Feminiinin varjot ovat syvällä solumuistissa, kaikki hyväksikäytön kierteet, kun olet päästänyt jonkun todella lähelle ja olet tullut satutetuksi. Tiedostamaton ohjelmointi ehdottaa, että sinua sattuu sitä enemmän mitä avoimempi ja haavoittuvaisempi olet, joten feminiini varjo torjuu kaikki, jotka haluavat olla lähellä intiimisti, syvässä yhteydessä. Feminiini varjo yrittää rakentaa intiimiä suhdetta kumppaneiden kanssa, jotka ovat emotionaalisesti tavoittamattomissa. Usein emotionaalisesti tavoittamattomat kumppanit luovat tilanteen, jossa tapahtuu edestakaisin liikettä niiden kanssa, jotka ovat valmiita rakastamaan täysin avoimesti ja ehdoitta. Tämä tiedostamaton, itseään ruokkiva ja ylläpitävä ohjelmointi pitää feminiiniä tilassa, jossa se kokee olevansa loukattu, satutettu ja kokemus syvästä kivusta sydämessä polttaa, kun feminiini ei tule kohdatuksi. Tiedostamaton maskuliini kohtaa tiedostamattoman feminiinin ja pitää suojamekanismeja yllä. Tapahtuu vetäytymistä, suojelua, kivun suojelemista, piilossa olemista ja se tuottaa entistä enemmän kipua.

Äärimmäisen tärkeää on antaa ääni kaikille feminiinin varjoille, joissa hyväksikäyttöä on tapahtunut. Kommunikoi rohkeasti, puhu kokemuksistasi, anna niiden eheytyä rakkaudessa. Feminiini sydän täytyy tulla näkyväksi, ilman että se tuntee tulevansa uhatuksi, sen täytyy löytää voima, anteeksiannon voima antaa tiedostamattomalle maskuliinille anteeksi, ilman, että taistelee tuli tulta vastaan aggressiivisesti. Puhdista ulos kehosi myrkyt, ihmissuhteiden myrkyt ja opi olemaan avoin ilman, että sinun tarvitsee olla reaktiivinen tai sulkeutua. Tämä kaikki on askeleita kohti tietoisempaa feminiinisyyttä, tietoisempaa kommunikointia. Luota ja anna anteeksi yhä uudelleen, jotta todellinen kohtaaminen ja eheytyminen voi alkaa kaikista epäreiluuden tunteista huolimatta.

Jos et anna anteeksi, ylläpidät hyväksikäytön kierrettä, ylläpidät varjoja, jotka ovat näytelleet ihmiskunnan näyttämöllä vuosisatoja. Annat voiman varjoille olla elossa. Kun tätä esiintyy, saatamme näytellä kilttiä ja ystävällistä pinnalta, mutta syvällä sisimmässä kuohuaa ja pettymyksen tunteet ovat esteeenä kohti vapaampaa olemisen tilaa. Moni kokee olevansa sisäisessä sotatilassa, etsii oikeutusta tunteille, haluaa päteä, olla tiettyä mieltä ja ei pääse vapauteen. Anna anteeksi, aivan kaikille, anna rakkauden näyttää sinulle tie ulos. Syyllisiä ei tarvitse etsiä, olemme jokainen osa kokonaisuutta, anna anteeksi. Tule ulos uhriuden tietoisuudesta. Nyt on myötätunnon aika, feminiini auttaa maskuliinia eheytymään vielä syvemmässä rakkaudessa kuin koskaan ennen.

On tärkeää olla todella tietoinen lähimmissä ihmissuhteissa, että et ylläpidä myrkyllistä toimintatapaa elämäsi osa-alueilla. Älä ylläpidä mitään kulisseja näennäisen turvallisuuden nimissä tai personaallisten halujen vuoksi, jos haluat läpimurron tuskasta. Kulissit ylläpitävät vanhaa ja viivyttävät kasvuasi henkisellä matkalla, jolla kaikki väistämättä olemme, myönnämme sen tai emme. Egon ja mielen on antauduttava täysin. Kun pääset itsesi kanssa kohtaan, jossa uskallat olla täysin läpinäkyvä, haavoittuva ja sinulla on syvä luottamus elämään, rakkauteen, olet kohdannut varjojasi, voi uudenlaiset suhteet avautua. Suhteet, jotka ovat merkityksellisiä, rakkaudellisia, helppoja, ilman tuskaa ja kipua, ilman karmisten teemojen läpikäymistä. Kohtaamisia täynnä virtaavuutta ja ilmavuutta.

Kun löydät hiljalleen luottamusta avautua suhteessa itseesi ja muihin, feminiini alkaa työskennellä muuntavasti suhteiden dynamiikassa. Aivan kuten maskuliini ylläpitää feminiinille tilaa, jotta feminiinisyys voi kukoistaa, feminiini oppii luottamaan maskuliiniin ja antautumaan intiimille kohtaamiselle nykyhetkessä muuntaen menneisyyden hyväksikäytön kierteen. Avoimuus ja kommunikointi kuljettavat eteenpäin. Ole rehellinen, kertoen syvimmät sydämesi toiveet, antautuen rakkaudelle intiimisti ja syvästi niille keitä todella rakastat, sillä näin muunnat vahvasti ihmisyyden kipuja, joissa ennen et ole tullut kohdatuksi, pettymyksen tunteita, kun sinut on hylätty sekä kokemuksia, joissa et ole tullut tunnustetuksi rakkaudessa.

Kun integroit uutta parisuhdetta, uudenlaista tapaa olla ja kommunikoida, maskuliini on turvasatama feminiinisyydelle ja antaa valtavasti lämpöä feminiinille, tämä voimaannuttaa syvästi tietoista maskuliinia. Tietoinen maskuliini antaa rakkauden virrata, kun feminiini voi luottaa, että maskuliini on valmis yhdistymään monella olemisen tasolla, luottamus ja vapautuminen voi syntyä sekä rakkauden jakaminen aivan uudella tasolla voi syntyä. Maskuliini arvostaa, kuuntelee ja rakastaa feminiiniä ja antaa sen nousta vastavuoroiseen harmoniaan tilaan, tasapainoon sekä voimaan, ilmaisten tahtoaan ja syvimpiä toiveitaan rakkaudesta käsin, pyhä rakkaudellinen suhde voi syntyä. Aina ei ole helppoa, mutta tiedä, että rakkaus on rinnallasi joka hetki, kun kuljet vaikeuksien läpi kohti valoa.

Muista, että et voi kiirehtiä mitään vaiheita joita tällä hetkellä kuljet läpi. Anna itsellesi armoa, aikaa ja rakkautta, vaikka kuinka mieli haluaisi olla jo jossakin muualla. Ole rehellinen itsellesi ja muille missä kohtaa olet ja kuljet, kommunikoiden avoimesti kipusi. Meidän jokaisen velvollisuus on ankkuroida jumalalliset rakkauden värähtelytaajuudet osaksi ihmisyyden kokemusta, alkemisoiden kokonaisuutta ja elää ihmisyyttä korkeammasta tietoisuudesta, sydämestä käsin. Näin sekä yksilöllinen että kollektiivinen tietoisuus voi muuntua, eheytyä ja parantua vuosisatojen varjojen maailmasta kohti valoa.

Feminiinin ja maskuliinin eheytyminen sinussa vapauttavat sinut olemaan valoa sekä puhdasta tietoisuutta ilman polariteettien vaikutukutusta, sillä ne ovat palvelleet tehtävänsä ja on aika astua uuteen olemisen tilaan. Voimme luoda aivan uudenlaisen maailman toisiamme kunnioittaen, sydämestä käsin eläen ja kohdaten jumalallisen jokaisessa.

Joulukuussa alkaa Epic Woman & Lover kurssi, joka tukee ja antaa sinulle valtavasti voimaa sekä tietoisuutta nousta uuteen. Tule mukaan!

https://www.truebeing.fi/events/epic-woman-and-lover