.

Kesyttämätön nainen retriitti on aivan huikea kokonaisuus millaista et ole ennen kokenut. Feels so sweet and hot….

Kesyttämätön nainen on villi, vapaa ja kontrolloimaton nainen sinussa, joka on vahvassa yhteydessä ikuiseen lähteeseen, mutta ei enää paina alas ihmisyyden kokemuksiaan. Uskallat vapaasti virrata kaikessa siinä mitä sinä olet.

Kesyttämätön nainen uskaltaa ilmaista itseään ja olla kaikkea sitä mihin elämä sinua kutsuu…

Sallit itsesi yhdistyä syvästi kohtusi yhteyteen ja vapauttaa sieltä vanhaa energiaa. Sallit itsesi olla täynnä elämänvoimaa. Sallit itsesi olla yhteydessä omaan seksuaalienergiaan eli luovaan elämänvoimaan sinussa ilman itsesi alaspainamista. Sallit kehoyhteyden yhä syventyä ja itseilmaisun vahvistua.

Minulla on nainen sinulle kaunis kutsu täynnä voimaa ❤️‍🔥🕊️💫💖

Millaisia ilmiöitä voi olla elämässäsi läsnä:

Olen huomannut, että jos nainen ei ole kehollistanut arkkityyppistä Dark Feminine puolta itsessään, eli psyykkeen pimeää puolta – hän pyrkii kontrolloimaan itseään ja elämää. Naisen kuukautiskivut saattavat olla voimakkaan ja hormonit epätasapainossa. Nainen ärsyyntyy helposti ja kokee tyytymättömyyttä elämään jollakin tasolla.

Nainen painaa alas tunteitaan erityisesti pettymystä, vihaa, surua, häpeää… Nainen ei ole tullut kohdatuksia turvallisesti ja empaattisesti maskuliinin puolelta.

Sinulla saattaa olla elämässäsi mies, joka ei kohtaa sinua täysin. Miehesi ei kykene olemaan sinulle emotionaalisesti läsnä tai roolittaa kiltin pojan roolia, ei ole omassa maskuliinisessa voimassaan. Tällöin otat parisuhteessa äidin roolia tai maskuliinista roolia. Sinä saatat toimia feminiinin sekä maskuliinin haavoista käsin.

Mies haluaa sinua ja vastustaa sinua samaan aikaan. Hän ei kestä sinun kaoottisuutta. Mies pyrkii rakastelun aikana kontrolloimaan kohtuvoimaasi. Hän pelkää ja haluaa sitä yhtäaikaa. Sinä et täysin uskalla antautua kohtusi voimalle ja alkemialle.

Nainen sinä kärsit. Sinun hermostosi voi huonosti, ja usein hormonit eivät ole tasapainossa. Nainen, et uskalla ilmaista täysin itseäsi ja tulla näkyväksi. Olet psyykkisesti kuormittunut. Uupunut. Väsynyt. Menettänyt yhteyden elämän nautintoon ja luonnolliseen iloon.

ÄLÄ NAINEN TUOMITSE ITSEÄSI. ON TÄYSIN OK, ETTÄ KOET JA TUNNET NÄIN.

Nyt on tärkeää, ottaa askel kohti uutta suuntaa elämässä… Kesyttämätön nainen retriitti tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden muutokselle kohti naiseutta, mitä janoat niin valtavasti!!!

Voin auttaa sinua täydellä luottamuksella sekä elämän kokemuksella.

Mitä tarkoittaa olla sydämestä käsin läsnä psyykkeen pimeälle puolelle?

Mitä tarkoittaa kun naisena kehollistamme kesyttämättömän puolen itsessämme?

Jos meillä ei ole peiliä, mallia, blueprinttiä, joudumme etsimään lukuisten erheiden ja kokeilemisien kautta, useita vuosia, kuten minulla on mennyt valtavasti aikaa ja rahaa itseni eheyttämiseen sekä elämän ilmiöiden ymmärtämiseen.

Meillä ei ole sukupolvea, josta saisimme ammentaa syvää naiseuden viisautta. Meillä ei ole kasvatusta, joka olisi tukenut meitä terveeseen tahdon alueeseen, terveeseen yhteyteen tunteiden kanssa ja terveeseen yhteyteen ajattelun alueella. Se puuttuu ja se myös näkyy. Näin ollen, jokainen meistä joutuu etsimään polun vapaaseen naiseuteen itse.

Onneksi on rakkaita siskoja, jotka sydämessään tietävät mikä on mahdollista ja haluavat löytää yhteyden itseen yhä syvemmin. Tämä retriitti on kutsu juuri sinulle nainen, joka tunnet tämän totuuden sydämessäsi. Näytän sinulle mahdollisuuden vapauteen nopeammin sekä edullisemmin.

Lopeta itsesi piilottaminen.

Lopeta elämän vastustaminen.

Älä anna tekosyiden ja pelon johtaa elämääsi.

Avaudu elämän ihmeille ja voimalle sinussa nainen, mielen tuolla puolen.

Ota vastaan todellinen itsesi. Syntymälahjasi. Sano KYLLÄ elämälle.

Kesyttämätön nainen retriitti tulee olemaan eeppinen ja ohjaan sinua retriitin aikana vapauttamaan kehostasi, alitajunnasta ja kohdustasi menneisyyden varjoja. Näytän sinulle kuinka olla sydämestä käsin läsnä psyykkeen pimeimmässä nurkassa, jotta alkemistin lailla muunnamme kullaksi sen, mikä on ennen pitänyt sinua jumissa.

Mitä sinä saat:

Uskallat retriitin jälkeen ilmaista itseäsi rohkeammin ja totuudellisemmin. Uskallat olla itsellesi läsnä ja vapauttaa entisestään kehoasi virtaavaan feminiiniseen laatuun.

Tunnekehosi alkaa voimaan paremmin, sillä opit valtavasti tunneälykkyyttä retriitin aikana.

Maskuliini sinussa pääsee vapautumaan terveeseen harmoniseen yhteyteen feminiinin kanssa sinussa.

Tulet kesyttämätön nainen retriitin jälkeen huomaamaan miten ihmissuhteesi positiivisella tavalla muuntuvat intiimimpään kohtaamiseen. Vedät luonnostaan puoleesi ihmisiä, jotka vastaavat uutta värähtelyä sinussa ja osaat vetää rajat sinne, missä niitä tarvitaan.

Uskalla nousta kanssani omaan intuitiiviseen voimaasi, minkä tiedät olevan mahdollista.

Tiedän kokemuksesta, että se ei ole helppoa, koska se tarkoittaa turvalliselta mukavuusalueelta ulos astumista sekä jopa toksisten ihmissuhteiden päättämistä.

Vapauteen ei ole muuta polkua kuin pimeyden hyväksyminen täysin sekä olla myötätuntoisesti läsnä siellä mitä et ole vielä uskaltanut itsessäsi katsoa. Tämä on hyvin vahvaa alitajunnan näkyväksi tulemista. Alitajunta meissä on feminiinen aspekti ja loppujen lopuksi alitajunta on se mikä meitä ohjaa, ei se mitä tietoisella mielellä pyrit kontrolloimaan.

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle. Retriitti on syvä yhteys tuntemiseen, ja sen kautta yhteys omaan kehoon. Omaan kohtuvoimaan, sen uudistavaan ihmeelliseen taikavoimaan sukeltamista.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elämään täysillä – koko kehollasi läsnäollen.

Sallit itsesi palata keho- ja kohtutietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian (elämänenergian) virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa, mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa, ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti, ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä osallistumalla Kesyttämätön nainen retriitille 3.-5.5. Olen täydessä liekissä ja en malta odottaa, että saan avata kotini ovet sinulle nainen Honor The Woman – temppeliini, huikeaan retriittikokonaisuuteen!!

Kesyttämätön nainen retriitti todella edullisesti vain 333€!!

Retriitille mahtuu max.10 osallistujaa.


Ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com

Retriitille voit saapua 17.00 alkaen perjantaina. Ohjelma alkaa 18.00. Sunnuntaina päätämme 16.00.

Retriitin ohjelma:

Perjantai

18.00 Pyhä seremoniallinen sisarpiiri äänihoidon, aktivoinnin ja meditaation kera. Rentouttava laskeutuminen viikonloppuun ja yhteisen olemisen äärelle.

20.00 Iltapala ja nukkumaan

Lauantai

8.00 Kaakaoseremonia lempeän Munay kaakaon kanssa. Feminiininen aamujooga täynnä pranashaktia ja hermostoa rentouttavaa liikettä. Pranayamaa. Meditaatio ja rentoutus.

10.00 Ravitseva aamupala ja tauko. Kävelemme lähiluonnossa nauttimassa päivänvalosta, Äiti Maasta ja yhteydestä. Voimme nauttia toistemme seurasta ja ilahduttavista keskusteluista.

11.30 Her Breathe – vapauttava hengitys. Ohjaan sinut shamanistiselle hengitysmatkalle kehoasi kuunnellen mysteereiden äärelle kohtusi voimaan. Tämä on hetki, kun voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen.

14.00 Lounas ja lepohetki (ulkoilua)

15.30 Iltapäivä työskentely

17.00 Hemmotteleva sauna ja halukkaille pulahdus järvessä

19.00 Illallinen

20.30 Iltameditaatio

Sunnuntai

9.00 Pranayma, minkä jälkeen aamutanssi kehoasi kuunnellen ja suloisesti päivään avautuen inspiroivassa feminiinisessä flowssa täynnä elämän pranaa. Loppurentoutus. Meditaatio.

11.00 Aamupala ja tauko

12.30 Yhteinen seremoniallinen piiri, vahvaa keskustelua, tietoisuusvalmennusta, äänihoitoa, aktivointia ja hoitavaa pranashakti energiaa.

14.30 Lounas

15.30 – 16.00 Retriitin yhteinen kiitoksen piiri ja lopetus.

Tule yhteiseen pyhään temppeliin juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on pyhä temppelimme. Syvä yhteys omaan sydämeen, jossa lepää ikiaikainen viisaus. Avaudutaan yhdessä sydämen ikiaikaiselle viisaudelle ja annetaan kaiken epätoden sulaa rakkauden syleilyssä.

Tuo mukana itsesi, kaikki sinusta ja voit kokea ihmeitä yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. 

.

Keskiössä olet SINÄ. Upea NAINEN. Naiseuden synnyttäminen ja kehollistaminen todelliseksi kokemukseksi. Sydämen unelmien eläminen todeksi ja kaikki se ihmeellinen taika, mitä sinä olet.

.

Sinä olet kävelevä ihme. 

Honor the Woman – You are Masterpiece

kesyttämätön nainen

.

 

Kesyttämätön nainen, kutsun sinut mukaan

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita olemaan oman elämänsä johtajia ja voimaantumaan aivan uskomattoman kauniissa lempeässä feminiinienergiassa, unohtamatta maskuliinin vahvaa tukea. Ymmärrät kuinka olet oman elämäsi luoja ja uskallat seisoa itsesi takana naisena. Uskallat kohdata itsesi ja vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua kohti loistokasta elämää, missä sinä voit hyvin.  

.

🕊 Naisia, jotka haluavat elää tasapainossa, niin että et puske liikaa ja säilytät pehmeän rakkaudellisen lempeän hoivaavan olemisen. Kuinka eheyttää itsessä maskuliinin ja feminiinisyyden haavat?

.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita ottamaan haltuunsa omat tunteet, niin, että ne toimivat oppaina eikä hallitsemattomina möykkyinä, joita et uskalla ilmaista.

🕊 Naisia, jotka ovat valmiita voimaantumaan huolimatta tämän hetkisestä elämäntilanteesta, sillä ei ole mitään merkitystä millaista elämäsi on juuri nyt. Riittää kun sinulla on vahva tahto luoda uutta.

.

🕊 Naisia, jotka haluavat kohdata itsensä vieläkin syvemmin kuin koskaan ennen ja haluavat parantua menneisyyden kivuista ja vapauttaa keho-mieli kokonaisuutta.

.

🕊 Naisia, jotka kokevat että energeettinen tukipilari on kaiken perusta upean elämän luomiseen ja sitä seuraa fyysisen maailman muutokset. Sisäinen työskentely ja kuka sinä olet, on se, mistä käsin johdat elämääsi. Puhdistamme alitajuntaa, mistä käsin monet elämän tapahtumat sekä teemat kumpuavat. Mitä tietoisempia olemme, sitä vapaampaa elämämme on.

.  

Retriitti antaa sinulle inspiraatiota sekä valtavasti voimaa. Uskallat antaa naiseuden sinussa tulla näkyväksi lempeästi omassa tahdissasi, kutsuen esiin taianomaisuuttasi. Saat runsaasti oivalluksia itsestäni ja mahdollisuuksia uuden syntymiselle. Syvä sisäinen synnytysmatka rakkaudelliseen olemiseen kutsuu sinua…. Oletko valmis?

 

.

Honor the woman

Ihanaa kohdata juuri sinut rakas sisko, nainen, kuningatar. 

Olen kanssakulkijasi taikavoimiesi heräämisessä…

Luulin kadottaneeni taikavoimani – yhteyden – passion energiani – vahvan elämänliekkini, mutta taikavoimani on ollut vahvassa uudistumisen tilassa, kun olen päästänyt vanhasta elämästäni irti, ja luonut itseäni täysin uudelleen. 

Tunsin vahvan kutsun lähteä Italiaan, tuliselle maaperälle. Olen aina rakastanut Italiaa, sydämeni sykkii ja kehoni herää eloon uudelleen, ja koen yhteyttä itseeni vieläkin syvemmällä tasolla mitä en ole koskaan kokenut ja samaan aikaan todella tuttua… 

Uskomaton luomisvoima herää sisäisyydessäni. En ole menettänyt uskoa ja luottamusta taikavoimiini, ihmeisiin. Itseasiassa ne tuntuvat vahvemmalta kuin koskaan. Virtaavalta. Vapaalta. Nautinnolliselta. Magic on aina ollut elämäni symboli. Elän elämää ihmeistä käsin, syvästä yhteydestä itseeni ja toisii. Luoden elämän kanssa käsinkosketeltavia kauniita todellisuuksia. Puhdasta taidetta. 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriittimatkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen, ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoitoinstrumenttien lisäksi) ja puheellani. 

Olen Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämänmuutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.

Tutustu minuun Honor The Woman yksityisessä Facebook ryhmässäni. Siellä on monta aivan ihanaa parantavaa valmennusta täysin ilmaiseksi.

https://www.facebook.com/groups/2216448811892494/

Rakkaudella, 

Katri 

 

kesyttämätön nainen