Voimaantuva Sydän –
Parantumisen retriitti. Sydämen avautuminen ja hermoston tasapainottuminen.
Rakkaudelle avautuminen.

On tärkeää ottaa aikaa itselleen kiireisen elämän ääreltä ja antautua parantumiselle sekä tietoisuuden muutokselle. Antaa aikaa keholle levätä, uudistua sekä päästää irti jännitteistä. Kuinka tärkeää tässä ajassa onkaan vahvistaa hermostoa, kun elämme läpi epävarmoja aikoja. Sallia stressin sekä paineen purkautua.

Anna aikaa ja tilaa tunteille tulla näkyväksi sekä kuuntele niiden viisaita viestejä.

Tämä retriitti antaa sinulle mahdollisuuden kehollistaa rakkautesi valo ja näin virrattaa parantavaa tietoisuuden kirkkautta kaikkialle olemiseesi. Antautua sisäiselle viisaudellesi, intuitiolle. Millaista elämää sydämestäsi käsin haluat luoda arkeesi?

Retriitin aikana kuuntelemme herkästi kehoa ja mitä se kaipaa, jotta rakkaus voi vapaasti virrata olemukseesi. Luomme ryhmästä käsin eheyttävää energeettistä työskentelyä sekä meditatiivista tietoisuutta.

Vapautamme kehon jännitteitä joogaamalla, Breathe&Release hengitysharjoituksella sekä moniulotteisella parantavalla äänihoidolla. Saat syvän kokemuksen somaattisesta tasolta asti siitä kuinka olemuksesi lähtee vapautumaan.

Ohjaajat Katri ja Mika ovat myös traumatietoisia ja meille on tärkeää, että saat turvallisesti tutkia itseäsi sekä ottaa sen verran askeleita kohti parantumista, mikä sinusta tuntuu hyvältä.

Hermoston eheyttäminen

on viikonlopun ydinteema eli kuinka ylläpitää hermoston terveyttä niin, että yhteys rauhaan, yhteys korkeimpaan, turvaan, rakkauteen tulee itsellesi omakohtaiseksi sisäiseksi kokemukseksi. Hiljalleen kehon tarpeettomiksi käyneet suojamekanismit ja erilaiset suojaudu tai pakene reaktiot vähenevät.

Syvä turvan kokemus

on kaiken parantumisen kivijalka. Emotionaalinen turva on edellytys että syvemmät kivut ja haavat voivat tulla näkyväksi. Hiljalleen alat voimaan psyykkisesti paremmin, kun uskallat katsoa alitajunnasta kumpuavia elämääsi rajoittavia teemoja ja sallit itsesi vapautua niistä.

Pelkän älyllisen ajattelun ja keskusteluterapian avulla emme pysty itseämme parantamaan, vaan meidän on kehollistettava parantuminen jokaista solua myöten.

Meidän on tultava rehellisesti läsnäolevaksi omaan fyysisyyteen ja tähän hetkeen. Tämä on myös syvä rentoutumisen tila, jossa kaikki jännitteet purkautuvat. Parantumiseen ei riitä, että ihminen päänalueella ymmärtää syitä ja seurauksia, siksi perinteinen keskusteleva terapia ei riitä eheyttämään ihmisyyden kipuja.

Meidän on annettava keholle lupa ja aikaa kertoa sinne varastoituneet muistot sekä kokemukset,

missä koemme että rakkaus ei ollut läsnä ja meidän tehtävä on kutsua keho rakkaudelliseen läsnäoloon. Tähän tarvitaan myös kehollisia harjoitteita, todellista oman olemuksen liikuttamista ja syvää kuuntelua kaikilla olemisen tasoilla. Tämä on meditatiivista rakkaudellista tietoisuustyöskentelyä, jossa autamme sinua paikallistamaan kehossasi olevat tukokset sekä antamaan niille väylän tulla tiedostetuksi. Kaikki se minkä tiedostamme, on parantumassa.

Moni kuvaa meidän kanssa työskentelyä paluuna kotiin Itsen luokse. Paluuta takaisin olemiseen, missä on harmonia, rauha ja hiljaisuus. Sieltä kumpuaa kaikki tekeminen sekä liittyminen elämän erilaisiin tehtäviin. Matka kotiin Itsen luokse vaatii radikaalia rehellisyyttä sekä uskallusta avautua mielen rakentamien turvarakenteiden tuolle puolen, ymmärtäen sekä lempeästi kutsuen, ilman pakottamista. Rakkaus ei pakota, se odottaa hiljaa, kunnes mieli on valmis antautumaan.

Oletko kokenut toivottomuutta matkallasi kohti eheyttä? Koetko välillä olevasi täysin eksyksissä itseltäsi? Ymmärrämme täysin. Etenkin jos olet pitkään yrittänyt parantua, herätä, eheytyä ja muuntua.

Näytämme sinulle miten hienovaraista ja loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista on antautua parantumiselle, armolle, rakkaudelle ja pyhyydelle sinussa.

Tarkastelemme onko alitajunnassa ja omassa totuudessa tekijöitä, jotka itseasiassa estävät parantumista. Kuuntelemme kehon viisautta, mitä todellinen parantuminen tarvitsee rakkaudelta. Viisaus, josta tiedämme loppujen lopuksi hyvin vähän. Elämän ihmeet, joille olemme vain hieman raottaneet ovea, koska mielemme, aivomme ja kehomme ovat niin pitkään olleet virittyneitä toisenlaiseen olemisen tilaan.

Niin paljon, mistä meillä ei ole edes vielä ymmärrystä, on mahdollista.

Saat retriitiltä takataskuusi työkalupakin, johon voit turvautua arjessasi kun paine kasvaa ja stressi, kipu, ahdistus tai pelko ovat saamassa yliotteen olossasi. Näytämme sinulle kuinka toimia silloin ja kuinka helpottaa omaa oloa. Näitä asioita myös käymme läpi, jos ryhmä kaipaa apua arkeen: Kuinka kunnioittaa omaa hermostoa arjessa. Kuinka tukea sen hyvinvointia. Kuinka luovalla tavalla voi auttaa itseään arjessa. Millainen meditaatio tukee sinua. Kuinka henkiset uskomukset tai harjoitukset voivat olla joskus liikaa hermostolle, kun se on eheytymässä. Millaiset harjoitukset tukevat sinua parhaiten.

Ihana retriittikokonaisuus odottaa sinua laskeutumaan itsesi äärelle. Tule mukaan lokakuussa kotimme hoitavaan tunnelmaan Pyhäjärven läheisyyteen. Otamme retriitille pienen ryhmän max8 osallistujaa, jotta yksilöllisyys sekä henkilökohtainen kohtaaminen mahdollistuu.

Ota yhteyttä niin luodaan sinulle retriittikokonaisuus pariskuntana tai kutsu ystäviä mukaan.

Paikkana kotimme Ranta-Kaarilassa Tampereella.

Perjantaina aloitus 18.00. Sunnuntaina lopetamme klo 16.00 mennessä.

Ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com.

Katri 0503317667