YOUR MAGIC  

Kehollista taikavoimasi eläväksi nautinnolliseksi elämänvirtaukseksi. 

Kehollista vapaus – rakkaus – valovoimaisuus. 

Tunne kanssani yhteys itseesi – kehoosi – valaistuneeseen olemukseen, joka ohjaa sinua ja rakastaa ihmisyyden olemuspuolet sinussa täysin eheäksi ja vapaaksi. 

Voin kertoa sinulle nainen, että tässä tapahtumassa on huikeat valovoimat taustalla. – Your Magic on täynnä voimaa, jonka sinä aktivoit osallistumalla tapahtumaan. Tule mukaan huolimatta siitä missä elämäntilanteessa olet tällä hetkellä. Yhdessä luomme ihmeitä ja nautimme elämästä. 

Life is all about how you FEEL.

Miltä sinusta tuntuu olla nainen? Miltä sinusta elämäsi tuntuu? 

Elämän onnellisuus ei koskaan ole ollut sitä miltä sinun elämäsi näyttää. Miltä sinä näytät VAAN miltä sinusta tuntuu elää….  

Miltä sinusta tuntuu, kun sinulla on vaikka 1M tililläsi. Entäpä, jos elät sen todeksi jo nyt. Tänään. 

Luomme elämäämme sisältä ulospäin. Tämä on Magical Manifestation. Your Magic.

Koetko nainen, että olet menettänyt yhteyden nautintoon – luovuuteen – passion energiaan – taikavoimaasi? Ilman nautintoa, elämäsi on jumissa… 

Maailma tarvitsee sinun taikavoimaasi, se odottaa että sallit itsesi olla taivaallisessa yhteydessä. 

Painatko itseäsi alas, koska häpeät ilmaista itseäsi? 

Koetko arvottomuutta? 

Koetko, että on helpompi olla näkymätön ja et salli taikavoimasi virrata? 

Koetko pettymystä elämää kohtaan, ihmisiä tai itseäsi kohtaan? 

Kannatko syyllisyyttä menneisyydestä? 

Rakas ystävä, kuulen ja ymmärrän sinua…

Ongelma on se, että alitajuntamme määrää elämää. Tietoinen mieli on voimaton alitajunnan edessä. Elämäsi ei muutu, ellei me muuteta alitajunnassa alaspainettuja tunteita sekä kokemuksia rakkauteen & vapauteen. It’s all about how you feel. 

Manifestoinnilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä haluat. Haluaminen luo erillisyyttä ja puutetta. 

Nainen, tehtäväsi on kehollistaa taikavoimasi. Tuntea taikavoimasi. Elää yhteydessä Itseesi. Yhteydessä jumalvoimaasi, luomisvoimaasi. 

SWEET!! 

Oletko mukana kanssani aktivoimassa taikavoimasi aivan uudelle levelille elämässäsi?? 

YES Love, tietenkin… Kerro lisää miten ja koska… 

Sinulla on erilaisia mahdollisuuksia aktivoida taikavoimaasi kanssani. 

Tässä kerron sinulle Helsingin tapahtumasta 27.4. Astangajooga koululla Kallion salilla 13.30-17.00. Osoite: Kolmas linja 21.

Kallion joogasalimme sijaitsee Kolmannella linjalla idyllisen sisäpihan perällä lähellä Kallion kirkkoa. Käynti sisäpihalle legendaarisen Pub Sirdien vierestä.

Kolmannelle linjan portin ovikoodin saat tunneille ja kursseille ilmoittautumisen yhteydessä. Ulko-ovet avataan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Your Magic

MITÄ: 

Vahvaa muutosvoimaa, vortex-energiaa Kaakaoseremonian, ekstaattisen tanssin, Her Breathe – Breathe&Release vapauttavan hengitystyöskentelyn – rentoutumisen – parantavan valmennuksen – äänihoidon – meditaation – yhteisen jakamisen voimalla… 

Annamme alirajunnalle tilaa tulla näkyväksi ja puhua, kuuntelemme herkkyydellä ja rakkaudella ilman alaspainamista. 

Alitajunta on feminiinisyyttä meissä. Se tarvitsee tilaa, aikaa ja hiljaisuutta tulla näkyväksi. Feminiinisyys kuiskaa hiljaisella äänellä ja menee heti lukkoon, jos sitä yrittää puskea tai kontrolloida. Alitajunnassa lepää intuitio. 

Me naiset olemme aivan uskomattomia. Synnymme yhä uudelleen yhden elämän aikana. 

  • Aloitamme Magic tapahtuman nauttimalla feminiinisen pehmeää Munay Medicine kaakaota. Munay Kaakao on Perulaisen ystäväni luoma brändi. Munay kaakao kutsuu sinua lempeään yhteyteen kehosi kanssa ja avaan aistejasi, sydäntäsi ihanalla odottamattomalla tavalla. 
  • Nautimme kaakaon seremoniallisissa tunnelmissa pyhän temppelimme äärellä, eli oman kehomme. Avataan tapahtumalle valonportit ja luodaan yhteinen turvallinen tila tulla kohdatuksi sellaisena kuin olet. Tila on meditatiivisen herkkä ja kaunis. 
  • Kaakaon nauttimisen jälkeen sukellamme syvempään keholliseen tanssiin musiikin siivittämänä. Ohjaan sinua vapaasee ilmaisuun tanssin myötä. Shakti energian äärelle, avataan erityisesti alempia energiakeskuksia, elämänvoimaa, sensuellia liikkumista, ja annamme kehomme vastaanottaa voimallisenkin elämänenergia virtauksen sellaisena kuin se ilmenee tanssin myötä ja missä kehosi kaipaa parantavaa ja aktivoivaa liikettä. 

Kehollistetaan kesyttämätön nainen. Villinä. Orgaanisena. Täysin virtaavana ja hetkessä ilmenevänä. 

  • Tanssin jälkeen pieni tauko. Nesteytys jne. Ota itsellesi mukaan ravitsevaa vettä ja elektrolyyttejä, jotta kehosi saa riittävästi nesteytystä ja energia virtaa, koska päivä on hyvin puhdistava. 
  • Tauon jälkeen on vuorossa Her Breathe – Hänen sensuelli hengitys. 
  • Breathe&Release – vapauttava hengitys. Tämä on sinun hetkesi sukeltaa yhä syvemmälle alitajuntaan ja antaa kaiken vapautua ilman tietoisen mielen analysointia/kontrolloitia… Upea sinun näköinen matka kehosi sekä valaistuneen Itsesi kanssa. Uudelleen syntymä. Taikavoimasi aktivoiminen. Hengitys kuljettaa sinut ihmeiden äärelle. 
  • Soitan sopivaa musiikkia aktivoimaan alitajuntaa ja käytän myös omaa ääntäni sekä instrumentteja ja ylläpidän sinulle turvallista parantumisen tilaa. 
  • Hengityksen jälkeen johdatan sinut totaaliseen rentoutumiseen äänihoidon myötä. 
  • Lopuksi yhteinen meditatiivinen piiri, mahdollisuus jakamiselle sekä yhteentulemiselle ennen yhteisen tilan sulkemista. 

SIJOITUKSESI: 

Tämä huikea kokonaisuus nyt vain 55€ rakkaudellisella virtauksella. Haluan mahdollistaa tapahtuman mahdollisimman monelle. Jaa tapahtumaa ystävällesi ja tulkaa yhdessä yhteishintaan 100€. 

ILMOITTAUTUMISET:

Laita minulle viestiä ja saat maksutiedot: katri.truebeing@gmail.com tai 050-3317667. 

Let’s create magic together girlfriend… 

Your Magic

Olen kanssakulkijasi taikavoimiesi heräämisessä – Katri Levonen

Luulin kadottaneeni taikavoimani – yhteyden – passion energiani – vahvan elämänliekkini, mutta taikavoimani on ollut vahvassa uudistumisen tilassa, kun olen päästänyt vanhasta elämästäni irti, ja luonut itseäni täysin uudelleen. 

Tunsin vahvan kutsun lähteä Italiaan, tuliselle maaperälle. Olen aina rakastanut Italiaa, sydämeni sykkii ja kehoni herää eloon uudelleen, ja koen yhteyttä itseeni vieläkin syvemmällä tasolla mitä en ole koskaan kokenut ja samaan aikaan todella tuttua… 

Uskomaton luomisvoima herää sisäisyydessäni. En ole menettänyt uskoa ja luottamusta taikavoimiini, ihmeisiin. Itseasiassa ne tuntuvat vahvemmalta kuin koskaan. Virtaavalta. Vapaalta. Nautinnolliselta. Magic on aina ollut elämäni symboli. Elän elämää ihmeistä käsin, syvästä yhteydestä itseeni ja toisii. Luoden elämän kanssa käsinkosketeltavia kauniita todellisuuksia. Puhdasta taidetta. 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. 

Olen Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.

Tutustu minuun Honor The Woman yksityisessä Facebook ryhmässäni. Siellä on monta aivan ihanaa parantavaa valmennusta täysin ilmaiseksi.

https://www.facebook.com/groups/2216448811892494/

Rakkaudella, 

Katri