Itsensä rakastamisen mestariksi online- kurssi. 

Naiselle, kun haluat kehollistaa rakkauden.

Naiselle, kun haluat eheytyä sielullisesti ja kutsua itsesi kotiin rakkauteen.

Rakkauteen, joka sinä olet.  Rakkaus, jota ehkä olet etsinyt itsesi ulkopuolelta, odottaa sinua. 

Vastaatko tähän kutsuun? 

Rakastan sinua

Kuljetan sinut kokemuksellisesti 8 huikean parantavan video valmennuksen myötä kotiin rakkauteen.

Tervetuloa mukaan tähän voimakkaaseen matkaan kohti rakkauden ja hyväksynnän syvintä olemusta. Olet arvokas, ja ansaitset tämän lahjan itseltäsi. Aloitetaan yhdessä tämä matka kohti elämän täyttymystä ja rakkautta. Rakastan sinua.

Niin moni nainen on saanut jo kokea tämän vahvan parantavan matkan, ja jokainen heistä on syvästi kiitollinen, että antoi itselleen lahjaksi itsensä rakastamisen mestaruuden. Matka on prosessi, ja siksi olenkin antanut näille videoille ikuisen omistuksen sinulle, kun ne lunastat. Rakastan sinua.

Videot ovat kuin hyvä kirja, mikä ei koskaan vanhene vaan uusia kerroksia avautuu!! Olen saanut kuulla kurssin käyneiltä, kuinka he yhä uudelleen kuuntelevat videoita ja ammentavat niistä valtavasti voimaa erilaisiin elämäntilanteisiin. Kertakaikkisen upeaa!! Olen niin onnellinen. Rakastan sinua.

Opettele Rakastamaan Itseäsi ja Löydä Elämäsi Syvin Tarkoitus

Tämä kurssi on ainutlaatuinen tilaisuus sukeltaa syvemmälle omaan olemukseesi, vapauttaa menneisyyden kahleet ja löytää yhteys korkeampaan itseesi. Rakastan sinua.

Miksi valita Rakastan sinua -kurssi?

Kurssin ytimessä on itserakkaus, joka on perusta kaikelle henkiselle kasvulle ja hyvinvoinnille ihmisenä. Ilman rakkaudellista hyväksyntää ja rakkautta itseäsi kohtaan, voi olla vaikeaa edetä henkisellä polulla kohti vapaampaa olemisen tilaa.

Lähde kanssani yhdessä matkalle kohti syvempää ymmärrystä siitä, kuinka olla armollinen ja myötätuntoinen itsellesi. Rakastan sinua.

Kurssin Kohokohdat:

  • 🌟 Traumojen ja kipujen parantaminen: Opit näkemään, kuinka elämäsi haasteet ja traumaattiset kokemukset eivät ole vihollisiasi vaan opastajiasi kohti syvempää rakkautta.
  • 🌟 Somaattinen parannus: Kurssi auttaa sinua purkamaan kehostasi ne esteet, jotka estävät sinua rakastamasta itseäsi täydellisesti.
  • 🌟 Korkeampi totuus ja ihmiskokemus: Opetan sinulle kuinka voit harmonisoida ihmiskokemuksesi korkeamman totuuden kanssa.
  • 🌟 Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet: Kurssi auttaa sinua hyväksymään itsesi ja säteilemään rakkautta elämäsi joka osa-alueella.
  • 🌟 Elämänmuutos: Kurssi tulee muuttamaan perustasi hyvällä tavalla ja avaa uusia mahdollisuuksia ja ovia elämässäsi.

Kurssin Sisältö:

  • 8 voimakasta valmennusvideota, jotka johdattavat sinut syvemmälle itserakkauteen.
  • Harjoituksia ja työkaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, missä olemisen puolissa et vielä rakasta itseäsi täysin.
  • Mahdollisuus henkilökohtaiseen puhelinkeskusteluun kurssin jälkeen, mikä auttaa sinua integroimaan oppimiasi asioita käytäntöön ja voimme käydä läpi elämän tilannettasi siinä hetkessä.

Hinta ja Tarjous:

Itsensä rakastamisen mestariksi kurssi on arvoltaan 960€.

Tarjoan kurssin sinulle vain 333€ hintaan.

Lisäksi saat bonuksena puhelinkeskustelun, joka auttaa sinua soveltamaan kurssin oppeja käytäntöön ja saamaan henkilökohtaista tukea matkallasi. Järjestämme puhelun kurssin jälkeen.

Valmistaudu ihanaan rakkaudelliseen elämän muutokseen!! Vain 333€!!

Lue Katrista lisää: https://www.truebeing.fi/katri/

Osta kurssi: https://holvi.com/shop/Truebeing/product/90bdb02de0e118b1658329cb54e3225a/

Kurssilaisten kokemuksia:

”Suosittelen niin lämpimästi tätä kurssia kaikille. Menee niin syvälle monella tasolla. On hyvin kokonaisvaltaista ja erityisesti se, että on pois mielestä ja mielen muureista.” -Päivi- 

”Kiitos oikein paljon kurssista. Minulla on ollut haasteita kuunnella alusta loppuun näitä zoomeja, nukahdan tai painun jonnekin tiedottomaan tilaan noin 20 minuutin kohdalla ja havahdun noin 40 minuutin kohdalla takaisin asiaan. Välillä olen siis kuunnellut zoomeja sitten uudestaan ulkona ollessani. Onkohan energiat niin valtavat, että pistävät minut tainnoksiin vai olenko vaan niin väsynyt, että tainnutetaan noin.

Teemat ja asiat ovat olleet tuttuja, kun itseni kanssa asioita jo vuosia työstänyt, mutta aina saan uutta näkökulmaa asioihin. Erityisesti tuo tapasi lähestyä rakkaudella ja lempeydellä on ollut todella hyvä, sillä minulla ollut paljon pelkoja sukeltaa syvälle sisimpääni ja tunteisiini.

Olen valtavat muurit saanut rakennettua ympärilleni ja tällä tavalla ne saan lopultakin murrettua kokonaan pois. Eli tapasi tuoda asiat esille, sanoittaa ne kauniin hoitavan energian avulla, tuovat minulle kykyä ja rohkeutta sukeltaa yhä syvemmälle itseeni ja löytää niitä kipuja ja asioita, jotka kaipaavat huomiotani.

On tämä matka ollut jo tähän mennessä antoisaa vaikka myös rankkaa ja työlästäkin välillä.

Luulin jo käsitelleeni paljon asioita, kuorineeni sipulikerroksia jo paljon, mutta niin aina vaan nousee tärkeitä teemoja yhä syvemmältä. Pää on saatu auki ja ihana matkata kanssasi tällä rakkaudellisella ja lempeällä tavalla eteenpäin. Ei pakottamalla eikä väkisin. Tämä tyyli sopii minulle ja tuntuu, että voisin kuunnella sinua koko ajan.” – Virpi- 

“Moduuli 2 oli minulle hyvin voimallinen, energia lataus oli niin vahva, että päähän sattui kovasti, se jatkui vielä seuraavan päivän ja yöunet jäivät lyhyiksi. Tuon energia muutoksen/puhdistuksen jälkeen on ollut taas hyvin tasapainoinen, rakkaudellinen ja onnellinen olo. Siunauksia ja valoa ja suuri kiitos sinulle Katri” – Anna- 

“Moduuli 3 oli kovin voimallinen ja oli aluksi perheeni tilanteen vuoksi vaikea asettua kuuntelemaan, mutta sitten kun sain kiinni, vajosin johonkin nirvanaan ja nukahdin aivan totaalisesti ihan jossain sekunnissa- melkein kuin olisin pyörtynyt. Olikohan se energia mulle liikaa siinä hetkessä. Pitääpä kuunnella uudestaan. Kaiken kaikkiaan mietin eilen, että oloni on jotenkin kummallisesti tasoittunut kurssin aikana vaikka olenkin kuormittunut ja arkeni on niin äänekästä ja sosiaalista jo työn vuoksi että kaipaan hiljaisuutta ja rauhaa koko ajan. Kuitenkin jo nämä 3 sessiota ovat auttaneet mua laskeutumaan ja jotenkin olemaan paremmin itseni kanssa. Se väsynyt keho tuntuu helposti viholliselta ja tää on auttanut mua olemaan sen kanssa paremmin. Ajattelemaan enemmän että tulee mitä tulee ja pyrin rakastamaan sitä kehoa ja kaikkia haasteita tässä mylläkässä. Askel kerrallaan, mut fiilis että tää on jotenkin hyvä alku ja tunnen muutoksen kutinaa jossain ihon pinnalla jo. Kiitollisuus!”

– Pia- 

“Moduuli 5 oli hyvin vahva ja muistin, miltä tuntuu, kun palaa kotiin, rakkauteen ja yhteyteen. Valo vain virtaa. Toki olen tuon saanut aiemminkin kokea, vaan nyt tuli vahva toive ja tunne siitä, että tämä voisi olla pysyvämpikin olotila. Yhtä automaattinen sekä jokapäiväinen tieto ja teko, kuin esimerkiksi se, että juon aina aamulla kupillisen luomu kahvia.” – Reetta- 

“Olen kuunnellut uudelleen moduulia 3, siinä on mielettömät energiat. Kaksi päivää olin viikolla niin väsynyt, että nukuin kolmen tunnin unet päivällä toisena päivänä ja kiitos siitä, että oli mahdollisuus tehdä niin. Toivon, etten enään pienennä valoani itsessäni ja annan virrata kaiken, mikä on tarkoitettu, myös sisälläni oleva tieto ja kirkkaus kanssakulkijoilleni saa virrata.” – Teija- 

“Väsyttänyt koko päivän. Kuuntelin 1. moduulin ja kävin sen jälkeen järvessä uimassa. Rakkauskylpyhän se väsyttää. Keho ilmoittaa, että pitää pysähtyä, jotta kaikki tämä valo ja rakkaus voi integroitua.” – Sanna- 

”Oi ihanuutta. Kuuntelin aamusta jälleen tuon moduulin, wou! Tänään pysyin tietoisena koko äänitteen aikana. On meinaan aikamoista energiaa. Tuli esille Rauha. Jotenkin syvemmin juurruin näkyväksi itselleni tuon jälkeen. Rauha itsessä näiden kaikkien keskellä. Rauha tuo turvaa olla juuri sitä mitä ilmenee hetkessä oli ympärillä mitä tahansa. Kuinka se rentouttaa ja myös antaa voimaa, virtaavuutta. Kiitos. Upeaa ihanaa päivää.” – Taru- 

”Ihanaa olla mukana tällä kurssilla. Videota kuunnellessani sain viestin että olen tullut tänne rakastamaan. Syntyessä olin rakkautta,sen piti verhoutua suojakuoren sisään(ympäristö,vanhemmat) löytyäkseen nyt uudelleen. Minä muistan. Katri on ollut iso vaikuttaja tällä matkalla. Eka ihminen elämässäni joka muistutti minulle mistä todella tulen, rakkaudesta. Matka jatkuu ja kuitenkin tiedän että koko ajan olen jo perillä.” – Kirsi- 

”Mulle myös käsitteet on olleet alussa outoja Katrin matkassa jo vähän aikaa kulkeneena. Minulla ei ole mitään henkistä taustaa ennen. Olen antanut niille aikaa vähä vähältä laskeutua ja mitä enemmän saan kokemusta, että elän oman sisäisyyteni kautta, en ulkopuolisen maailman liikuttamana, nuo käsitteet alkavat hahmottua. Olen Katrin yksityistapaamisissa saanut apua ihmisyyden kipuihin ja mitä enemmän sieltä vapautuu kipuja, tulee kohdatuksi ja nähdyksi, sitä enemmän koen ykseyttä muiden ihmisten kanssa. Sellaista ykseyttä, joka ei ole persoonatason riippuvuutta, vaan jotain sellaista, että jokaisessa asuva korkeampi tietoisuus on yhtä ja samaa. Ehkä sanoitan hassusti, mutta jotenkin näin tällä hetkellä hahmotan ja koen.” – Susanna- 

”Olen nyt kuunnellut kakkosmodulia. Tajuan miten mun valo on aina vienyt voiton vaikeista asioista. Se on lopulta aina ollut vahvin ja vienyt minua kohti minun näköistäni elämää.

Katselen mennyttä ihmetellen, miten minulla näin kauan meni nähdä oma valovoimaisuuteni, haluni luoda ja elää ilossa ja rakkaudessa. Olen aina antanut valoni muille ja sammunut itse. En väsymyksen alta ole nähnyt itseäni. En ole nähnyt omaa tärkeää rooliani elämässäni, olen aina auttanut muita. Pidän huolen nyt ensiksi itsestäni.

Tuntuu huipulta. Tämä moduli toi esille miten hienon elämän olen elänyt ja luonut. Mitä kaikkea olen tehnyt ja ollut ja miten vahva ja voimakas olen luonteeltani ja ihmisenä. Minun tehtäväni on olla suunnan ja rohkeuden näyttäjä ja se tulee valoni avulla esiin. Minulla on vielä paljon tehtävää täällä!

Tämä on jälleen minulle voimakas moduli. Olen fiiliksissä ja voimaantunut. Olen pelännyt vielä pelkoa ja vihaa, mutta käyn ne yksi palanen kerrallaan rauhassa läpi. Pyrin olla ottamatta enää muiden taakkoja kannettavakseni. Itken itkuni pois ja annan anteeksi. Haluan vapautua kokonaan näistä menneistä. Jee, puhdistun menneestä ja saan tilaa uudelle” – Tiina- 

”Ihania juttuja ja paljon, olen ihan fiiliksissä! Mitähän vielä kaikkea eteen tuleekaan! Ihanaa viikkoa sinulle ja kiitos jälleen! Mahtavaa että olemme kohdanneet.” – Aija- 

”Ihan huippu, aaaaah, tämä on just nyt sitä mitä mä tarvitsen!!! Mitä oivalluksia. Upea ohjattu meditaatio. Mutta, mitä tämän aamun meditaatissa lopulta tapahtui. Parantuminen tapahtui, ainakin minun näkökulmastani. Käytin silvamenetelmän oppeja. Puhdististin, puunasin oman lantuon alueeni. Pesusienellä jynssäsin lantion alueeni luut ja kudokset putipuhtaaksi. Käytin vaaleanpunaista valoa/energiaa ja puin jalkaani pöksyt jotka suojaavat ja hoitavat ko. aluetta. Uskomatonta. En tiedä mitä tapahtui, mutta viikkoja vaivannut ”kasvukipusärky” ja jumputus on poussa, lantion tuntemus on paineeton ja kevyt.” – Sini-