Rakas lapsi

Olen pahoillani rakas lapseni, että isäsi on hylännyt sinut

Olen pahoillani, että isäsi ei kykene olemaan sinulle läsnä. Olen pahoillani, että isäsi on niin kivulias, että ei kykene olemaan rakkautta sinulle. Sydämeni itkee puolestasi. Tunnen tuskasi kuin omani. Olen pahoillani, että isäsi ei näe sinua, kuuntele sinua. Hän ei kykene. Hänellä on niin paljon sisäistä tuskaa, kipua. Isä ei ole valmis kohtaamaan. Olen pahoillani, että et koe olevasi rakastettu isän puolelta.

Olen pahoillani rakas nainen, että mies on lähtenyt. Jättänyt sinut selviämään yksin kaikesta. Olen pahoillani rakas nainen, että mies on niin väkivaltainen, että sinun täytyy suojella itseäsi ja lapsiasi. Sydämeni itkee puolestasi. Tunnen tuskasi kuin omani. Olen pahoillani, että joudut tukahduttamaan tunteet sisällesi. Olen pahoillani, että olet aivan uupunut, väsynyt. Olen pahoillani kaikesta siitä kivusta, mitä olet kohdannut.

Olen pahoillani rakas mies, että koet syyllisyyttä siitä, että et ole kyennyt olemaan läsnä. Olen pahoillani rakas mies, että koet häpeää. Et pysty puhumaan, kohtaamaan, on helpompi lähteä. On helpompi väistää kuin kohdata. Sydämeni itkee puolestasi. Tunnen tuskasi kuin omani. Olen pahoillani, että et ole löytänyt vaihtoehtoja kivun keskellä. Olen pahoillani, että olet joutunut kuolemaan lukuisia kertoja ja et ole päässyt rakkaidesi luokse. Olen pahoillani mies, että nainen on niin väkivaltainen, raivoissaan, että et voi olla hänen rinnallaan. Naisen tuska on niin syvä, että hän ei tiedä mitä tehdä. Olen pahoillani, että vaikka kuinka rakastat, rakkautesi ei saa kaikua.

Seison rakkaudessa, olen rakkaus, en koskaan jätä sinua. Olen vierelläsi niin kauan, että koet itsesi eheäksi. Olen vierelläsi niin kauan kuin sinun täytyy antaa kaikkien kivuliaiden kokemusten tulla ulos. Annan anteeksi. En luovuta, rakkaus kantaa.

Totuus on, että isäsi rakastaa sinua rakas lapsi, vaikka hän ei kykene sitä näyttämään. Totuus on, että rakkaus ei ole koskaan hylännyt sinua. Kokemuksesi ovat kokemuksia erillisyydestä, erillisyyttä rakkaudesta. Ihmisyys on täynnä kokemuksia erillisyydestä. Totuus on, että olet nainen rakastettu joka hetki. Anna rakkauden avata kaikki haavasi ja eheyttää sinut. Annan anteeksi kautta sukupolvien ja aikakausien. Anna rakkauden virrata sydämeesi. Anna kaikkien tunteiden eheytyä. Totuus on mies, että olet rakkaus ja rakastat niin paljon, että et tiedä mitä tehdä. Anna itsesi avautua rakkaudelle niin kuin sydämessäsi tiedät mikä on mahdollista. Älä anna ylpeytesi määrätä, rakkaus näyttää tien.

Annetaan rakkauden eheyttää tämä maailma ja eheytyminen alkaa sinusta. Salli sisäisen lapsesi tulla rakkauteen. Salli feminiinin ja maskuliinin löytää rauha, rakkaus, sisäinen harmonia ja tasapaino. Avaudu rakkaudelle yhä uudelleen ja anna anteeksi. Anna anteeksi aivan kaikki. Kohtele itseäsi niin kuin sinä todella ansaitset tulla kohdelluksi. Pidä itsestäsi huolta. Rakasta. Rakasta. Rakasta. Kiitos kiitos kiitos.