TRANSFORMAATIO – ONLINE-RETRIITTI ON HUIKEA PORTAALI!

NÄIN AVAUDUT UUDELLE VERSIOLLE ITSESTÄSI.

UUDELLEENSYNTYMINEN – MUUTOS – PUHDISTUMINEN – LINJAUTUMINEN TODELLISEN ITSESI KANSSA.

🔥 Kaipaatko muutosta, mutta et ole uskaltanut hypätä sen pyörteeseen, koska… 🔥

Elämä tarjoaa meille hetkiä, jolloin voisimme todella antautua muutoksen portille ja ikäänkuin luoda nahkamme uudelleen, mutta meiltä saattaa puuttua rohkeutta, pelkäämme, tai haluamme pysyä mukavuusalueellamme. Jälleen kerran itseasiassa emme käytä upeita porttimahdollisuuksia…

Aina kun pelaamme pientä peliä, ja jos emme seuraa totuuttamme, intuitiotamme, sydämen ja sielun ohjausta, luomme kipua sekä kärsimystä itsellemme.

Painamme alas Todellista kutsuamme kohti vapaata olemista sielullisesti. Jokainen haluaa elää syvässä yhteydessä omaan sydämeen ja olla vapaa!! Tämä on totuus, mitä et voi kiertää vaikka kuinka olet yrittänyt…  

Yhteydessä eläminen on loputon kultakaivos, mistä riittää elämän energiaa yltäkylläisesti. Voit elää syvässä rauhassa itsesi kanssa, elämäsi kukoistaa sisältä ulospäin. Pystyt kohtaamaan haastavia tilanteita eri elämänosa-alueilla vakaammin. Ymmärrät itseäsi sekä toisia laajemmasta näkökulmasta ja näin tulee tilaa reaktiivisuuden sekä itse tilanteiden väliin. Tämä on uskomaton voimavarasi ihmisenä.

Tulet tuntemaan syvän kotiinpaluun tunteen sydämessäsi. Transformaatio (muutos) on kuin kaikki olisi muuttunut, mutta lopulta mikään ei muutu, koska Todellinen Itse on muuttumaton. Voit levätä tässä totuudessa kanssani pääsiäisen aikana, ja antaa sen aaltojen puhdistaa vanhoja aikajanoja, joissa olet ollut vanha versio itsestäsi…  Avautua sille, jonka sydämessäsi tiedät olevan totta, mutta ei vielä ole täysin uskaltanut, tai…

Onko sinulla aikaa enää odottaa tätä muutosta?

Vieläkö haluat luoda itsellesi rajoitteita? Jos sinulla on esimerkiksi kohtaamattomia pelkoja sisäisyydessäsi, niin luot rajoitteita elämässäsi ja et pysty elämään täydessä potentiassasi.

Kun tiedostat, että sinun on aika muuttua, niin kykenet sanomaan EI sille mikä sinua rajoittaa. Olet oppinut sen tuomat näkökulmat ja laajentumaan uuteen versioon itsestäsi.

Yksinkertaista, mutta verhottu mielen monimutkaisuudella.

Tulen ohjaamaan sinua yksinkertaisen kauniisti kohti muutosta, täysin turvassa sekä sinua kuunnellen. Opastan sinua lempeästi, jämäkästi ja rakastavasti mielesi verhojen läpi ottamalla huomioon alaspainetut tunteet kehossa tai uskomukset joita olet oppinut…

Nyt sinun edessäsi on retriitti mahdollisuus, muutoksen mahdollisuus, vahvan lempeä vortex – energia. Voit käydä retriitin sisällön läpi omassa tahdissasi kotisi mukavuudesta käsin.

Mieli ei voi tietää, mutta sydän ohjaa kuuntelemaan hiljaisuudesta käsin. Hiljaisuus on lempeästi muutokseen kutsuva voima. Yhdessä kokoontuminen henkisen kasvun äärelle luo huikean Vortex-energian eli voiman, pyörteen ja synkronian, mikä magneetin omaisesti vetää sinua puoleensa.

Ota hyppy kanssani OLLAKSESI ihminen mielen identifikaation ja menneisyytesi toisella puolen pääsiäisen portaali online retriitillä.

🔥 ONLINE-RETRIITTI ON NAUHOITETTU PYHÄLLÄ MAALLA FRANSISKUS ASSISILAISEN JALANJÄLJILTÄ ITALIASTA. 🔥

Saat virittäytyä ja kokea Italian luonnon, vahvan tuli energian sekä pääsiäisen pyhän valon pyhiinvaellusreitillä sijaitsevasta joogaretriittikeskuksesta, josta käsin olen luonut sinulle upean muutoksen portin ilman, että sinun tarvitsee matkustaa paikan päälle! Aivan mahtava mahdollisuus…

pääsiäisen portaali
Huikeat maisemat!!

Mikä olisikaan upeampi paikka virittäytyä Todelliseen Olemukseesi ja ytimeesi kuin kristillisen mystikon pyhä maa täynnä pyhää tulienergiaa omasta kodin mukavuudesta käsin. Salli itsesi kulkea sydämesi hiljaisuuteen vahvassa pyhässä portaali-energiassa. 

🔥 Kutsun sinua muutokseen, mikä kykenee vaikuttamaan koko elämääsi, jos sitoudut ja sallit sen tapahtua. 🔥

Online-retriitti sisältää:

Tie transformaatioon:

🧘‍♂️ Aamujooga, Pranayama ja ohjattu meditaatio. Tavoitteena puhdistaa fyysistä kehoa syvällä, parantavalla liikkeellä ja kutsua kehoa muutokseen kuuntelemalla sekä avautumalla elämänvoimalle myös hengityksen avulla. Mieli rentoutuu, fyysinen keho saa hoitoa ja tunnekeho tulee kuulluksi. Meditaation luon aina hetkessä kuuntelemalla ryhmän yksilöiden tarpeita.

🔥 Iltapäivän kokoontuminen. Hetki vahvalle transformatiiviselle (muuntavalle), hoitavalle keskustelulle ja energiatyöskentelylle. Muutokset ovat usein hienovaraisia energeettisiä muutoksia (shift) sisäisyydessämme orgaanisempaan olemiseen. Meditaatiota, jolloin kuljemme kokemuksellisesti mielen tuolle puolen. 

🔥 Iltaisin Breathe&Release- vapauttava hengitysmatka. Sisäinen matka rentouttamaan kehon jännitteitä, vapauttamaan tukahdutettuja tunteita ja mielen otetta. Hetki syvien oivallusten ja muutoksen kannalta.

easter portal
Kuva joogasalista Casa Kashista, joogasalissa ei ole läsnä ketään muita kuin Katri. Nettiyhteys on loistava ja retriittikeskus on vain minun käytössäni. Olen vierailemassa paikassa ja tunnustelemassa, olisiko tänne hyvä tuoda jatkossa ryhmä.

Katri:

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa.

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani.

Katri: ”Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoito instrumenttien lisäksi) ja puheellani. Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutos valmentaja.

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.

Tiedät sydämessäsi, jos tämä portaali online-retriitti kutsuu sinua.

Sinun tarvitsee vain ottaa oma joogamattosi esille omassa valitsemassasi tilassa, avata lähetys ja yhdistyä kanssani huikealle sisäiselle matkalle. Antaa minun johdattaa sinut pyhään valoportaaliin kauniissa aallossa. Ikuisuus hoitaa loput.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja käyttää upea tarjous itsellesi tai ystävän kanssa:

Sijoituksesi on 222€. 

🔥 Kutsu myös ystäväsi mukaan ja saatte retriitin yhteishintaan 333€ 🔥

Casa Kashi joogaretriitti keskus, mistä lähetys tapahtuu. Sijaitsee pyhiinvaellusreitin Compostella varrella Umbrian maakunnassa maaseudulla.