Parantava ja voimaannuttava Sytytä Sydämesi liekki retriittipäivä Katrin ja Mikan rakkaudellisessa ohjauksessa.

Huikea päiväretriitti lauantaina 13.4 klo 8-20 Kirsi Kaulasen Ateljeessa.

Elämääsi syvästi ja kauniisti muuntavaa, parantavaa ja koskettavaa kohtaamista joogan, vapauttavan hengityksen, kosmisen äänihoidon ja sydämestä sydämeen keskusteluiden äärellä.

❤❤❤

.

Kaiken parantumisen ytimessä on elämänliekin virtaaminen vapaasti fyysisessä kehossamme elävöittäen olemuksemme säteilemään iloa, valoa, rauhaa, onnea ja elämänriemua.

❤ Koetko väsymystä?

❤ Koetko ahdistusta?

❤ Koetko pohjatonta surua?

❤ Onko sinulla alaspainettua vihaa?

❤ Onko kehossasi selittämättömiä jännitteitä tai kipuja?

❤ Haluatko löytää syvemmän yhteyden kehoosi ja sydämeesi?

❤ Koetko, että elämäsi nautinto on hukassa?

❤ Haluatko vain nauttia upeasta kohottavasta ja ravitsevasta päivästä kanssamme?

Olipa sisäinen olotilasi ja tilanteesi mikä hyvänsä, niin me räätälöimme tämän päivän sinulle tarpeitasi herkästi kuunnellen.

sytytä sydämesi liekki

Olemme pitäneet Kirsin ja Hannun luona jo muutaman vuoden näitä upeita retriittipäiviä. Tunnelma näissä retriiteissä on ollut sydänlämpöinen ja turvallinen, sillä Kirsi ja Hannu ovat todella ihania ihmisiä ja he luovat kauniin ilmapiirin kodissaan, mihin on jokaisen mukava laskeutua.

Heidän kotinsa toimii mahtavasti pienryhmätyöskentelyyn. Kirsin Ateljeessa on huikea akustiikka, joka mahdollistaa parantavien soittimien värähtelyn erityisen kauniisti koskettaen jokaisen sielua.

Osallistujat ovat olleet todella positiivisesti yllättyneitä miten upeaa, muuntavaa ja syvällistä työskentely kanssamme on jopa yhden päivän aikana.

He ovat olleet kiitollisia siitä, miten päivä on mahdollistanut heille aivan uusia oivalluksia, tuonut uusia näkökulmia, avannut heitä näkemään oman ajattelunsa ja suhteensa itseensä aivan uudella tavalla.

.

Kirsin ja Hannun koti sijaitsee Porvoon perinnemaisemissa lähellä Veckjärveä ja metsäpolut heidät kotinsa ympärillä ovat myös erittäin kauniita.

Tule kokemaan puhdistavaa ja parantavaa työskentelyä. Luvassa runsaasti rakkaudellista iloa, lämpöä, yhdessäoloa ja erittäin hyvää ruokaa. Sisäiseen rauhaan mahdollistava päivä yhdessä ihanien ihmisten kanssa.

Sytytä Elonliekkisi roihuamaan ja nauti elämästä aivan uudella tavalla!

Sydämellisesti tervetuloa

.

Päivän ohjelma:

klo 8-10 Lempeän avaava jooga, joka sopii kaikille sekä päivään valmistava meditaatio.

klo 10.00 Aamupala ja tauko.

klo 11-12.30 Yhteinen piirihetki, jossa avaamme sydämen unelmia ja intentioita. Avaudumme sille, mikä kaipaa parannusta/hoitoa sinussa. Syvennämme päivän huikeaa energiaa sekä tunnelmia.

klo 12.30-14.00 Breathe&Release – Vapauttava Hengitys. Lempeästi ohjattu hengitystyöskentely.

klo 14.00 Kasvislounas ja pieni metsäkävely.

klo 16.00 Parantava äänihoitomatka ja ohjattu meditaatio. 

n. klo 18.00 Sekasauna uikkareilla ja illallinen.

n. klo 20.00 Yhteinen loppupiiri ja päivän päätös. 20.30 mennessä kotia kohden.

Retriittipäivän hinta on 222€ sisältäen ruuan, ohjelman ja saunan.

HUOM!! EARLY BIRD 190€, kun ilmoittaudut ja maksat 31.12.2023 mennessä.

Otamme mukaan max.9 henkilöä, joten päivä on hyvin yksilöllistä hoitoa ja kohtaamista.

Ilmoittautuminen, lisätiedot ja kysymykset:

elonliekkiakatemia@gmail.com

Jos haluat meidän kanssa keskustella puhelimessa retriitistä, niin laita sähköpostia, sovitaan yhteinen soittoaika!

Tiedoksi allergikoille: talossa elää kaksi suloista koiraa ja yksi kissa.

Mikä on Äänihoidon tarkoitus?

Äänihoidolla on juuret muinaisissa perinteissä, joissa hyödynnetään äänivärähtelyjen terapeuttisia ominaisuuksia rentoutumisen syventämiseksi, stressin vähentämiseksi ja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Soittamalla erilaisia instrumentteja, kuten ainutlaatuisia gongeja, kristallikulhoja, kristalliharppua, kristallididgeridoota, huiluja, rumpuja ja muita parantavia soittimia, mahdollistamme äänihoidolla kokemuksellisesti ja lempeästi portin kohti syvää rentoutumisen ja rauhan tilaa.

Edut, joita olemme kuulleet ihmisiltä, jotka ovat olleet mukana kanssamme vuosien varrella:

🌟 Stressin lievitys: Rentoudu ja päästä kaikesta irti, kun rauhoittavat äänet huuhtovat stressin ja jännityksen kehostasi tuntien itsesi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi.

🌟 Selkeämpi mieli: Päästä irti mielen jännitteistä. Koe mielen keskittyminen ja mentaalinen selkeys.

🌟 Levollinen uni: Sano hyvästit levottomille öille, sillä äänihoidolla edistetään palauttavaa unta ja rauhallisia unia.

🌟 Emotionaalinen tasapaino: Anna itsesi vapautua tukahdutetuista tunteista ja löydä emotionaalinen harmonia äänivärähtelyjen avulla.

🌟 Kipujen hallinta: Löydä helpotusta fyysiseen epämukavuuteen, kun gongit ja muut instrumentit lievittävät kehon jännitystä ja lisäävät luonnollista kivunhallintaa.

🌟 Lisääntynyt luovuus: Aktivoi luovuutesi ja ongelmanratkaisukykyä harmonisten äänten avulla.

🌟 Lisääntynyt energia: Koe virkistynyt ja energeettinen virtaus ja motivaatio, kun äänihoidon avulla tasapainoitetaan kehosi energiakeskuksia.

Miksi tulla tapaamaan meitä?

Äänihoitomme ovat todella ainutlaatuisia, näin olemme kuulleet ihmisiltä, jotka ovat niissä käyneet. Äänihoitomme on jotain, mikä sinun täytyy kokea itse, sillä sanat eivät pysty tavoittamaan tai kuvaamaan kaikkia kauniita syviä ja hienovaraisia muutoksia, joita ihmiset kokevat äänihoidon aikana. 

Työskentelymme ydin on auttaa ihmisiä elämään upeaa elämää sielullisesti vapaana, toteuttaen sydämen kutsua, oivaltaen rakkauden ja valon, joka sinä olet. 

Räätälöidyt sessiot: Äänihoitomme ovat intuitiivisesti luotu juuri sinun tarpeisiisi. Räätälöimme jokaisen session juuri sinun sen hetkisten tarpeiden mukaan, jotta saat henkilökohtaisen ja yltäkylläisen kokemuksen täynnä rakkautta. 

Todistetut tulokset: Äänihoitomme ovat saaneet upeaa palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat kokeneet syviä positiivisia muutoksia elämässään vuosien aikana. Jokainen kokee äänihoidon eri tavalla riippuen siitä, mitä heidän keho-mieli-järjestelmässään tarvitsee parannusta, tulla nähdyksi ja rakastetuksi.

Ammattitaitoiset äänihoitajat: Olemme taitavia, herkkiä, iuntuitiivisia äänihoidon parissa ja meillä on asiantuntemusta ääniterapian taiteesta omien kokemusten kautta. Olemme tästä saaneet valtavasti hyvää palautetta. Olemme kumpikin olleet musiikin ja musiikin luomisen parissa lapsesta asti, mutta tunnemme vahvaa kutsumusta auttaa ihmisiä terapeuttisten instrumenttien avulla.

Ainutlaatuiset instrumentit: Käytämme laajaa valikoimaa huolella valittuja korkealaatuisia instrumentteja luodaksemme rikkaan ja terapeuttisen äänimaailman. Äänihoito itsessään on aina ihme, taidetta ja mielen ylittävää. Emme voi kaikkia ulottuvuuksia ja syvyyksiä pukea sanoiksi, sillä taidetta ei voi aina sanoin kuvata, sinun täytyy itse kokea.

✨ Työmme on hyvin maanläheistä ja samaan aikaan myös kosmista ja koskettaa jokaisen absoluuttista olemusta: Ihmiset kuvaavat usein, kuinka he tuntevat itsensä uudestisyntyneiksi ja syvästi yhteydessä itseensä vastaanotettuaan äänihoidon meiltä. Kosminen äänihoitomme ottaa huomioon kaikki puolet sinussa, ihmisenä ja henkisenä olentona.

Lue lisää Breathe§Release vapauttavasta hengityksestä: https://www.truebeing.fi/breatherelease-vapauttava-hengitys/

En oikeastaan odottanut mitään normia kummempaa ja lahjan äärellä nyt olen.

Kaksi yötä olen jo nukkunut todella hyvin retriitin jälkeen. Yhä kehoani ympäröi ja kehoni täyttää väreily, joka tuntuu todella ravitsevalta. Olen täysi, itseni kokoinen itsessäni ja se on hieno fiilis. Ihan kuin ajattelisin vähemmän ja kokisin enemmän. En oikeastaan odottanut mitään normia kummempaa ja lahjan äärellä nyt olen. Kiitos.
Yhden osallistujan kokemus

Olette niin täynnä rakkautta ja valoa

Hei Katri ja Mika, rakkaudellinen kiitos upeasta retriitistä ❤️ Vähän aikaa menee eilisiä kokemuksia sulatellessa ja prosessoidessa. Olette niin täynnä rakkautta ja valoa.
Osallistujan kokemuksia

Olen todella kiitollinen, että osallistuin

Todella syvä ja hyvä kokemus, joka antaa eväitä ja hyvinvointia, suosittelen lämpimästi!
Roni

Heräsikö kysymyksiä? Laita vain viestiä meille, niin jutellaan lisää.