Pitkästä aikaa järjestämme tapahtuman, jonka ytimessä on Ihanan parantava äänihoitomatka, meditaatio ja meditatiivista pranayamaa. Meistä tuntuu aivan mahtavalta kutsua juuri sinut mukaan ihmeelliseen voimaannuttavaan sekä syvästi elävöittävään iltapäivään. 

Miksi kannattaa tulla 24.10 joogakoulu Kehräämölle klo: 14-17.30

Annan sinulle muutaman hyvän syyn lähteä kodin mukavuudesta sunnuntaina ja sinä varmasti sydämestäsi löydät syvän intention myös…

🔥 Emme ole pitkään aikaan (varmaan yli vuosi ainakin) järjestäneet tapahtumaa, jossa syvästi parantava äänihoito olisi pääroolissa! Odotamme tätä todella, sillä nämä tapahtumat ovat ladattu täyteen valoenergiaa sekä aktivointeja. Ryhmälle siinä hetkessä luotu upea kokonaisuus ja siksi sinun täytyy tulla livenä paikanpäälle!

🔥Haluat varmasti kokea miltä tuntuu vapaa oleminen ihmisenä? Tietenkin! Jokaisessa tapahtumassa meidän työskentelyn keskiössä on antaa ihmisille mahdollisuus saada kosketus Todelliseen Itseen. Äänihoito on siihen mahtava mahdollisuus sekä työkalu, sillä se ohittaa tietoisen mielen sinun rentoutuessa ja avaudut luonnostaan vastaanottamaan hienovaraisempaa, kevyempää, vapaampaa, hengittävämpää olemustasi. Luonnollista, todellista itseäsi ilman paineita ja tukoksia. Rakas ystävä, sinun ei tarvitse kärsiä enää, seuraa sydäntäsi ja tule mukaan.

🔥 Meidän sydämiemme palo, on auttaa jokaista kanssakulkijaa vapautumaan sekä päästämään irti siitä, mikä ei ole sinua, jotta valosi voi kirkkaasti loistaa. Kerro meille, mikä on sinun sydämesi palo? Mikä saa sinut syttymään? Mitä kohden sinä haluat elämässäsi kulkea? Salli meidän kantaa unelmaasi sydämessämme ja jaetaan yhdessä tapahtumassa toisillemme unelmiamme. Tunnetko mikä voima tässä on!! WAU….

❤️ Auta meitä toteuttamaan meidän sydämien unelma tulemalla mukaan tähän huippu ihanaan iltapäivään!! Kutsu myös ystävä mukaan, vielä on tilaa, sillä aivan juuri tämän tapahtuman laitoimme esille.

🤗 Nähdään pian ja iloitaan elämästä yhdessä

Tampereella Joogakoulu Kehräämöllä 24.10. klo 14.00 – 17.30
Hinta 50 euroa

Rakkain terveisin,
Katri ja Mika 

Varaa paikkasi sähköpostilla : asok.soundhealing@gmail.com 

Kehräämö sijaitsee Finlaysoninkuja 9. Voit lukea saapumisohjeet täältä https://www.kehraamo.fi/yhteystiedot/