Lämpimästi tervetuloa tutustumaan yhteistyöhöni Mika Kunnasvaaran kanssa. Henkilökohtainen kokemus on tietenkin paras tapa tutustua meihin.

Tutustu meihin

Meille on tärkeää, että sinä koet tulevasi kohdatuksi, nähdyksi sekä rakastetuksi kanssamme. Loppujen lopuksi sinä olet itsesi vapauttaja. Sinä olet vastaus kysymyksiisi. Kaikki se, mikä sinussa kokee olevansa erillinen rakkaudesta, tulee kohdatuksi sekä voi vapautua. Tällöin sinulle avautuu elämänenergiaa yhä enemmän. Elämänliekkisi syttyy uudelleen roihuamaan ja löydät tien kotiin Itsesi luokse.

Oletko koskaan halunnut tutkia kuka sinä olet kaiken opitun, uskomuksien, tunteiden sekä mielesi tuolla puolen?

Haluatko laajentua tietoisuudessasi kokemaan vapautesi sekä kokea Todellisen Itsen virtauksen ihmisenä olemisen osa-alueille?​

Jokainen kysymys johdattaa sinua sisäisen viisauden äärelle sekä laajentaa perspektiiviä, mutta myös kuljettaa psyykkeen pimeisiin nurkkiin, jotka odottavat parantumista sekä näkyväksi tulemista.

Jokainen kokemus elämässäsi, olkoon se kuinka kivulias hyvänsä, haluaa tulla rakastetuksi. Ja näistä kokemuksista kumpuaa esiin sisäinen viisautesi sekä vapautesi ihmisenä.​ Autamme sinua rohkeasti kohtaamaan epätodellisen minän, persoonan, mielen sekä tunteiden joskus kaaottiselta tuntuvan viidakon ja kuljettamaan sinua kirkkaaseen tietoisuuden ja näkemisen tilaan, missä luonnostaan parantuminen tapahtuu, sisäinen puhdistuminen sekä lopulta vapautuminen.

​Jokaisen luonnollinen olemisen tila on loistaa valoa ja rakkautta.Meidän sydämien palo on auttaa ihmisiä syntymään Todelliseksi Itseksi, kaikkien oletettujen ihmismielen rajoituksien tuolla puolen, missä alkemia sekä todelliset ihmeet tapahtuvat. Prosessi kanssamme kunnioittaa aina sinun lähtökohtiasi, autenttisesti sydämestä käsin sinulle läsnäollen.

Tahdomme johdattaa sinut oivalluksiin omakohtaisten kokemusten kautta ilman monimutkaisia teorioita ja intellektuaalisia malleja, joita nykymaailma on tulvillaan.​Ota askel kohti voimaantumista, todellista parantumista, vapautta, iloa sekä elämänliekin roihuavaa paloa. Autamme sinua jokaisella tietoisuuden heräämisen askeleella. Vapaudu kanssamme persoonan kahlehtivista rakenteista ja luo itsellesi uusi elämä sydämen viisaudesta, rakkaudesta käsin.​

Käytämme erilaisia työkaluja mielen puhdistamiseen, kehon parantamiseen sekä tietoisuuden avautumiseen.

Tietoisuusvalmennus on kaiken työskentelyn ytimessä, sillä ilman Itsen oivaltamista ei todellista parantumista tai muutosta elämässä tapahdu.

Ohjaamme orgaaniseen meditaatioon, emme niinkään opeta tekniikoita, vaikka myös toki niitä työkaluja käytämme erityisesti hiljaisuuden retriiteillä. Ennenkaikkea ohjaamme sinua kokemaan luonnollisen meditaation, joka on jo sinussa, joka jo ilmenee. Kuljetamme sinua syvälle sisäisyyteen, parantavalle sekä tietoisuutta avaavalle äänihoidoille.

Äänihoitoja on hyvin vaikea pukea sanoiksi, näin kuvaavat myös ihmiset, jotka niissä ovat säännöllisesti käyneet. Sitä vain ei pysty kuvaamaan rajallisten sanojen maailmassa, mitä ihmeitä ihmiset näissä kokevat. Huikeita parantumisia sekä pysyviä muutoksia elämässä. Äänihoidot luomme puhtaasti hetkessä intuitiivisesti ryhmää ja yksilöitä kuunnellen.

Retriiteillä pääset kokemaan joogaa kanssamme. Joogatuntimme ovat myös intuitiivisesti luotuja, kehoa lempeästi avaavia sekä sopivasti haastavia.

Breathe&Release on myös osana tapahtumiamme ryhmille, mutta toki voit tilata meiltä yksityisen hengityssession. Ne ovat olleet aivan huikeita! Näissä hengityssessioissa pääset vapauttamaan syvältä alitajunnasta sekä fyysisestä kehosta erilaisia jännitteitä sekä sinua paikallaan pitävistä tukoksista. Laitetaan todellakin elämänenergia virtaamaan jokaiseen soluun hengittämällä. Ehdottomasti syväpuhdistava sekä mahdollistaa irtipäästämiseen olemisen tasoilta, mihin on päivätietoisuudessa usein vaikea päästä tietoiseksi.

Energiahoidot ovat myös osa työskentelyämme ja niillä on paikkansa kehon vapauttamisessa.

Teemme yhdessä sekä yksilöinä parantavia valmennuksia, energiahoitoja sekä äänihoitoja. Voit valita mikä sinua kutsuu sydämestäsi käsin. Yhdessä kohtaamiset tai sitten jommankumman kanssa työskentely.

Lue meistä lisää täältä: Katri https://www.truebeing.fi/katri/