Sydämellisesti tervetuloa parantavaan ja voimaannuttavaan Elonliekki  -päivään Katrin ja Mikan rakkaudellisessa ohjauksessa.

Ihana mini-retriitti, mikä on täynnä elämääsi syvästi ja kauniisti muuntavaa, parantavaa ja koskettavaa työskentelyä.

Aikataulu:

Lauantaina 4.11 klo: 8-20

Sunnuntaina 5.11 jooga, meditaatio sekä aamupala, klo: 8-12.

Voit osallistua yhteen tai molempiin päiviin.

❤❤❤

.

Kaiken parantumisen ytimessä on kosmisen elonliekin eli elämänliekin virtaaminen vapaasti fyysisessä kehossamme elävöittäen olemuksemme säteilemään iloa, valoa, rauhaa, onnea ja elämänriemua.

Tule sytyttämään elonliekkisi kanssamme Porvooseen!

Olemme pitäneet Kirsin ja Hannun luona muutaman upean retriittipäivän, sillä heidän kotinsa toimii mahtavasti pienryhmätyöskentelyyn. Kirsin Ataljeessa on huikea akustiikka ja olimme aivan ihmeissämme miten kauniisti soittimet siellä soivat. Osallistujat ovat olleet erittäin kiitollisia päivän antiin, oikeastaan todella positiivisesti yllättyneitä miten upeaa työskentely kanssamme on.

.

Kirsin ja Hannun koti on todella ravitsevassa miljöössä. Metsäpolut heidät ympärillään ovat myös erittäin kauniita. Tule kokemaan puhdistavaa&parantavaa työskentelyä. Luvassa runsaasti rakkaudellista iloa, lämpöä, yhdessäoloa ja erittäin hyvää ruokaa. Sisäiseen rauhaan mahdollistava päivä yhdessä ihanien ihmisten kanssa.

Sytytä Elonliekkisi roihumaan ja nauti elämästä!

.

Päivän ohjelma:

klo 8-10 Lempeän avaava jooga sekä päivään valmistava meditaatio.

klo 10.00 Aamupala ja tauko.

klo 11-12 Yhteinen piirihetki, jossa avaamme sydämen unelmia ja intentioita. Avaudumme sille, mikä kaipaa parannusta/hoitoa sinussa. Syvennämme päivän huikeaa energiaa sekä tunnelmia.

klo 12-13.30 Breathe&Release – Vapauttava Hengitys

klo 14.00 Kasvislounas ja jonka jälkeen pieni metsäkävely

klo 16.00 Parantava äänihoitomatka sekä meditaatio 

n. klo 18.00 alkaen sekasauna uikkareilla ja illallinen.

n. klo 20.00 kotia kohden ❤

Retriittipäivän hinta on 222€ sisältäen ruuan, ohjelman ja saunan.

Täysi ylläpito siis erittäin huokeaan hintaan.

Tällä kertaa yleisön pyynnöstä avaamme mahdollisuuden sunnuntaina osallistua joogaan, meditaatioon sekä aamupalalle kanssamme klo: 8-12. Sunnuntai aamu upeasti integroi lauantain työskentelyä ja antaa runsaasti virtaa tulevaan viikkoon. Sunnuntain hinta on 50€.

Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia. Laita heti viestiä, kun tiedät, että tämä päivä on sinulle.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

katri.truebeing@gmail.com

Huom! Talossa elää kaksi suloista koiraa ja yksi kissa, jotka eivät tietenkään osallistu retriittiin, mutta eläinpölyä siis talossa on.

Mitä tarvitsen päivän aikana?

  • Ota mukaan oma joogamattosi tms. mukava makuualusta, oma peitto/shaali, villasukat, oma tyyny sekä vesipullo. Laita päälle rennot vaatteet. 
  • Tule ajoissa paikan päälle, niin pääsemme aloittamaan ajallaan.
  • Nautimme yhdessä herkullisen, aamiaisen, kasvislounaan ja illallisen. Mainitse mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisdiettisi ilmoittautumisesi yhteydessä, kiitos!
  • Osoite Staffaksentie 18, 06200 Porvoo. Kirsin ja Hannun koti. 

En oikeastaan odottanut mitään normia kummempaa ja lahjan äärellä nyt olen.

Kaksi yötä olen jo nukkunut todella hyvin retriitin jälkeen. Yhä kehoani ympäröi ja kehoni täyttää väreily, joka tuntuu todella ravitsevalta. Olen täysi, itseni kokoinen itsessäni ja se on hieno fiilis. Ihan kuin ajattelisin vähemmän ja kokisin enemmän. En oikeastaan odottanut mitään normia kummempaa ja lahjan äärellä nyt olen. Kiitos.
Yhden osallistujan kokemus

Olette niin täynnä rakkautta ja valoa

Hei Katri ja Mika, rakkaudellinen kiitos upeasta retriitistä ❤️ Vähän aikaa menee eilisiä kokemuksia sulatellessa ja prosessoidessa. Olette niin täynnä rakkautta ja valoa.
Osallistujan kokemuksia

Olen todella kiitollinen, että osallistuin

Todella syvä ja hyvä kokemus, joka antaa eväitä ja hyvinvointia, suosittelen lämpimästi!
Roni

Heräsikö kysymyksiä? Laita vain viestiä meille, niin jutellaan lisää.