Seuraava retriitti syksyllä! Ilmoitamme piakkoin ajankohdan…

Tässä otsikossa on valtavasti huumoria mukana….

Etsimme rakkaita valoveljiä ja -sisaria, jotka ovat valmiita säteilemään täydessä voimassaan elämäntehtäväänsä tässä ajassa 


💎 Onko fyysinen kehosi tukkoinen?

💎 Onko sinulla fyysisiä vaivoja, joille et ole löytänyt apua tai syytä? 

💎 Haluatko lisätä kehon vitaalisuutta? Elävöittää olemustasi kaikilla olemisen tasoilla? 

💎 Haluatko kokea elämäsi yhä vapaammin ilman tunnekehon tukkoja sekä epämääräisiä tuntemuksia, ikäänkuin tunnekeho kontrolloisi elämääsi? 

💎 Haluatko oppia miten tunnekeho on puolellasi ja haluaa itse asiassa pitää sinusta hyvää huolta? 

💎 Haluatko syvemmin ymmärtää miksi kehon fyysinen puhdistaminen on niin tärkeää? 

Tämä miniretriitti on juuri sinulle suunniteltu – hyvin kokonaisvaltaisesti parantava, puhdistava sekä tietoista läsnäoloa syventävä. Aivan uskomaton kokonaisuus jollaista et löydä muualta. Ihanaa, eikö vain? 

Me olemme aivan innoissamme, sillä olemme saaneet nähdä tämän kokonaisuuden hyvää tekevät vaikutukset ja haluamme antaa mahdollisuuden yhä useammalle kokea näin syväpuhdistava sekä elämänsuuntaa kirkastava työskentely. Siis sinulle, joka sanot sydämestäsi käsin kyllä kiitos, haluan todella sitoutua olemaan todellinen itseni ja haluan puhdistaa keho-mieli kokonaisuutta niin että säteilen, loistan, iloitsen elämästä. -vapaana alitajunnan uskomuksista, jotka ovat estäneet minua olemasta luonnollinen Itseni. Joten tule saattamaan elämäsi perustukset harmoniaan ja tasapainoon askel kerrallaan. Tämä on prosessi, joten armollisesti ja kehoa rakastavasti sekä kunnioittaen työskentelemme. 

Otamme mukaan vain 5 osallistujaa, joten hyvin yksilöllistä kohtaamista sekä intensiivistä työkentelyä luvassa. 

Jotta ihminen todella voi hyvin, on fyysisen kehon sisäinen ja ulkoinen puhtaus, omista ajattelu/uskomusmalleista ja tunnereaktioista vapautuminen sekä omien elintapojen linjaaminen ensisijaisen tärkeää. Tämä on se inhimillinen työkenttä, jonka ääreen jokainen itsetietoiseksi havahtuva ihminen johdattuu oivallusten polkua kulkiessaan. 

 
Jos tahdot elämääsi lisää hyvinvointia, onnellisuutta ja yhä kirkkaampaa tietoisuutta sekä samanhenkisiä ystäviä, olet valmis tulemaan mukaan.


Mitä kokonaisuus sisältää: 

💫 Saat kokea bioresonanssihoidon syvästi puhdistavan vaikutuksen ja tulet tämän mittauksen myötä samalla tietoiseksi kehosi hyvinvoinnin tilasta myös fyysisellä tasolla. 

💫 Resonanssimittauksen jälkeen pääset energiahoitoon, joka edesauttaa bioresonanssihoidon integroitumista ja harmonisoi olemuksesi energeettisesti. 

💫 Työskentelyn ytimessä on parantava tietoisuusvalmennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden avautua uusiin oivalluksiin, muutoksiin sekä syviin sisäisiin kokemuksiin Todellisesta Itsestä. Saat runsaasti rakkaudellisia työkaluja arjen keskelle.

💫 Tämän lisäksi saat nauttia vielä upean syvärentouttavasta & parantavasta & harmonisoivasta & vapauttavasta & tietoisuuttasi laajentavasta äänihoitomatkasta. 

💫 Retriitin aikana syviä kokemuksellisia ohjattuja meditaatioita. 


Tämä miniretriitti avaa sinulle aivan uuden sisäisen kirkkauden ja juurevan läsnäolon, mistä käsin astut yhä rakkaudellisemmin toteuttamaan omaa sieluntehtävääsi ja sydämen paloasi. Tällainen täydenpalvelun paketti on aivan uniikki kokonaisuus, mitä et muualta maailmasta vielä löydä!

Matkaoppaanasi sinulla on rakkaudellinen upea tiimi, missä Katri Levonen vastaa parantavasta tietoisuusvalmennuksesta ja äänihoidoista, Mika Kunnasvaara energia- ja äänihoidoista sekä Matti Vuorela bioresonanssimittauksista ja -hoidoista.

KENELLE

 • Sinulle, joka olet jo henkiselle polulle astunut ja valmis sukeltamaan yhä syvemmälle kehon ja mielen puhdistamiseen sekä egosta vapautumiseen.
 • Sinulle, joka haluat kokea todellisen muutoksen elämässäsi ja vapautua menneisyyden taakasta.Sinulle, joka haluat herättää omat yksilölliset lahjasi omaksi ja muiden avuksi ja iloksi sekä löytää/ymmärtää oman elämäntehtäväsi syvemmin ja kuinka pysyä linjassa sen kanssa elämän haasteissa.
 • Sinulle, joka olet saattanut olla koko elämäsi auki henkiselle maailmalle sekä näin omalla tavallasi erityisen herkkä ja kokenut vaikeaksi liittyä maailmaan, mistä johtuen olet sulkenut itseäsi ja jopa vetäytynyt pois kivuliaiden ihmiskokemusten vuoksi.
 • Sinulle, joka vain yksinkertaisesti kaipaat elämääsi lisää hyvinvointia, sisäistä rauhaa sekä sydämen valoa ja rakkautta!

MITÄ

 • Bioresonanssihoito, energiahoitoa, äänihoitoa, parantavaa tietoisuusvalmennusta ja meditaatioita
 • Kahden päivän mittainen täysylläpidolla miniretriitti. Sisältää myös rantasaunan lauantaina.
 • 7 osallistujaa mahdollistaa hyvin intensiivisen sekä yksilöllisen kohtaamisen
 • Ihanaa yhdessäoloa, keskustelua & uusia ystäviä
 • Päivä alkaa la klo 10.00 ja päättyy su klo 12.00 mennessä.
 • Syömme päivällä ravitsevan&kehoa elävöittävän kasvislounaan, jonka valmistusta varten meidän on hyvä tietää mahdollinen erityis dieettisi / ruoka-aineallergiat, laita viestiä, kiitos!
 • Retriitti toteutetaan Katrin ja Mikan ihanassa & hoitavassa kodissa Kangasalla Vesijärven kauniissa maisemissa. 

MAKSU

Tämä elämääsi iloisesti muuntavan miniretriitin hinta rakentuu seuraavasti:

Bioresonanssihoito 80 euroa, jonka maksat kortilla tai käteisellä paikan päällä 

Muu päivän ohjelma ruokailuineen 290 euroa, jonka maksat ilmoittautumisesi yhteydessä tilille

Matti Vuorela on arvostettu bioresonanssi- ja energiahoitaja Tampereella. Hän on toiminut hoitajana 6 vuotta ja tekee upeaa pioneerityötä omalla alallaan.

Matti: ”Kaikki olemassa oleva värähtelee jatkuvasti ja erilaisten asioiden värähtelyjä voidaan myös mitata.
Pitkään hienojakoisilla tasoilla olleet vääristymät näkyvät lopulta tukkeumina fyysisessä kehossa.
Bioresonanssin avulla on mahdollista selvittää hyvin tarkasti missä kohtaa elimistöä jokin asia aiheuttaa ongelmia ja saada elimistö palauttamaan luonnollinen tilansa erilaisia yrttejä ja resonanssitippaa apuna käyttäen.”

Suosittelen lämpimästi sinulle, joka tunnet sydämessäsi kutsun

Koko kokonaisuus on niin ravitseva, että tätä ei kannata jättää väliin. Äärimmäisen iso kiitos, että olette luoneet tällaisen mahdollisuuden parannukselle sekä vapautumiselle, mitä ei todellakaan löydy mistään muualta. Niin syväpuhdistavaa työskentelyä ja kaikki sujuu retriitillä flowssa, missä on helppo olla ja levätä.

Ihanat ihmiset mukana ja niin hauskaa viettää yhdessä aikaa. Sanat vain pienentävät sitä mitä kokee. Olen saanut kauttanne niin paljon. Olette kirjaimellisesti pelastaneet elämäni.
Kiitos. Kiitos. Kiitos.
Tarja