Breathe&Release vapauttavahengitys- ja äänihoito

Breathe&Release vapauttavahengitys- ja äänihoito

Tampere 

28.10

klo: 14 – 16.30

BREATHING & HEALING & AWAKENING

Breathe&Release vapauttavahengitys- ja äänihoito illassa yhdistämme parantavan vapauttavan Breathe&Release hengityksen ja syvärentouttavan äänihoidon.

Ilta tulee olemaan maaginen, korkeavärähteinen ja täynnä rakkaudellisia ihmeitä. 

Tule kokemaan miten paljon muutoksia voi tapahtua lyhyessä ajassa kanssamme!

Vapautuminen on kaunis prosessi – Voit parantaa vain sen, minkä näet ja suostut tuntemaan. 

Breathe&Release vapauttava hengitysharjoitus on aivan huikea työkalu, jonka avulla voit sallia itsesi tuntea sen, mitä et ole tuntenut, ja antaa kehon vapautua jännitteistä hengitys hengitykseltä. Kehosi luontaisesti pyrkii tasapainoon ja terveyteen. 

Joka kerta kun sitoudut hengittämään itseäsi vapaaksi menneisyydestä, voit kokea yhä syvempää rentoutumista fyysisessä kehossasi, kun tunnekehosi alaspainetut tunteet saavat mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi. 

Mikä tahansa onkaan juuri sinun sielullinen kohtasi elämänpolulla, työskentely kanssamme auttaa sinua yhä kirkkaammin syntymään hengestä materiaan. Olemme tästä saaneet valtavasti kiitosta vuosien varrella, ja yhä uudelleen ihmiset kertovat kuinka turvalliseksi he kokevat olonsa kanssamme ja saavat syntyä todelliseksi itsekseen. 

Hengitystyöskentely kanssamme inkarnoi sinun henkistä olemustasi läpäisemään fyysisen olemuksesi solutasoa myöten. Näin kykenet ymmärtämään ja ilmaisemaan itseäsi ihmisenä paremmin sekä kokemaan syvempää yhteyttä Itseesi, luovuuden rakkaudellisen lähteeseen. Olet entistä jäsentyneempi. 

Valitse rohkeasti uusi suunta elämässäsi ja tule kokeilemaan jotakin aivan uutta. Tule kohtaamaan hengityksen avulla kaikki se mitä tarvitset polullasi juuri nyt kohti vapautta, turvallisessa ympäristössä kotimme lempeässä ja parantavassa tunnelmassa. Ilta on vahva ryhmähoito, mikä sisältää myös hetkessä luodun korkeavärähteisen äänihoidon hengityksen päätteeksi.  

Hengitys on mahdollisuus myös kokea puhtaasti yhteys rakkauteen.

Hengitys palvelee sinua huolimatta siitä mikä on elämäntilanteesi tai heräämisesi/vapautumisesi tila. 

Hengitystyöskentelyllä on useita hyödyllisiä vaikutuksia sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Se on osa monia mindfulness- ja rentoutumismenetelmiä ja voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan yleistä terveyttä. 

Tässä on muutamia hengitystyöskentelyn hyötyjä:

Stressin lievitys: Syvään hengittäminen ja tietoinen hengitystyöskentely auttavat aktivoimaan kehon rentoutumisvasteen. Tämä vähentää stressihormonien, kuten kortisolin, tuotantoa ja auttaa rauhoittamaan mieltä.

Ahdistuksen hallinta: Hengitysharjoitukset voivat auttaa vähentämään ahdistusta ja paniikkioireita. Ne auttavat tasapainottamaan autonomisen hermoston toimintaa, mikä vaikuttaa stressireaktioihin.

Parantunut keskittyminen ja läsnäolo: Hengitystyöskentely voi auttaa keskittymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kun kiinnität huomiota hengitykseen, se auttaa vähentämään mielen harhailua ja lisää tietoisuutta.

Parantunut keuhkojen toiminta: Tietoinen syvä hengitys auttaa laajentamaan keuhkojen kapasiteettia ja parantamaan hapen virtausta kehoon. Tämä voi parantaa happea aivoihin ja muihin elimiin, mikä puolestaan ​​voi lisätä energiatasoa.

Verenpaineen ja sykkeen aleneminen: Hengitysharjoitukset, erityisesti hitaat ja syvät hengitykset, voivat auttaa alentamaan verenpainetta ja sykettä. Tämä on hyödyllistä sydän- ja verisuoniterveyden kannalta.

Parantunut ruoansulatus: Rentouttava hengitys auttaa aktivoimaan parasympaattisen hermoston, joka vastaa lepotilasta ja ruoansulatuksesta. Tämä voi edistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vähentää ruoansulatushäiriöitä.

Itsesäätelyn taitojen vahvistaminen: Hengitysharjoitukset opettavat sinulle, miten voit hallita omaa kehoa ja mieltä paremmin. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä stressaavissa tai emotionaalisesti haastavissa tilanteissa.

Parantunut unenlaatu: Rentouttava hengitys ennen nukkumaanmenoa voi auttaa rauhoittamaan mieltä ja helpottamaan unen saantia. Syvä hengitys voi myös auttaa vähentämään unen aikana tapahtuvia heräämisiä.

On tärkeää mainita, että hengitystyöskentely ei ole ainoa keino hyvinvoinnin parantamiseen, mutta se voi olla tehokas lisä muiden terveellisten elämäntapojen rinnalla. Säännöllinen harjoittelu voi tuoda näitä hyötyjä ajan myötä, ja se on yleensä helppo sisällyttää päivittäiseen rutiiniin.

Mitä iltapäivä pitää sisällään:

Asettuminen tilaan ja joogamatolle. Tunnelmien jakaminen ja intention kuunteleminen parantavaan Breathe&Release hengitysmatkaan.  Energeettinen aktivointi sekä linjaus korkeimman minän kanssa. 

Breathe&Release hengitysharjoitus ryhmälle räätälöitynä:  Syvä parantava sukellus omaan sisäisyyteen. Ylläpidämme sinulle rakkaudellista tilaa hengittää. Soitamme ryhmälle sopivaa musiikkia, käytämme omaa ääntämme, rumpuja sekä hoitavaa kosketusta apuna hengitysmatkallasi. Toimimme hyvin intuitiivisesti sekä herkästi jokaista yksilöä kuunnellen. Tuemme matkaasi sinua kuunnellen. 

Hengityksen jälkeen virratamme parantavien, korkeavärähteisten soittimien avulla huikean äänimatkan, mikä rentouttaa olemuspuoliasi vieläkin syvemmin sekä virittää sinua uuteen värähtelytaajuuteen. Äänihoito on luonnollinen meditatiivinen tila mielen tuolla puolen ja koskettaa sieluasi suloisesti inspiroiden. 

Äänihoidon jälkeen hiljennymme yhteiseen meditaatioon, mikä auttaa sinua jäsentämään hengitysmatkan lahjat vieläkin syvemmin osaksi olemustasi, voimavaraksi jokaiseen hetkeen elämässäsi.

Mukaan mahtuu 9 osallistujaa.

Ilmoittautuminen: asok.soundhealing@gmail.com  

Ilmoittautuessasi saat ohjeen maksamista varten. Maksu onnistuu myös käteisellä paikan päällä. 

Seuraava Breathe&Release vapauttava hengitysilta sekä äänihoito on perjantaina 28.10. kello 14 – 16.30. Illan energiavaihto on 70€. 

Ota mukaan oma joogamatto, viltti sekä tyyny. Pehmeät leppoisat vaatteet ja juomapullo. 

Sydämellisesti tervetuloa

Katri ja Mika