Syvärentouttava äänihoito on uskomattoman eheyttävä parantava keidas, jonka äärelle haluat tulla yhä uudelleen!

”Katrin ja Mikan äänihoidot ovat aivan uskomattomia! Sinun on koettava itse, sillä sanat eivät riitä kuvaamaan sitä moninaisten kauniiden sielullisten kokemusten määrää minkä heidän äänihoidot mahdollistavat. Jokainen kerta on täysin erilainen ja saan aina kaiken sen ja enemmän mitä tarvitsen. Olen joka kerta yllättynyt miten upeita värähtelyitä heidän soittimet heidän taitavan intuitiivisen kuuntelun myötä tilaan synnyttävät. Olen vuosien varrella saanut niin paljon Katrin ja Mikan äänihoidoista itselleni kokonaisvaltaista hyvinvointia, että voin heitä lämpimästi suositella aivan kaikille”.

-Tarja-

syvärentouttava äänihoito

Tämän päivän maailmassa on jo tunnettua, että kaikki on värähtelyä. Ja että kaikki ympärillämme olevat äänet myös värähdyttelevät meitä. Onhan ihminen noin 75% nestettä, joten on selvää että värähtely saattaa meidät sisäiseen liikkeeseen. Mutta minkälainen värähtely on tervehdyttävää?

Syvärentouttavassa äänihoidossa käyttämiemme eri luonnonmateriaaleista valmistettujen soitinten värähtely vaikuttaa positiivisesti ihmisen tietoisuuteen sekä fyysiseen olemukseen. Mitattavissa olevia muutoksia on muun muassa aivojen värähtelytaajuuden muuntuminen alfa ja theta tasoille, jotka ovat päivätietoisuuden ja nukahtamisen välimaastoja, missä myös meditaatioon laskeutuneen ihmisen aivot värähtelevät.

Mielenkiintoista on miksi juuri tietynlaiset soittimet johdattavat suurimman osan ihmisistä miellyttävään syvärentoutumisen tilaan missä todellinen uusiutuminen ja eheytyminen tapahtuu. Käyttämämme soittimet johdattavat ihmisiä usein kokemaan menneitä kulttuureja sekä unenomaisia näkyjä paikoista ja tapahtumista. Toiset taas kokevat paljon erilaisia värejä sekä energeettisiä virtauksia kehossaan. Olemme saaneet myös kuulla, että pulssi on saattanut stressaantuneeilla ihmisillä laskea pysyvästi terveellisemmälle tasolle. Unitasojaan mittaavat ihmiset ovat kertoneet syvän unen lisääntyneen merkittävästi äänihoitomme jälkeen. 

Mutta kokemukset ovat aina yksilöllisiä ja vaihtelevat jokaisessa syvärentouttavassa äänihoidossa. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että olisi aiemmin saanut samanlaisen äänihoitokokemuksen kanssamme. Alati uusiutuva ilon lähde tuntuu tämä syvärentouttavan äänihoidon maailma olevan, mutta on tietysti muistettava, että hyvä äänihoito edellyttää luojiltaan herkkyyttä ja taitoa, jotta korkealaatuisten soittimien avulla voi ihmeitä tapahtua.

Kanssamme saat nauttia syvärentouttavasta äänihoidosta, jossa yhdistämme intuitiivisesti eri soittimia: upeita gongeja, rumpuja, huiluja sekä monia tietoisuuttasi avaavia kristallisoittimia (maljoja, harppu, pyramideja). Käytämme myös omaa ääntämme hoitotilanteissa.

Nämä erittäin puhdistavat ja korkeavärähteiset syvärentouttavat äänihoidot ovat upea sisäisten matkojen keidas sinulle.

Voit varata itsellesi yksilölliseen hoitoon ajan. Yksilöhoidoissa käymme keskustellen läpi elämäntilannettasi sekä annamme mahdollisuuden sisäisille oivalluksille. Virratamme parantavaa energiaa koko yhteisen tapaamisen ajan. Tarvittaessa käymme kehoa lävitse myös energiahoidolla, käsiemme kautta, jotta fyysinen keho rentoutuu yhä syvemmin.

Voit tilata ystävillesi/työporukalle/ryhmälle äänihoitotilaisuuden. Näissä tapahtumissa usein yhdistämme äänihoitoon myös puhdistavaa hengitystyöslentelyä, kehon lempeää liikettä sekä meditaatiota.

Voit tulla myös ystäväsi kanssa yhteishoitoon tai perheenjäsenen kanssa. Perheille tarjoamme myös mahdollisuutta tulla purkamaan perheen sisäisiä konflikteja sekä roolimalleja.

Voit tilata äänihoidon itsellesi tai ryhmälle valitsemassasi tilassa tai voimme järjestää tilat.

Mitä on syvärentouttava äänihoito?

Kvanttifysiikan mukaan kaikki on värähtelyä. Jokaisella osalla on oma ominaisvärähtelynsä, joka on osa maailmankaikkeuden kokonaisvärähtelyä. Näin myös jokainen ihminen värähtelee omalla taajuudellaan. Sanan persoona, juuret ovat latinan termissä “personare” eli soida läpi. Yksilöllinen minä pyrkii värähtelemään mahdollisimman puhtaasti läpi tämän fyysisen kehomme ja ilmentämään itseään muille esim. puheen ja liikkeen avulla eli näin värähtelemään omaa säveltään.

Optimitilanteessa ihmisen sävel soi puhtaasti elämän eri tilanteissa sekä ikävaiheissa ja ihminen kokee elävänsä onnellisena flow-tilassa luoden omannäköistä elämäänsä auttaen näin myös muita tekemään samoin. Sillä uusi paradigma on, että yhden ihmisen ilmentämä onnellisuus johdattaa myös muut valitsemaan vahvemmin oman onnensa eli tekemään elämässään ne hänelle oikeat valinnat, joita sydämen toiveet tarvitsevat toteutuakseen.

Suurimpina haasteina eli säröä sointuumme aiheuttavina tekijöinä meillä on esim. mahdolliset traumaattiset elämänkokemukset, epäterveet ajatusrakennelmat ja uskomukset, jotka ainakin välillisesti kummittelevat mielen alitajuisten kerrosten lisäksi myös kehossa, limbisessä järjestelmässä sekä hermostossa. 

Harmillisen tuttu on myös pitkäaikainen stressi, jonka syynä voi olla eri elämän osa-alueiden paineistuminen sekä aistiärsykkeiden liiallinen vastaanottaminen nykyajan hektisessä elämän virrassa. Tällaiset tekijät synnyttävät helposti kroonistuvan “flight or fight” tilan ihmisen sisäisyyteen, mikä voi vaikuttaa vielä useita vuosia senkin jälkeen, kun stressitekijät ovat elämästä jo poistuneet tai saatu hallintaan. 

Tällaisten usein tiedostamattomien tekijöiden vaikutuksesta moni meistä uupuu ja elämästä, etenkin työelämästä, voi tulla selviytymistä ja sinnittelyä vähin voimavaroin, eikä onnellisuutta uskalleta edes toivoa pysyväksi olotilaksi!

Syvärentoutuminen äänihoitomatkan avulla on suuri lahja tällaiselle keho-mieli kokonaisuudelle, mutta sitä se on jokaiselle osallistujalleen oli yksilöllinen lähtökohta sitten mikä tahansa. Ja sehän äänihoidoissamme onkin niin upeaa, kun se toimii kaikille! Kun ihmisyyden eri kerrokset meissä värähdytellään äänien ja hengityksen avulla auki ja puhtaaksi, on kuin padot aukenisivat ja sisäinen rauha sekä tyyneys ilmenevät jälleen voimaannuttamaan oloa. Ja näiden äänihoitomatkojen jälkeen ihmiset ovat kertoneet nukkuneensa todella hyvin ja virkistyneensä aivan uudella tavalla. Tätä tukevat myös erilaiset mittalaitteet, joita asiakkaillamme on ollut käytössään omien unirytmiensä tarkkailussa.

Äänihoitomatkallamme saat kokea useiden erilaisten kristallisten, metallisten sekä puisten soittimien kautta synnyttämiämme akustisia värähtelyjä, joilla on oma syvärentouttava ja harmonisoiva vaikutuksensa niin ihmisen fyysiseen kehoon kuin mieleen ja sieluunkin. Toisinaan myös omat äänemme avautuvat instrumenteiksi luomaan rentouttavaa kokonaisvärähtelyä. 

Tämä uskomattoman vaikuttava äänien sinfoninen kudelma on joka kerta uudenlainen niin luomus kuin kokemus, sillä jokainen hetki ja ryhmä kutsuvat meitä luomaan yksilöllisesti optimaalisen äänimaailman ja intensiteetin. 

Koska ihminen koostuu pääosin nesteestä, on fysiologisesti ymmärrettävää, että solutasoa myöten tulemme vaikutetuiksi näiden soitinten värähtelyiden kautta. Tutkimuksissa onkin todettu, että jo 20 minuuttia kestävä kristalliäänimalja- tai gongihoito vaikuttavat hämmästyttävän elävöittävästi esim. ihmisen veren koostumukseen ja soluaineenvaihduntaan. Mitattavissa on myös se, kuinka äänihoitomatkalla ihmisen aivojen tila sangen nopeasti muuntuu aktiivisesta päivätietoisuudesta syvemmille Beta- ja Theta-tasoille, jotka vastaavat ikään kuin kokeneen meditoijan laskeutumista aktiivisen mielen tasolta syvästi harmonisoivaan sisäiseen rauhaan.   

Toiset ihmiset aistivat vahvasti eri soitinten värähtelyt tietyissä kohdin kehoaan. Toiset kertovat matkanneensa eri kulttuureissa useissa eri aikakausissa sekä kokeneet ihmeellisiä värejä ja elämyksiä, joita on vaikea jälkeenpäin sanoin selittää. Kaikille on kuitenkin ollut yhteistä se, että he kokevat äänihoitomatkan vaikutukset erittäin positiivisiksi. Useat ovat kertoneet äänihoidoissamme käymisen pysyvästi parantaneen heidän elämänlaatuaan. 

Äänihoito vastaanotetaan perinteisesti jooga/jumppamatolla maaten, peitto päällä ja lisäksi voi laittaa tyynyjä tarpeen mukaan kehoa tukemaan. Äänihoito sopii yleensä ihan kaikille, mutta sydämentahdistimet sekä insuliinipumput saattavat reagoida äänivärähtelyihin ei toivotulla tavalla. Yliherkkyys kuulon alueella saattaa myös nousta esteeksi osallistumiselle. 

🔥 Haluat varmasti kokea miltä tuntuu vapaa oleminen ihmisenä? Jokaisessa tapahtumassa meidän työskentelyn keskiössä on antaa ihmisille mahdollisuus saada kosketus Todelliseen Itseen. Äänihoito on siihen mahtava mahdollisuus sekä työkalu, sillä se ohittaa tietoisen mielen sinun rentoutuessa ja avaudut luonnostaan vastaanottamaan hienovaraisempaa, kevyempää, vapaampaa, hengittävämpää olemustasi. Luonnollista, todellista itseäsi ilman paineita ja tukoksia.

🔥 Meidän sydämiemme palo, on auttaa jokaista kanssakulkijaa vapautumaan sekä päästämään irti siitä, mikä ei ole sinua, jotta valosi voi kirkkaasti loistaa. Kerro meille, mikä on sinun sydämesi palo? Mikä saa sinut syttymään? Mitä kohden sinä haluat elämässäsi kulkea? Salli meidän kantaa unelmaasi sydämessämme ja jaetaan yhdessä tapahtumassa toisillemme unelmiamme.

❤️ Iloisiin kohtaamisiin ❤️

Ole meihin yhteydessä: elonliekkiakatemia@gmail.com

Rakkain terveisin,
Katri ja Mika 

Katrin ja Mikan työskentelystä

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua kokemuksesi maailmasta. Tällöin sinulle avautuu elämänenergiaa yhä enemmän. Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin itsesi luokse.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen? 

Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille? 

​Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista. Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi ja näistä kokemuksista kumpuaa sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.

 

​Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan valheellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen. 

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta. Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen. Sinun kokemuksellisuus on meille erityisen tärkeää, koska maailma on jo täynnä innellektuaalisia malleja. 

​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Tyhjennä kanssamme persoonan rakenteet ja luo uusi elämä, lähellä sydäntäsi, rakkautta. 

Räätälöimme jokaiselle yksilölle sekä ryhmälle juuri sinun kokonaisuuttasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen

  • Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.
  • Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee.
  • Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle ja syvärentouttavalle äänihoidolle. Syvärentouttavia äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.
  • Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.
  • Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.
  • Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on ehdottomasti paikkansa kehon vapauttamisessa.
  • Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.