Voit tilata tämän päivän ryhmällesi valitsemassasi tilassa tai voimme järjestää tilat.

Tapahtuman ytimessä on Ihanan parantava äänihoitomatka, meditaatio ja meditatiivista pranayamaa. Meistä tuntuu aivan mahtavalta kutsua juuri sinut mukaan ihmeelliseen voimaannuttavaan sekä syvästi elävöittävään iltapäivään. 

Annamme sinulle muutaman hyvän syyn lähteä kodin mukavuudesta sunnuntaina ja sinä varmasti sydämestäsi löydät syvän intention myös…

🔥 Odotamme äänihoitotapahtumia innoissamme, sillä nämä kohtaamiset ovat ladattu täyteen valoenergiaa sekä aktivointeja. Meistä nämä kohtaamiset tuntuvat juhlalta sieluperheen kanssa. Jokaisella kerralla, on juuri täydellinen kokoonpano sekä ryhmälle siinä hetkessä luotu upea kokonaisuus ja siksi sinun täytyy tulla livenä paikanpäälle!

🔥 Haluat varmasti kokea miltä tuntuu vapaa oleminen ihmisenä? Tietenkin! Jokaisessa tapahtumassa meidän työskentelyn keskiössä on antaa ihmisille mahdollisuus saada kosketus Todelliseen Itseen. Äänihoito on siihen mahtava mahdollisuus sekä työkalu, sillä se ohittaa tietoisen mielen sinun rentoutuessa ja avaudut luonnostaan vastaanottamaan hienovaraisempaa, kevyempää, vapaampaa, hengittävämpää olemustasi. Luonnollista, todellista itseäsi ilman paineita ja tukoksia. Rakas ystävä, sinun ei tarvitse kärsiä enää, seuraa sydäntäsi ja tule mukaan.

🔥 Meidän sydämiemme palo, on auttaa jokaista kanssakulkijaa vapautumaan sekä päästämään irti siitä, mikä ei ole sinua, jotta valosi voi kirkkaasti loistaa. Kerro meille, mikä on sinun sydämesi palo? Mikä saa sinut syttymään? Mitä kohden sinä haluat elämässäsi kulkea? Salli meidän kantaa unelmaasi sydämessämme ja jaetaan yhdessä tapahtumassa toisillemme unelmiamme. Tunnetko mikä voima tässä on!! WAU….

❤️ Auta meitä toteuttamaan meidän sydämien unelma tulemalla mukaan tähän huippu ihanaan iltapäivään!! Kutsu myös ystävä mukaan.

🤗 Nähdään pian ja iloitaan elämästä yhdessä

Rakkain terveisin,
Katri ja Mika 

Kysy lisää : asok.soundhealing@gmail.com 

Voimme halutessasi vuokrata Tampereelta joogakoulu Kehräämöä. Kehräämö sijaitsee Finlaysoninkuja 9. Voit lukea saapumisohjeet täältä https://www.kehraamo.fi/yhteystiedot/

Katrin ja Mikan työskentelystä:

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua kokemuksesi maailmasta. Tällöin sinulle avautuu elämänenergiaa yhä enemmän. Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin itsesi luokse.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen? 

Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille? 

​Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista. Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi ja näistä kokemuksista kumpuaa sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä. 

​Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan valheellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen. 

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta. Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen. Sinun kokemuksellisuus on meille erityisen tärkeää, koska maailma on jo täynnä innellektuaalisia malleja. 

​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Tyhjennä kanssamme persoonan rakenteet ja luo uusi elämä, lähellä sydäntäsi, rakkautta. 

​Voit tutustua palveluihimme tässä valikossa, mutta ole yhteydessä, sillä räätälöimme jokaiselle yksilölle sekä ryhmälle juuri sinun kokonaisuuttasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen

  • Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.
  • Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee.
  • Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle äänihoidoille. Äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.
  • Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.
  • Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.
  • Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on ehdottomasti paikkansa kehon vapauttamisessa.
  • Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.